Johnny Bravo és Far Cry! Mi a közös bennük?

  • Írta: Myko Alto
  • 2004. szeptember 1.
  • Érdekesség
Link másolása

A kérdésre igen egyszerű és KŐkemény a válasz. The Rock! A hatalmas izomkolosszus pankártorból akciósztárrá avanzsálódott az elmúlt évek során és filmjeiben a robbantások és nagy vörös lángoszlopok mellett még a humor elemeit is felfedezhettük néha. Talán ennek és nem mindennapi külsejének köszönheti, hogy két igen híres szerepet is rá osztottak a filmmogulok.

Az első, ami a pc-s játékos társadalom nagy részének megdobogtatja a kis szivét, az a Far Cry, s annak hőse, Jack Carver. Nekem személy szerint annyira nem jött be a játék, mint amennyire azt sokan istenitik, a története sem az a húdenagyszám, de ezek szerint mégiscsak van benne zseton, ha film készül belőle.

A másik karakter viszont távol áll a számítógépes platformtól és sokkal inkább a rajzfillmek területén aratott hatalmas sikereket viágszerte. Ki ne hallott volna Johnny Bravo személyéről, a macho man igazi megtestesítőjéről, ki szentül meg van győződve arról, hogy személye isten ajándéka a földi nőknek! Aki látott már ilyen rajzfilmet, az pontosan tudja miröl is van szó, így szépen el lehet kezdeni gondolkodni azon, hogy vajon mekkora sikerrel fogják filmre átültetni ennek a nárcista izomkolosszusnak a kalandjait!

6.
6.
Shifty
Mint sok minden más is...
EMi:majd púderral megoldják:DDD
5.
5.
Myko Alto
No igen! Elviszes hang... az nagyon jó!:D magyar szinkronnal rettenetes volt!
4.
4.
badguy
egyébként Johnnyról és Elviszes hangjáról nekem Val Kilmer ugrik be elsőnek. :)
3.
3.
badguy
én viszont el nem tudom képzelni mi fog kisülni ebből. Johnny B egy bomba jó kis rajzfilm (egyik kedvencem :) ) nade, hogy ebből filmet? ráadásul Rockkal?? ebből vmi olyasmi fog kisülni mint a George of the jungle, ami szintén jó volt rajzfilmen, viszont totál jellegtelen ökörség egészestés mozivá avanzsálva. :(
2.
2.
Myko Alto
igen, de Johnny fehér csávó volt, nemde?
1.
1.
Shifty
Hmm most hogy így belegondolok Johnny Bravo jól passzol hozzá:DDD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...