Nem lesz problémás a Dragon Age másolásvédelme

  • Írta: Ghost
  • 2009. május 5.
  • Érdekesség
Link másolása
A Bioware által fejlesztett szerepjáték leendő vásárlói fellélegezhetnek, ugyanis nem lesz majd problémás a játék aktiválása, mert az SecuROM nélkül érkezik.
A Bioware által fejlesztett szerepjáték leendő vásárlói fellélegezhetnek, ugyanis nem lesz majd problémás a játék aktiválása, mert az SecuROM nélkül érkezik.

Ugrás a galériához

Az Electronic Arts által kerül kiadásra a játék, amely az eddig látottak alapján remek kikapcsolódást ígér a szerepjátékok kedvelőinek. A cég ma bejelentette, hogy nem kívánják kemény másolásvédelemmel ellátni a játékot, csak egyszerű sorozatszám ellenőrzésre lesz szükség. Ez megkönnyíti a vásárlók dolgát, ugyanis nem egyszer okozott már problémát sokak számára a méltán népszerűtlen SecuROM.
10.
10.
HATRED
hát gondolom ennekc sak nem a vásárlók örülnek hanem a töbi emberke is aki majd ingyen akarja tolni :D
9.
9.
Dcrysis02
8:Onnan hogy nem tudsz tovább haladni a történetben,a küldetésekkel.Valami nem történik meg.Pl egy garázsajtó nem nyílik ki,máris véget vetve a single playernek.
8.
8.
koffein
6:de mondjuk honnan tudod, hogy egy scriptelt jelenetet nem jätszott le pl, hogy ha csak a mäsolt van meg?
7.
7.
Crysisman
6:felesleges, mostanában nem nagyon játszok vele.nem tudom, valahogy meguntam.
6.
6.
Dcrysis02
5:Most mondjam azt,hogy legyen szerencséd az egyikhez? :D
5.
5.
Crysisman
4:én ezekből egyet se tapasztaltam pedig már meg van pár hónapja :P
4.
4.
Dcrysis02
3:Viszont nem csak a SecuROm-ra fordították úgy tudom.Komolyan rengeteg kalózkodás elleni bugot rejtettek el a játékban :)

Úgy tudom még a mai napig nem sikerült teljesen feltörni a játékot.Mindig újabb hibák bukkanak fel a másolt példányokban.

-Kocsi magától indul el

-Kocsi magától robban fel

-Részeg kamera

-Számítógépeket nem lehet használni

-Több szkriptelt jelenet nem zajlik le

Stb...
3.
3.
dareal
azért a securomot okosan is meg lehet oldani. pl az universal combat esetén nagyon baráti. olyannyira, hogy ha új windowst teszel fel, a játékot magát nem is kel újra feltenni, sőt, másik gépre is átviheted pendrive-on, ilyenkor csak indításnál meg kell adni az unlock kódot (amit a serial megadása után, az első aktiválásnál gyárt, személyre szabottan).

persze ott a ló másik oldala is, mint pl a gta4. sok értelme nem is volt, 200k dollár a védelemre, amit az első pár napon felnyomtak.
2.
2.
Ghost
1.
1.
megalonagyix
cím: másolásvédelme :) (másoládvédelme)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...