Már lehet regisztrálni a StarCraft 2 bétára

  • Írta: o3.YKDK
  • 2009. május 7.
  • Hír
Link másolása
Elindult a regisztráció a StarCraft 2 bétájára. Jelentkezni a Battle.net profilon belül lehetséges, a Beta Profile Settings menüpont alatt - sok sikert mindenkinek!
Elindult a regisztráció a StarCraft 2 bétájára. Jelentkezni a Battle.net profilon belül lehetséges, a Beta Profile Settings menüpont alatt - sok sikert mindenkinek!

A regisztrációhoz le kell tölteni egy programot, ami megvizsgálja, hogy milyen erős gépünk van, és ezt az információt küldi el a Blizzardnak a profilunkon keresztül, ami alapján majd eldöntik, hogy megfelelünk-e a követelményeknek. (A program csak a hardvereket nézi, a feltelepített programokat nem.) Természetesen a csúcstechnológiás gép megléte még nem garancia a béta kulcsra, szükség van hozzá még egy kalap szerencsére is, hogy ki válasszanak.

Fontos követelmény még, hogy a Battle.net profilunkhoz kell tartoznia egy eredeti Blizzard játéknak is (a World of Warcraft trial nem tartozik ide). A béta pontos kezdéséről még nincsen információ, de azt már elárulták, hogy leghamarabb Észak-Amerikában, Ausztráliában és Új-Zélandon fog elindulni, a többi régióban, mint Európa, csak később.
11.
11.
laca009
össz vissz ennyit kell csinálni elküldöm a configom meg a gamejeimet regelem és várok?
10.
10.
watto
7.
7.
ZERO88
Szerintetek ez a gép medíg lesz jó játékra? : Intel croe2 duo E 7400 2.8 ghz, ATi radeon hd 4850(1024mb), 4Gb ram.
6.
6.
laca009
nem tok felmenni battle.net weblapra ... csak hozzá fűzöm...
5.
5.
Teuton
Lehet hogy regelek egyért :) Úgyis megvan a StarCraft+BroodWar eredetiben :D
4.
4.
laca009
Már meg is teszem ezt a lépést :D meg van majdnem minden blizz játék dio 1-2 warc 2-3+expset starc.+expset meg persze a wow alap + 2 expset :D

és a gépem az bizti hogy elégnekik de akkor is ez kb. olyan lesz mint a quakelive béta bameg nyáron küldtem a kérést 2008!!! és 2009-ben januárban kaptam meg xD nem lesz könnyü menet reméle lesz szerencsém
3.
3.
MadDragon
Sajnos még nem lehet regisztrálni annak, akinek csak a Wow van meg, de azt mondták kijavítják.
2.
2.
SzajmonTemplar
én is regisztráltam,de az esélyem egyenlö a 0 :-)
1.
1.
Dcrysis02
Már tegnap este jelentkeztem :)

Remélem lesz esélyem hogy kapjak egy kulcsot :))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...