Mozgásban a Transformers: Revenge of the Fallen

Link másolása
Itt a Transformers: Revenge of the Fallen az első igazi előzetese, mely végre képet ad a tényleges játékmenetről, a javított grafikáról és az átalakulási rendszerről.
Itt a Transformers: Revenge of the Fallen az első igazi előzetese, mely végre képet ad a tényleges játékmenetről, a javított grafikáról és az átalakulási rendszerről.


A trailerben pár új szereplő is feltűnik, úgy mint Rampage, Sideways, vagy Devastator, illetve hallhatjuk Soundwave-et is, akit minden valószínűséggel Frank Welker szinkronizál. A játék június 23-án jelenik meg PC, PS2, PS3, PSP, Xbox360, Wii és DS platformokra.
11.
11.
Horvi14
Áh ,szokásos filmből lett játék.... A film sztem amúgy király :P
10.
10.
laptop12
az egy az kutyaszar volt remélem ez jobb lesz és hogy lesz demo ps3mra
9.
9.
Mathia$
Túl gyorsan készül... nem lesz jó

2:úgy lesz szerintem is, azokon kívül aki meg beszerzi az csalódni fog.
8.
8.
Optimus Prime
A játékból kigyomlálták a sok bugot, mint a kötött átalakulás - levegőben pl. nem lehetett - a lehetetlen irányítást és a lineáris játékmenetet. Ezen felül rengeteg G1 easter egg és bónuszt pakoltak a játékba. Egyszóval: a fejlesztő brigád most olyan TF/G1 őrült, mint én. :)
7.
7.
Pukhi-zik
miért nyikorog a nagyrobot a végén? :D

Amugy egy középszar game, amolyan filmadapt.
5.
5.
felegyi
4# "mely végre képet ad a tényleges játékmenetről, a javított grafikáról és az átalakulási rendszerről" - Én ebből már kitudtam következtetni hogy biztosan jobb lesz :)...

4.
4.
Giga0509
Huh nekem rohadtul bejön :D
2.
2.
suti_88
ez egy gyerekjáték....sztem a rajongó kiskölykök fogják leginkább vinni..lévén nekik bőven megfelel egy ilyen egyszerű játék, örülnek ha a kedvenceik bőrébe bújnak...az már más tészta, hogy ez lehetne tipikusan multi játék, ahol a haverokkal egymást püfölnénk...arra bőven jó lenne...
1.
1.
pjoco
Ez nagyon jónak tünik! Remélem valami komolyabb harcrendszer lesz benne és kijavították az első rész szörnyü autós irányítását!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...