Duke Nukem Forever - Videó a 12 évnyi munkáról

Link másolása
Véget ért hát az a már legendásnak számító 12 év. Duke csak egy marketingfogás volt? Vagy csak simán egy feltűnési viszketegség eredménye? Mindenki döntse el maga.
Véget ért hát az a már legendásnak számító 12 év. Duke csak egy marketingfogás volt? Vagy csak simán egy feltűnési viszketegség eredménye? Mindenki döntse el maga.


1996. júniusában megkezdődnek a Duke Nukem Forever munkálatai. 2009. május 7-én mindenkit meglepően ért a hír, miszerint a 3D Realms bezárja kapuit, a hosszú 12 év termése pedig szépen landolhat a kukában. De most itt van egy két percnél hosszabb kis videó, ami kicsit többet is jelenthet. Duke papa kalandjait láthatjuk élesben, vagyis valószínűleg a fejlesztés egyes szakaszaiban. Szinte majdnem mindent viszontláthatunk, ami a hosszú évek során kiszivárgott, és be kell valljam: ha a gyors munkához nem is, de a hangulatteremtéshez értettek a srácok.
31.
31.
OldM4n
32: Köcce, este meg is csináltam. Ez a VDJ nagyon állat progi. Már van kiváló DUKE csengőhanggyűjteményem.

Példa: Délután, Tacskó, sorbanállás, egyszercsak megszólal a zsebem:



Hehehe, what a mess... (Üzenet érkezett)

ÉS TÉNYLEG!

Jót mulattam rajta. Persze, mögöttem a román gépsor nem értette mit röhögök, úgyhogy gyanúsan méricskéltek. (Hál' Istennek NAGY vagyok, ötször meggondolják, beszóljanak -e) Pucolom a többi origi Duke-dumát.

30.
30.
Matt8888
Remélem hogy majd valamelyik cég felvásárolja a jogokat és befejezik mert igazán kár lenne érte! Ilyet hogy pont a végén abba hagyni hát áhh fel nem tudom fogni!
29.
29.
Dcrysis02
31:Leszeded a videót valahonnan,Frapssal felveszed,azt az avi fájlt berakod a virtual DJ-be(vagy akármilyen más programba ami tud hangot felvenni)és felveszed.És ott az MP3-ad.Én végülis így csináltam.Nem volt valami nehéz.
28.
28.
OldM4n
Ezért nagyon kár.. :(((( És PONT A HANGULAT nagyon rendben lett volna. :(((



MÁS: Valaki légyszi segítsen, hogy a hangját ennek a videonak hogy tudnám leszedni????
27.
27.
Malackutya
Nagyon kár érte! Reméljük csak egy naggyon...naggyon...agyafúrt reklámfogás:D najó,hülye vagyok,csak képzelődöm,de milyen szép is lenne...rugdosni a disznók seggét^^ izé,magam ellen beszélek XD vagymi izé...szal értitek hogy értem^^
26.
26.
Horvi14
Hát... kár ezér... sztem lett volna belőle valami... :S
24.
24.
Takuma Sato
Hát nekem nagyon tetszertt, még igy is. Sajnálom, hogy nem tudok vele nyomulni.

De az élet megy tovább, és számtalan jobb gémet kidobnak, amivel tudok majd nyomulni. XDXDXDXD
23.
23.
shooter1234
24: Jó lenne ha felvásárólnák, és kiadnák a játékot. Remélem én is hogy azért a Duke Nukem Forever -ből lessz valami, nagyon remélem... :(
22.
22.
bitbandita
Nem csodálkoznék, ha nemsoká jönne a hír, hogy megvették a brand-et...
21.
21.
shooter1234
Ja! Jó lett volna, ha.... A régi szinkronos változat volt régen az 1. játék a p1 -es gépemen. :) Nagyon sokat toltam, azóta vártam valami folytatást. Kijött a manhattan project -is de az nem volt az igazi, éninkább a 3d- s FPs (Frist Person Shooter) cuccokat részesítem előnyben. Én is rohadt sokat vártam erre, mint sok más ember, de végül ez lett belőle.... Mostanában meg a Duke Nukem 2006 -ot tolom, ami a régi remake -je (vagy valami hasonló)
20.
20.
FeroxX
eh ez tényleg zsír lett volna :$ :/ :(
19.
19.
BADTrane
Ez jó lett volna... kicsit Duke3D remake érzésem van :D

Remélem valaki fel karolja játékot.

(LOL lenne ha a Ubisoft karolná fel mint a wheelman-t.)
18.
18.
DanielRock
Bakker... ez a videó odabaszott!!! az istenit, hogy lehettek ilyen barmok, áhh
17.
17.
LordPeti12
LOL az elején a bal felső sarokban az életet az ego helyettesíti.

Egyébként olyan nincs hogy ezt a játékot ne kezdje el pénzelni újra valamelyik másik kiadó. Hacsak nem kamu az egész hogy leállították........
16.
16.
Ragadozojoe
Szerintem most azért "folyik a csapból is" ez a játék mert eddig a fejlesztők tartogatták a videókat képeket, hogy szépen lehessen húzni vele az időt még évekig... de most h törölték ezért kiadják az összes eddigi képeiket videóikat mert nem érdekli őket...
15.
15.
korner7006
Remelem par honap mulva eloveszik a kukabol,vagy valamelyik masik fejlesztoceg atveszi a game elkeszitesenek a jogait, mert ami biztos,h toplistas jatek lett volna belole,nezzetek meg a doom 3at is mit sikerult osszehozni. XD
14.
14.
dracox
Tényleg hangulatos lett volna nagyon!!Nem hogy valaki felkarolná őket és befejeznék már csak azért is...A sok ratyi FPS-nek bezzeg vannak támogatóik..
13.
13.
koffein
szerintem ez annál azért sokkal több volt mint ami a múltkori hírben elhangzott, hogy "ezen a projekten gyakoroltak a többi játékhoz"
12.
12.
demon68
nem tudom mért kellett ezt letörölni....
11.
11.
Dcrysis02
Eltávolították a videómat :(

Utálom a YouTube-ot már.....

http://www.gametrailers.com/player/usermovies/316675.html
10.
10.
n_csacsi
Dcrysis02 nem baj, hogy feltetted a videót, jobb is volt, hisz hiába fáj most a szívűnk érte, hogy nem adják ki, legalább láthattuk, hogy télleg dolgoztak a játékon :) Én is sajnálom, hogy nem adják ki, de legalább láttam hogy dolgoztak a játékon és nem reklámfogásnak szánták... :)
9.
9.
Mathia$
..:No comment a fejlesztőknek!

Aki meg nem adatta ki az elmehet a francba.
8.
8.
Maxxer
Törjék fel a gépüket valakik és rakják fel valahová . Nekem ez kelll!!!!!

Vagy valamelyik "fejlesztő" plzzz
6.
6.
Dcrysis02
5:Hidd el,nekem sem volt könnyű.De ahogy megkaparintottam a videót,reflexszerűen feltöltöttem. :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...