Senki sem kíváncsi 50 Cent új kalandjaira

  • Írta: fojesz
  • 2009. május 11.
  • Érdekesség
Link másolása
Noha a 50 Cent: Blood in the Sand jobb értékeléseket kapott a sajtótól, mint elődje, eladásokban erősen alulmúlta azt - lehet az iraki hip-hop harcos ötlete volt túl rémisztő?
Noha a 50 Cent: Blood in the Sand jobb értékeléseket kapott a sajtótól, mint elődje, eladásokban erősen alulmúlta azt - lehet az iraki hip-hop harcos ötlete volt túl rémisztő?

Ugrás a galériához

50 Cent nem az a fajta, aki önbizalomhiányban szenved: első játéka botrányosan rossz volt, a második pedig bizarr témájával taszította a közönséget. A rapper szerint a rajongóknak mégis tetszett a Blood in the Sand, ezért egy harmadik részt is csinálna. Talán majd a számadatok elriasztják, ugyanis míg a Bulletproofra több, mint egymillióan voltak kíváncsiak, a folytatásból már csak 56 ezer példány talált gazdára - a jobb értékelések dacára.

71.
71.
l4mZ0r
áhhh, ha többen hallgatnának normális, HANGSZEREKKEL játszott Zenét, akkor nem veszekednénk ennyit, de ha bemegyek a kibaszott osztályterembe, és a telómról szól a Thunderstruck, egyből megkérdezik az elektro tektonik nemtommialó***ok, hogy zenét is hoztam-e ASD....



őszintén szólva még az ebben a topikban elhangzott nevek egyikét sem próbáltam, Quake gameken kivül semmi nem fog meg akció téren sajna, de azt nem értem, hogy mi a ért kell valamit szidni egy gamet amit még csak gúgül képkeresőben mek Utoube-on látott az ember?
70.
70.
ACDC 4ever
sztem tegnap telihold volt :D
69.
69.
hakydakillah
87. igy már értem, szóval kicsit összekaptatok.

PEACE emberek. A téma tegnap le lett zárva. Mindenki mást szeret, te hallgass Ice Cube-ot, ő meg hallgasson 50 Centet. A tied old school, úgyhogy velem egyidős lehetsz, ő meg az új generációt hallgatja.

Én imádom az old school rapp-et, mint Ice Cube, Snoop Dogg, Dr Dree, Cypress Hill, Coolio stb. és neked se esne jól, ha ezért fikáznának, meg Ice Cube barátunkat támadnánk.

Mindenki hallgasson olyan zenét, amilyet akar, amilyen zene megszólitja.

Én Rock & Rap 4Ever párti vagyok. Mert ez valódi zene. Ha elmész rá előben, legyen magyar, angol, az énekest saját hangján hallgatod énekelni, vagy rappelni, hallod a hangszerek gyönyörú hangját, amit egy Tiesto koncerten nem mondhatsz el, mert az már nem hangszerből árad.

Ennyi erővel fikázhatnálak, hogy miért ülsz Pc előtt, és támogatod a Microsoft-ot, akik csak a pénzedre éhesek.

Nah mindenkinek nyugodalmas szép jó éjszakát kivánok :-)
68.
68.
hakydakillah
83., 84., 85. Te kivel beszélgetsz???? Magaddal vagy mi? :-) Vagy töröltek pár kommentet? Igy elég fura.



82. azért mondtam, hogy elrontottad, mert végre lenyugodott a hangulat, és jöttél te, egy ember, aki mindent bevállal, és kimeri mondani ezen az oldalon, hogy imádja 50 Cent-et :-)

Nem rajtad nevetek, a többieken, már elszállt az agyam tegnap óta. Olvasd el a kommenteket az elejétől, megéri. Aztán megértesz mindent :-)

67.
67.
simon 555
80:Amugy meg miért is rontottam el?
66.
66.
simon 555
Nos kise***ja le,hogy másnak nem teccik?

én szeretem a számait,van 1 csomo 50-cent es számom a telomban is!
65.
65.
hakydakillah
77. Ezt jól elrontottad :-)

Már rájöttem, hogy gamekpacs-on a 50 Cent téma tabu :-) Olvass csak vissza.....

Ha birod őt, vagy picit is véded, meglincselnek érte :-)))))))))

76. jó neked, hogy ott lehettél. Respect :-)
64.
64.
ACDC 4ever
76: neked sikerült elmenni? :O :P jó neked
63.
63.
simon 555
Hát a játékot nem probáltam mert nincs konzolom,de 50-cent et birom sztem jok a számai!

és aki azt mondja hogy nem tud rappel ni akk kiváncsi lennék,hogy az hogyan tud aki leszarozta!
62.
62.
ZeWa
73? Pedig jó volt :D:D:D
61.
61.
gyonax
hát a game télleg nem egy nagy durranás...50 cent inkább rappelgessen. játékokhoz nem ért...rapper játéknak ott a def jam

amúgy meg ez a vita fölösleges volt én rockot is rappet is szeretem (technot rühellem--..-) mindegyiknek megvan a maga stílusa mind2 jó,jobb valamiben

és ne legyünk rasszisták.. ne itéjük el a feketéket..
60.
60.
hakydakillah
73. én már csak felvételrő láttam, de az nem az igazi :-(
59.
59.
ACDC 4ever
71: haggyuk sztem is a vitát. :)



Hát bizony jobb az élő koncert, ezért is sajnálom hogy

nem jutottam el az AC/DC koncertre :(

58.
58.
MangaBoy
ez az 50 cent egy nagy ratyi és kész nem kell rajta vitázni nem utállom a négereket de ez egy sutyerák az tuti .ja és a játék is gagyi ugy ahogy van hiába az unreal motor ha gagyi a game ott az u larry játék az is unreal mégis szar .
57.
57.
hakydakillah
69. hát ebben nagyon igazad. Már ha akár a régi és a mostani Metallicát nézed, tiszta más mint régen. A rockban talán a legszebb az elő muzsika. Nincs annál jobb koncert, ha élőben hallhatod a gitár hangját, a dobokat.... stb. :-)



Hagyjuk már ezt a vitát emberek, menjünk inkább egy sörre, és 50 Cent meg éljen ahogy akar, mi is úgy élünk, ahogy akarunk :-)
56.
56.
Mathia$
62: Pontosabban az Army of two első pályáját csak lemásolták...

Copy...paste. Nagy szar lett az egész játék!

A Gears of warralmeg nem is lehet szóba hozni.
55.
55.
ACDC 4ever
67: Az nem irígység ha valakit az zavar hogy más azzal

henceg hogy mije van úgy hogy nem folgozott meg érte.

Jah és a Rock zene sokkal de sokkal változatosabb mint a rapp

ha nem csak a mai rock együtteseket ismered.erről ennyit.
54.
54.
ACDC 4ever
63: Teljes mértékben igazad van és egyetértek veled
53.
53.
hakydakillah
OldM4n akkor mi egymásra találtunk :-)

Nem kisgyerek vagyok, hanem felnőtt, és hamár az önéletrajz mellett vagyunk, munka mellett, család mellett, beteg anyám ápolása mellett tettem le a diplomát, úgyhogy tudom mi az gürizni, és megszenvedni mindenért.

A pénz és a siker mindig mások negativ reakciójához vezet. Akkor más szemszögből nézd meg Bill Gates-et. Mennyien utálják, meg szar alaknak mondják, de ő honnan kezdte és mit alakított ki? Kevesen lennének ilyenre képesek.

Mindenki másban lett sikeres, csak Amerika sokkal fejlettebb mint Magyarország, ezért anyagilag ott egy rapper sokkal többre viheti mint itt. De talán az egész RAP fogalmát nem bírod, és ez talán a lényeg. Ilyen a Rap, teszik a menő csávót, erről szövegelnek, hogy ők milyen kemények. Vedd pl. Ganxstat, Dopeman-t stb. a szövegeikben vér, meghalsz, lelőlek, kurvák stb., végeznek, leteszik a mikrofont és mennek haza a családhoz, gyerekekhez. Mintha otthol annyira gyilkolnának :-) Ez ilyen műfaj. Talán ha népdalokat énekelne, nem lennél annyira kiakadva. Asszem a rock és a rap stílus az egyetlen a világon, ami nagyon erős, ezért van annyi imádója és utálója.

Még egyszer hangsúlyoznám neked, hátha megérted, hogy én őt nem védem, én csak az itt megjelent kommentektől sokalltam be. Hát ha te is diplomás, művelt ember vagy, akkor nem niggerezéssel kellene reagálnod.

De mondok egy másik esetet, egyik ismerősöm, sikeres vállalkozó, megirigyelték tőle, pedig jó ember, családja van. Elkezdték fenyegetni, koporsót küldtek neki, és még kitudja mi lesz a vége .. Szép mi? És az itt megjelent kommentekből is ez árad, más iránti gyűlölet, utálat, undor, irigység ..

Ezért háborodok fel az ilyen embereken, és az ilyen kommenteken, te is itt a diplomáddal niggerezel, meg engem fenyegetsz, akkor te se vagy különb azoknál, akiket az előbb említettem. Vagy küldj nekem is koporsót, hamár a diplomád erre tanitott.
52.
52.
én úgy tudom, hogy már nem is aktív a kolléga.

visszavonult, mert elvesztett egy fogadást.

játékot csinálni hülyeség volt neki szvsz, ha az első jó lett a csúcson kellett volna abbahagyja - és másba ölje a pénzét, mert így megy vissza ahonnan kezdte...
51.
51.
szabee33
Okés elfogadom de akkor te meg aszt fogadd el így 50 CENTET.Igazad van ezen kár összekapni....Na csumm engem meg most vár a suli na meg a diploma...
50.
50.
OldM4n
52: Kedves Tjames! Magyarok is vagyunk, itthon is vagyunk, és ne is öljük egymást (bármilyen okból kifolyólag) ?????? Khhhhmmmm.. Magyar történelem, az első írott (német) emlékek a hétszázas évek végéről, nyolcszázas évek elejéről a kemény pusztai harcosokról, aki békeidőben két pártra szakadva egymást ölik... Nem újkeletű dolog...
49.
49.
OldM4n
hakydakillah: Na ide figyelj, kisfiam. ÉN kezdtem nagyon mélyről, egy olyan helyen nőttem fel, mint állítólag ez a gyökér. Én most egy multi informatikai középvezetője vagyok. Nekem munka mellett, éjjel kellett tanulnom a diplomámhoz, és nem segített senki, sem lakáshoz, sem kocsihoz. Te osztasz engem, mert nem esek hanyatt egy rohadék, tetű niggertől, aki a drogozást, bűnözést, gyilkolászást népszerűsíti, (mert erről szól a fáma, kisfiam!) és osztasz, rasszistázol engem, mert nem ájulok el egy ilyen szarházi sehonnai niggertől? Barátom, térj már észhez, mert nem biztos, hogy nem találkozunk. Kicsi ez az ország. Ezen kellene gondolkodnod. Irigység? Én? Te nagyon hülye vagy! Ő irigyelhet ENGEM, mert én, vele ellentétben jó ember lettem, családom van, gyerekeim, akiknek normális polgári élete lesz. Mellesleg engem valószínűleg nem fog senki lelőni egy utcasarkon. Talán ezeknek a fekete majmoknak (mert azok!) dolgozni kellene, tenni egy kicsit a rendszerért, adót fizetni, mert azt is illene! De tudod mit, neked nem kell megértened ezeket. El kell fogadni, és kész.
48.
48.
hakydakillah
62. jah, nagyon el lett távolodva a lényegtől, mert itt nem 50 cent a fontos, hanem a game, és a fejlesztők a fontosak. Jó munkát végeztek vele, dobtak alá Unreal motort, és adtak neki egy kis Army of Two és Gears of War feeling-et és jó lett.

Szegény fejlesztők jártak pórul, mert a borzalmas első rész után mindenki reszket megvenni a kettest, de komolyam mondom megéri, mert jó lett. :-) Na továbbra is PEACE mindenkinek :-))))))
47.
47.
szabee33
Jólvan akk részemről vége.(Nagy az összefogás a büdös nigger meg az őt védő "kis hülyegyerek" ellen látom...)Különben nem azzal volt bajom h vkinek nem teccik a játék mer ezt mindenki maga dönti el hanem azzal amit k2(beszari seggdugasz lehetsz élőbe ennyi lazán lejött)mondott h 50 cent egy senki ugyan már....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...