Rock Band készül a Pearl Jam közreműködésével

  • Írta: fojesz
  • 2009. május 13.
  • Bejelentés
A Harmonix bejelentése szerint közös Rock Band projekt készül a Pearl Jammel - talán a srácok is saját játékot kapnak az Electronic Arts jóvoltából?
A Harmonix bejelentése szerint közös Rock Band projekt készül a Pearl Jammel - talán a srácok is saját játékot kapnak az Electronic Arts jóvoltából?A Rock Band játékokat fejlesztő Harmonix, a Pearl Jam saját szórakozóhelye, a Ten Club és az online zenelejátszóként működő Rhapsody közösen jelentette be, hogy új Rock Band készül a Pearl Jam közreműködésével. Nem tudni, hogy önálló játékot készítenek-e a srácoknak vagy csupán a Rock Band 3-ban kapnak nagyobb szerepet, annyi biztos, hogy már jövőre láthatjuk őket a képernyőkön. A készítők most ahhoz kérik a rajongók segítségét, hogy a Rhapsody-n regisztrálva válasszák ki a Pearl Jam legjobb élő nótáit. További részletek hamarosan.

3.
hakydakillah
Én imádtam a Guitar Hero-ban az Even Flow cimu számot, mehetne ide is :-)
2.
drip
ááá a számból vetted ki a szót :P:P

Hát ha Pearl Jam akkor rosz nem lehet ;) bár én inkáűbb hallgatom és játszom őket,de sztem fasza lesz akkor is ha külön részt kapnak vagy csak egy kisebb mellékszerepet :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...