Megújul az Xbox 360 Platinum Hits sorozat

  • Írta: Daks
  • 2009. május 15.
  • Érdekesség
Link másolása
Megújul az Xbox 360 csökkentett árú sorozata - az új Platinum Hits széria kevésbé csúnya borítóval és extra tartalmakkal igyekszik vásárlásra ösztönözni az embereket.
Megújul az Xbox 360 csökkentett árú sorozata - az új  Platinum Hits széria kevésbé csúnya borítóval és extra tartalmakkal igyekszik vásárlásra ösztönözni az embereket.

A Platinum Hits játékok 20-25 dolláros áron kerülnek majd az üzletekbe, a megújult szériában pedig elsőként a Gears of Wart, a Forza Motorsport 2-t és a Viva Pinatát vásárolhatjuk majd meg, őket követi majd a Mass Effect, az Army of Two, a Burnout Paradise, a Battlefield: Bad Company, majd a Fight Night Round 3 is. Érdekesség, hogy legtöbb esetben nem csak az alapjátékot kínálja a csomag, hanem néhány ingyenes DLC-t is, a GOW-ban például benne lesznek már az új pályák, a Mass Effect csomag pedig a Bring Down the Sky kiegészítőt is tartalmazza majd. Képek felül.
13.
13.
Jocilus
12: Hát igen,ez is egy megoldás...
12.
12.
Darth Razor
11: Egyszerű a megoldás: vedd meg mindkettőt! :) Az első rész segítségével könnyebb lesz kivárni a második megjelenését! :)
11.
11.
Jocilus
Army of two?Nah az fasza lesz..Bár nem tudom,hogy majd vegyem meg vagy várjam meg a 2. részét!Ezen nagyon sokat szoktam gondolkodni!
10.
10.
Dcrysis02
5:Én úgy értettem hogy nyugodtan leállíthatná őket a Miki.Nézd meg a másik verziót is a Cdprojekt fordította és annak a borítónak nem "vakították" le közel a 30%-át.Különben tudja valaki mi a különbség a két verzió között?Semelyiken sem látom a LIVE logót.
9.
9.
Darth Razor
Helyes! Engem a borító eddig sem zavart nagyon, de az alapjátékkal érkező DLC-eknek nagyon örülök!
8.
8.
hakydakillah
4. hát engem ugyan nem zavar a boritó, az a lényeg ami benne van, akciós áron, hisz azzal játszol, nem a boritóval :-)
7.
7.
tDr1v3r
Kifelejtettétek, hogy a TDU is platinumos lesz ;)
6.
6.
ATi0021
Nem vagyok oda az ilyen-olyan kiadásokért, de az új Platinum Hits nekem teszik. Jó lenne, ha az MSnél kicsit átgondolnák a Games for Windows - LIVE borítást is.



4: Nem tudom, de szerintem a "legjobb választás" sorozat viszi a pálmát, a ronda borítók között. Amúgy, ha nem tetszik nyomtass neki újat. Én az EA Classic borítókat cserélem le így. (ők is csinálhatnának már vele valamit)
5.
5.
laca009
4 hallod ha gondolkoznál a kiadója a gyémánt kiadást nem a microsoft forgalmazza hanem a cdprojekt...
4.
4.
Dcrysis02
Hát remélem a Miki majd a PC-s játékoknál is változtatni fog, mert nekem sem tetszik ez a randa borító.Ki a f*szt érdekel a gyémánt?

http://cdgalaxis.hu/PC/16037/lost-planet-extreme-condition-colonies-kiadas.html
3.
3.
hakydakillah
Egy kis Gears of War ingyenes DLC-kel mindig jöhet :-)
2.
2.
Raam989
Hát jobb, mint a jelenlegi platinum borítók, de még így is elég tré. Az eredeti borító visz mindent.

Én a régi xboxos játékaimhoz nyomtattam eredeti borítókat (némelyik classics borítós volt), az is nagyon sokat dobott látványon.
1.
1.
Mathia$
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...