Metal Gear lehet Kojima következő játéka is

  • Írta: Daks
  • 2009. május 15.
  • Érdekesség
Link másolása
A pletykákkal ellentétben nem a Tornado Break című fantomjáték lehet Kojima új alkotása - legalábbis erre enged sejtetni a teaser weboldal.
A pletykákkal ellentétben nem a Tornado Break című fantomjáték lehet Kojima új alkotása - legalábbis erre enged sejtetni a teaser weboldal.

A Metal Gear sorozat atyja, Hideo Kojima a három nappal ezelőtt megjelent japán Famitsu magazinban reklámozta be először az új játékát. A kétoldalas hirdetés szerint május 18-án, azaz jövő hétfőn leleplezik az újoncot, azóta viszont elindult az ezt hirdető teaser weboldal is. A szájt ismét egy rétet ábrázol, azonban a kódba beletúrva a következő keresőszavakat lehet megtalálni: "Hideo Kojima, MGS, METAL GEAR, NEXT, game, konami, kojima game, KJP, Kojima Production". Vajon ez azt jelenti, hogy Metal Gear Solid lesz az új játék is? A fene se tudja, de az biztos, hogy pár nap múlva mindenre fény derül!

Szeretnéd a saját szemeddel látni?
Irány a Kojima Next teaser oldal!
29.
29.
Giga0509
30: forráskód.Általában fölül a nézetnél szokott lenni.
27.
27.
Horvi14
én szart se látok de csak énvok vak? XD
27.
27.
Horvi14
ja hogy ott jobb felül az akar lenni a kód?
26.
26.
SWBF2
Amúgy én is megnéztem az oldal forrását, be akartam írni aztán láttam hogy Daks már megelőzött vele a hírben :D
25.
25.
SWBF2
Kojima azt mondta, egyszer szeretne Wii-re is csinálni egy játékot, vonzza a mozgásérzékelés kihívása.

Elkezdhetné már igazán :)
24.
24.
Darth Razor
Hát, Kojima sem szokott éppenséggel rossz játékokat csinálni! :) A Blizzard csapatán kívűl talán az egyetlen, akinek már most megelőlegezem a bizalmat.
23.
23.
zzeN
19: Kojima nyilatkozta h nem akarja box-ra a gamet kidobni, remélem tartja is a szavát



ez a szavak amik a html kódba vannak meg Kojima megtévesztése is lehet:)
22.
22.
Mathia$
18: Akkor esetleg lehet hogy MGS4:subsistance vagy MGS5 lesz?

23: xD én még a feliratokat se nagyon látom :D
21.
21.
klemid
Én aszt nézegetem a képen hogy holvan álcázva Snake.xD
20.
20.
klemid
21:Erre énis kiváncsi lennék!Vmi kod-ot kellene megfejteni veke?
19.
19.
Giga0509
20: miről is van szó?
18.
18.
--=mgta=--
Póbálta már valaki az webkamerás trükköt? Úgy mint az Assassin's 2-nél, hátha bejön
17.
17.
ATi0021
7: Szerintem nagy esély van rá, hogy jön XBox 360. Eddig úgy tudom a Blu Ray hiánya volt a gond. De most, hogy lehet már XBox 360-on is merevlemezre telepíteni, ez a gondkifogás is megszűnt.
16.
16.
Dcrysis02
17:Nem tudom hogy a "Game Fork" mennyire megbízható.Az összes többi oldal pletykának hívta, ami szerintem nem megbízható.Lehetséges!De nem megbízható.Azt furcsáltam ebben az egészben hogy túl sokat tudott.Az rendben hogy egy cégtől van, és kifecsegi annak a felhozatalát.De hogy több cég felhozatalát tudja pontosan.....hát, nemtom.Légből kapott dolognak tartom.
15.
15.
Mathia$
Akkor már leírom hogy ott egy megbízható forrás azt fecsegte ki hogy jön az mgs4 kibővített változata boxra.Meg hogy kipróbálható változatot kapunk az alan wake-ből :)
14.
14.
Giga0509
6: bakker,akkor az én Ghostbusters-es hírem se lesz kirakva :D
13.
13.
tjames
#14/2: Ahogy mondod XD
12.
12.
Mathia$
6: ok sorry máskor megfogalmazom, bár engem nem izgat hogy a hír mellett ott van a nevem inkább csak az hogy bennt legyen az oldalon minél előbb :)

8: Heyy :D



11.
11.
Dcrysis02
7:Ja, de azt még hozzátenném hogy a második rész az valami nagyon sz*r port volt.Egy az egyben a PS2-es verziót kaptuk meg, elképzelheted mindenkinek hogy lógott a képe.Annyi grafikai baj gyötörte azt a verziót,jujj....megfájdul a fejem ha belegondolok.Pedig örültem neki.
10.
10.
Daks
8.
8.
tjames
Bizony bizony kicsi Mátyás!
7.
7.
Daks
Yam, elfelejtettem: en is az Xboxos MGS4-et varom, konkretan mar 1 eve volt szo, hogy a microsoft megnyerte Kojimát. Az meg hogy PS exkluziv az mgs egy nagy hulyeseg mert a regi reszek is voltak xboxra meg gamecubera is, sot mintha egyszer pc-re is.
6.
6.
Daks
Mikor elkezdtem irni, meg nem volt bent a hired, amugy meg ha belinkeled a gamestart, egy "legyszi tegyetek ki" kiseroszoveggel, akkor az a hir azonnal a kukaban vegzi :). Tessek szepen megirni, megfogalmazni, kicsinositani, es akkor tesszuk csak ki.
5.
5.
Mathia$
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...