Érdekességek az NHL idei részéről

Link másolása
Megtörtént az NHL 10 leleplezése; a megszokott módon ősszel érkező játék nagyon ígéretesnek tűnik az előzetes információk és képek alapján.
Megtörtént az NHL 10 leleplezése; a megszokott módon ősszel érkező játék nagyon ígéretesnek tűnik az előzetes információk és képek alapján.

 

Tavaly nagyon magasra tették a készítők a lécet, és azt hinné az ember, hogy további újdonságokkal már nem tudnak meglepni minket. Természetesen ez nem így lesz, rengeteg újítást ígérnek erre az évre is. Tavaly az év sport játékának szavazták meg a játékot, ezért nagyon nehéz lesz az 09-es NHL-nél jobbat nyújtani. A fejlesztők jelentős javulást ígérnek, pontosabban 200 darab újításról van szó, ami nem akármi. Talán az eddig leleplezett legnagyobb újdonság a "first-person fighting" lesz, vagyis az ellenfél arcát saját szemszögből verhetjük szét. Úgy néz ki, a fejlesztők egy kis Fight Night hangulatot visznek a játékba - majd meglátjuk hogyan sül el, nekem személy szerint nagyon tetszik.


Persze az újítások magába foglalják a grafika, az irányíthatóság javulását, és hosszú idő után visszatér a palánktörés is, úgyhogy érdemes lesz az ellenfelünket a palánkhoz lökni. Online játék terén az EA munkatársai nagyon büszkék tavalyi eredményükre, az EASHL óriási siker lett, rengeteg online csapat jött létre. Az új rendszerről még nem nyilatkoztak, egyelőre a tavalyi EASHL-hez hasonló rendszert ígérnek sokkal több újdonsággal megfűszerezve. Sajnos a sok jó hír mellett egy kis negatívummal is szolgálnom kell, mert egyelőre úgy néz ki, hogy a játék PC-re és PS2-re már nem jelenik meg. A korábban PC-s és PS2-es kiadáson dolgozó fejlesztőket állítólag az X360-as és a PS3-as projektekhez vezényelték át, miután anyagilag nem látták kifizetődőnek az említett platformokra való befektetést. Az Electronic Arts hivatalos formában egyelőre nem kívánt reagálni a szóbeszédekre.
6.
6.
simon 555
az EA bekaphatja!

Az 1 ik kedvenc gamem de nem képesek kiadni PC-re.

Egyépként ne csodálkozzanak,ha a PC-s eladások gyengék lettek ha mára 06 ota ugyanaz benne minden!
5.
5.
hakydakillah
5. Hát igen, engem is az ilyen mellékes dolgok szoktak zavarni, de úgy néz ki ebben az évben az EA kitesz magáért. Játszottam a Fight Night 4 demóval, és ott is nagyon jól kidolgozták a közönséget - végre :-)
4.
4.
suti_88
na, úgy látom hogy az EA végre lecserélte azokat a borzalmas bábukat közönség gyanánt, és meg kell mondjam, elég szépen ki vannak dolgozva...ha ugyanezt a publikumot megkapja a FIFA, az NBA is, akkor bizony a 2K Sports-nak kell majd aggódnia, mert jól néz ki nagyon!!!!!
3.
3.
Giga0509
3: lehet a végén felvesznek írónak :D
2.
2.
hakydakillah
1. Köszi, 2nap alatt 2hír, el se hiszem :-)

Én személy szerint nagyon várom a játékot, pláne a bunyóra nagyon kiváncsi vagyok. A meccs végére mindenkit kiütök :-)
1.
1.
Giga0509
Grat megint a híredhez hakydakillah!

A játékról meg...nem szerettem eddig az NHL-t de sztem ez lesz az 1. amit megszerzek :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...