Konzolokra is megjelenik a Battlefield Heroes?

  • Írta: Ghost
  • 2009. május 17.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Electronic Arts oldalán egy érdekes információra bukkanhatnak a szemfülesek, ugyanis a megjelenések között szerepel a konzolos Battlefield Heroes.
Az Electronic Arts oldalán egy érdekes információra bukkanhatnak a szemfülesek, ugyanis a megjelenések között szerepel a konzolos Battlefield Heroes.

Ugrás a galériához

Nem is oly rég jelent meg a Battlefield Heroes, amely egy böngészőből futtatható, cel-shaded grafikával ellátott játék, s úgy tűnik, hogy hamarosan a konzoltulajok is élvezhetik ezt a remek szórakozást. Az Electronic Arts oldalán fellelhető listában megtekinthető a Battlefield Heroes konzolokra, vagyis Playstation 3-ra és Xbox 360-ra szánt változata, amelyet az E3-on fognak hivatalosan bejelenteni, már ha igaznak bizonyulnak a hírek.

Érdekel, hogy milyen is a Battlefield Heroes?
Olvasd el InGen véleményét itt, a GK-n!
11.
11.
koffein
ez az a jätek ami nagyon hidegen hagy a szar tärgyveszegetös reszevel együtt
10.
10.
Glek
Remélem Box-ra kiadják 3000 pontért a kopasz játékot, aztán szép kerek további pontokért lehet venni kalapot, meg napszemcsit. :)
9.
9.
Batri
bejelentés után nagyon vártam a jétékot de mostanra már elment a kedvem tőle...persze majd ha megjelenik kipróbálom, laptopon jó lesz FUN-kodni egy kicsit...
8.
8.
Razielhu
Még a beta változat eléggé unalmas: 3+1 pályán játszható és mind a három "kasztnak" kb 5-6 képességre lehet tenni a szintek után elért pontokat. A feladatok eléggé egyhangúak... Ha nem tesznek bele egy valamit is érő single modot vagy több pályát, fegyvert, ruhát képességet stb... akkor szerintem nem lesz túl nagy kereslet belőle.

Én csak azért játszok vele itt PC-n, mert rajtam kívül még több magyar is játszik vele és jó szidni a mit sem tudó külföldieket ^^
7.
7.
thynice
Annyira imádtam, de amint elkezdtem vele játszani megutáltam. Teljesen egyhangú. Semmi izgalom.
6.
6.
laca009
ezek bazeg mindenből pénzt akarnak csinálni elösször a bétában a battle fund aztán meg ez ...
5.
5.
Giga0509
Dejó! én gépemen úgy se futna el valszeg :D
4.
4.
Mathia$
3: én se de egész jó lenne, a grafikáját meg 1 psp is elbírná :D



Ha kijön remélem ingyenes lesz!
3.
3.
Darth Razor
Hát, hogy őszintén megmondjam, engem már PC-re sem érdekelt túlzottan... :)
2.
2.
Dcrysis02
Megjelent,zárt bétaként.Állítólag nyáron már mindenki élvezheti.Persze aki komolyabban akar játszani annak pénzt is kell belefektetnie.Hohó, már látom is hogy a DICE meg az EA lehúzza a konzolosokat.Miben fogadunk hogy azért hozzák konzolra hogy kismillió DLC-t tunkoljanak mindenkire?Persze pénzért.
1.
1.
gerappa
Namost tényleg megjlent már a játék? Csakmert nem láttam olyan hírt amiben erről szó lett volna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...