The Final Cut

  • Írta: Myko Alto
  • 2004. szeptember 3.
  • Videó
Link másolása

Mikor megszületünk, egy ZOE nevű chipet ültetnek mindenkinek az agyába, azzal a céllal, hogy rögzítse egész életünk minden pillanatát. Ha meghalunk, ebből az egész emlékanyagból készítenek egy „vágott” verziót a „szerkesztők”, amit aztán a temetésen egybegyűlteknek levetítenek, így emlékezvén az elhunytra. Ez a szerkezet nagyban megváltoztatja az embereket, de vannak, akik ellenzik az egészet, hiszen ők hisznek abban, hogy az ember emlékeinek meg kell maradnia saját magának és a feledésnek…

 

Alan Hackman (Robin Williams) a legjobb „vágó” a szakmában. Különleges szakértelemmel szerkeszti kliensei anyagait és távolítja el azokból az általuk elkövetett bűnök emlékképeit. Tehetségének következményeként - hogy képes mindenféle érzelmektől mentesen végignézni emberek életét - emberileg teljesen kiég, rideg, zárkózott világban él, aki nem tudja élvezni az életet. Szentül hiszi, hogy munkája megáldotta azzal a tulajdonsággal, hogy a halottak bűneit megbocsássa.

 

 

 

Miközben egy magas beosztású Eye Tech ügyvéd memóriáját dolgozza fel, Alan észrevesz egy emlékfoszlányt gyermekkorából, ami egész életén át kisértette őt. Ez a kép indítja el egy úton, ami az igazság keresésének köveiből van lerakva.

 

                                  

                                           THE FINAL CUT TRAILER

4.
4.
Shifty
Pánikszobához köze sincs....Sötétkamrához már igen...és az egy nagyon jó film volt!
3.
3.
Myko Alto
Robin Williams egyre parásabb filnekben tolja az igát! Ot volt a Sötétkamra is vagy mi, pánikszoba? passzolom... ez nagyon jónak igérkezik ám!
2.
2.
Avium
uhhh ez kemeny kis filmecske lesz. kicsit kulonvelemeny "beutesu" de semmi rosszra nem gondolok ezalatt
1.
1.
badguy
a címéből mingyá' gondoltam, hogy ez vmi mozis dolog lesz, :) de arra a játékra gondoltam amit a Lucasarts(?) készít. mind1, Williamset mindig jó újra látni. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...