E3 2009: Elmarad a Dead Rising 2 bemutató

  • Írta: fojesz
  • 2009. május 21.
  • Érdekesség
Link másolása
Az eredeti tervekkel ellentétben mégsem lesz kint az idei kiállításon a Dead Rising második része, a japán fejlesztők ugyanis lemondták az utat a sertésinfluenza miatt.
Az eredeti tervekkel ellentétben mégsem lesz kint az idei kiállításon a Dead Rising második része, a japán fejlesztők ugyanis lemondták az utat a sertésinfluenza miatt.



A japán kormány komoly intézkedéseket hozott az új vírus miatt, ezek pedig a külföldre  történő utazás korlátozását is jelentik. A lakosság természetesen igyekszik komolyan venni az előírásokat, ezért a Capcom japán fejlesztői is lemondták az idei Nordic Game és E3 kiállításokon való részvételt. A rossz hír egyedül a Dead Rising 2-t érinti, ugyanis a játékot kezdetleges állapota miatt zárt ajtók mögött mutatták volna be a fejlesztők, akik nem szívesen adták volna tovább bárkinek is a demót egy prezentáció erejéig. Az összes többi japán projekt megtekinthető lesz, viszont úgy néz ki, hogy a Dead Rising 2 addig nem mutatkozik be a sajtó előtt, míg a korlátozások meg nem szűnnek.
9.
9.
klemid
9:Ugyan ez volt a madárinfluenzával is.Amióta nemhallunk rólla semmit azóta nemis érdekel semmit.
8.
8.
rocsikzolee
Én erre a sertézinfluenzás dologra csak annyit mondok, h pánikkeltés... Már 9000 beteg van úristen... a 6,5 milliárd emberből, mit mondjak nagy mennyiség. Ebolában, kolerában sokkal többen halnak meg, de az már unalmas, vmi más új dologgal kell riogatni a népet... anno ugyanez volt a csirkenáthával is, Vietnámban halálos áldozatot is követelt..jah, amikor ott földpadlós lakásban csirkékkel élnek együtt.. puff neki! Ááá sry az offért, de már ez sok volt nekemXD
7.
7.
Kocsis92
én se mennék ázsiába:D Ezis csak kifogás, nem szeretik az ilyenféle népeket:D
6.
6.
Oliver S96
te jó isten a sertés influenza miatt lemondani egy utat xD bár lehet hogy igazuk van...
5.
5.
klemid
Kár az a multkori trailler nagyon tetszett!:D

Resident Pig xD
2.
2.
Mathia$
2:üdv a gk-n!

Amúgy télleg t-vírus jobban passzol 1 capcom gammához :D
2.
2.
spilerke
Nem csodálnám ha olyan játékot csinálnának hogy sertés vírusos embereket kell meg ölni. Ez lesz a Resident Evil új része. XD
1.
1.
spilerke
Nem lassan ez már az. Ez már nem sertés vírus ha nem T vírus csak nem mondják meg! XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...