Újra mozgásba lendült a Heavy Rain

  • Írta: Ghost
  • 2009. május 22.
  • Videó
Link másolása
Újra mozgásban láthatjuk a Quantic Dream által fejlesztett játékot, valamint megtudhatunk néhány érdekességet a cég következő játékáról is.
Újra mozgásban láthatjuk a Quantic Dream által fejlesztett játékot, valamint megtudhatunk néhány érdekességet a cég következő játékáról is.



2005-ben jelent meg a Quantic Dream egyik legismertebb játéka, a Fahrenheit, más néven Indigo Prophecy. Akkor a remek történettel és a szokatlan, akciógombokra épülő irányítással robbantott nagyot a cég, majd nekiláttak a Playstation 3 exkluzív Heavy Rain fejlesztésének. Évek óta dolgozik már az egész csapat a projekten, ám mindeddig néhány videó és kép kivételével nem sokat láthattunk a készülő produktumból. A minap a fejlesztők közszemlére bocsátottak egy új gameplay videót, amelyben megcsodálhatjuk a játék irányítását az egyik főhős szemszögéből. Ezen kívül a Quantic Dream alapítói, David Cage és Guillaume de Fondaumiere elárulták, hogy néhány ember már dolgozik a cég következő játékán, ám nem szeretnének elkapkodni semmit sem. Ismét minőségi játékkal szeretnék elkápráztatni a rajongókat, s egyre inkább vizsgálják az online lehetőségeket is, ám a bejelentésre csak a Heavy Rain megjelenése után számíthatunk.
12.
12.
Nordes
Újabb cím a kívánságlistámon.
10.
10.
Gael
3:biztos tele lesz fosatos reszekkel,meg szemet,idonkent gusztustalan donteseket kell hozzunk.A trailerben gyakorlatilag folyamatosan karomkodtak,valamint az alaptortenet is dongeti az ajtot a voros sarkanynal.Az ilyen jatekokat pedig eloszeretettel fikazzak a mindenfele jott-ment politikusok,ugyvedek es egyeb nyomoronc alavalo letforma.Valoszinuleg a legtragyabbak el is erik majd,hogy egy-ket szigorubb orszag bannolja majd az eladasat(pl:Ausztralia).
9.
9.
koffein
ezt a jätekot mindekepp megveszem. Mär csak Madison miatt is :P
8.
8.
Mathia$
Az a szemüveg nagyon ott van!
7.
7.
Mathia$
ALAP GAME!

Ha lesz olyan jó mint a fahrenheit volt akkor már milliós eladásai lesznek!

De várom!
6.
6.
Dcrysis02
Pár embernek fájni fog az ujja mihelyst végzett a játékkal. :)
5.
5.
HomoLudens
Az a baj, hogy tudogatok angolusul de ehez kevés a tudásom mindig kulcs szavakat nem értek meg egy egy részben és akkor már annyi is az egésznek, de egyébként ez fenomenális lesz :)
4.
4.
Ghost
Cseréltem a videót GT-re, így azért csak szebb :)
3.
3.
klemid
2:Bövebben kifejtenéd magad vannak itt gyengébbek is.
2.
2.
Gael
ez kemeny lesz.Tuti ez is bannolva lesz par orszagban
1.
1.
klemid
Hát megkell hagyni elég érdekes...xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...