Új Star Wars: Battlefront érkezik kézikonzolokra

  • Írta: fojesz
  • 2009. május 22.
  • Bejelentés
Link másolása
Új résszel bővül a Star Wars: Battlefront sorozat, azonban az Elite Squadron csak és kizárólag PlayStation Portable-re és Nintendo DS-re jelenik majd meg.
Új résszel bővül a Star Wars: Battlefront sorozat, azonban az Elite Squadron csak és kizárólag PlayStation Portable-re és Nintendo DS-re jelenik majd meg.

A játék hivatalos bejelentése még nem esett meg, létezésére az ESRB honlapján keresztül derült fény. Leírása alapján nem sokban különbözik majd a korábbi részektől, a már jól ismert Battlefield-élményre számíthatunk Star Wars köntösben, persze kissé lebutítva a zsebkonzolok gyengébb teljesítménye miatt. Remélhetőleg hamarosan - például az E3-on - leleplezik az Elite Squadront!
11.
11.
Darth Razor
Lehet, hogy be kéne szereznem egy PSP-t is...
10.
10.
Giga0509
9: volt az kb. 1, 1,5 óra...
9.
9.
thynice
Mit kell szidni a DS-t!? Ha a Ds nem konzol akkor mi?... Turmixgép? Nem értem az embereket miért csinálják a feszültséget. Hülyeségnek tartom az ilyeneket. Tudod mit? Mondok most valamit magamban.
8.
8.
OldM4n
"-Csókolom, kárcórára nem gyött? A 17 zenésre...!" (sic!)
7.
7.
I
3: Pc-re legalább volt, nem értek egyeseket, hogy miért baj az, ha egyszer másokra is jön.
6.
6.
Raam989
iWars nem lesz iFónra, ha már az is kézikonzol?
5.
5.
SWBF2
Miért kézikonzolra? Hm?
4.
4.
milerik
hát szerintem megszokott dolog , hogy PC-re csökkentették a kiadók a játékok számát. . . már évek óta , nem tudom mi ez a nagy félháborodás mindig ? Mintha lenne eredménye . . .
3.
3.
Kelcsi66
... PC-re már kb 4 éve nincs normális Star Wars játék, de ezekre a s...okra kell, mint a DS... ovodásoknak való dedódeszidó konzol -.- hogy lehet már konzolnak nevezni? Ettől a Star Wars Clone Wars Republic Heroes-től meg nem várok sokat..rajzfilmbe inkább tűrhető, mint, hogy egy lekorlátozott pályán megyek előre és kész... Battlefront III vagy Jedi Knight 4...ezt a 2 címet bejelentenék PC-re akkor talán lenne remény arra, hogy jön egy normális SW játék PC-re..
2.
2.
milerik
HáhÁ ! Köszi az INFO-t x)
1.
1.
Giga0509
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...