Lords of Shadow lenne Kojima vadi új játéka?

  • Írta: Ghost
  • 2009. május 24.
  • Pletyka
Link másolása
A Playstation World állítása szerint ők már tudják mi lesz Hideo Kojima új játéka, s a következő számban leleplezik. Valóság, vagy jól megtervezett reklámfogás?
A Playstation World állítása szerint ők már tudják mi lesz Hideo Kojima új játéka, s a következő számban leleplezik. Valóság, vagy jól megtervezett reklámfogás?

A PSW magazin oldalán megfigyelhetünk egy rejtélyes árnyékot, aki - a magazin állítása szerint - Hideo Kojima következő játékának egyik főhőse lesz. Akárhogy is nézzük a képet, nem hasonlít Snake-re, a Metal Gear sorozat főhősére. Ha kicsit elgondolkodunk, akkor leginkább a Konami tavaly bejelentett játéka, a Lords of Shadow juthat eszünkbe, amelyet a MercurySteam fejleszt és egy akció-kaland lesz, egy eddig ismeretlen fantasy világban. A PSW állítása szerint a következő számban mindenre fény derül, amit csak tudni szeretnénk az új jövevénnyel kapcsolatban. Talán a magazin egy jól kitalál freklámogásáról van szó, vagy valóban tudják a titkot? Hamarosan kiderül, hogy mi is az igazság.
15.
15.
koffein
10: meg még 1 kérdés. Miért 2008as az ujság? Tehát ez nem mostani dolog?
14.
14.
koffein
10:az a kamerás dolog mi is valójában? Azt látom, hogy az ujságon megjelenít egy dobozt, a másik videóban meg egy narancssárga üditősdobozt de nem vágom hogy miez. Lehet azert nem esik le nekem semmi mert nem játszottam a 4el?
13.
13.
Mathia$
12: emléxem de sztem annak a gyereknek mgs-ben már szerepe nem lesz, talán raidennek sem, mert lehet fel hagy a gyilokkal és a családdal foglalkozik xD
12.
12.
klemid
7.8:Lehet Raiden-nek a fia. A MGS4 végén kiderült, h van fia. :D
11.
11.
Mathia$
10:ezt jó látni, főleg a felkijáltó jelet! :D

nagyon bíztató, hogy mgs lesz, bár kojima ért a meglepetésekhez...
9.
9.
MT Raze
Ez biza Darth Malak lesz...

Nagy darab, kardja van (jó jó lézer) széles válla és jó kopasz :P
8.
8.
Mathia$
7:mind1 én nem találgatok tovább inkább várok:



Legjobban az mgs3nak örülnék boxra :P(persze tuti nem lesz)

Szóval az mgs5 lenne a legjobb, mondjuk naked snake sztoriját dolgozná tovább ami történt miután megölte a Boss-t és Big Boss lett belőle....:)
7.
7.
Dcrysis02
6:Azt ne vegyük figyelembe hogy Raiden a másik oldalán hordja a kardját, és azt se hogy soha nem volt ilyen szélesvállú. :)

De tévedhetek.
6.
6.
Mathia$
Sőt ha megnézitek a haja is nagyon raidenes, hosszú ritkított sima :D
5.
5.
Mathia$
Az árnyék szerintem raiden lesz, ott a kard az oldalán
4.
4.
klemid
Platform:PS3 jól kezdődik! :D
2.
2.
Ghost
Én is remélem, hogy nem :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...