Fél perces Max Payne 3 teaser videó

  • Írta: Ghost
  • 2009. május 25.
  • Teaser
Link másolása
A GDC-n bejelentett játékból eddig csak egy képet láthattunk, amelyen az idősödő Max tűnt fel, ám most megérkezett az első, nagyon rövid teaser videó.
A GDC-n bejelentett játékból eddig csak egy képet láthattunk, amelyen az idősödő Max tűnt fel, ám most megérkezett az első, nagyon rövid teaser videó.


A majdnem fél perces teaser semmilyen jelenetet nem mutat be, ám Max megszólal három mondat erejéig. A hangja ismét fantasztikus, a zene csodálatos, már csak az E3-ig kell valahogy kibírni, hogy többet is megtudjunk a Rockstar Vancouver által fejlesztett játékról.

Update: Mint kiderült, a videó kamu, nem a harmadik epizód teasere, csak egy remek hangulatteremtő.
11.
11.
kreepmastah
jól jönne már egy hivatalos Teaser/Trailer is lassan...
10.
10.
tDr1v3r
Ez a vidi már régóta fentvan youtube-on... :/
9.
9.
Famous
Imádom a zenéjét!:)
8.
8.
Kocsis92
kérlek, nehogy hallgassatok StevenSTV-re (sry), nekem pl ezek a kedvenc videóim. jó nem pont ez, hanem amíg még semmit az ég világon nem mutatnak, csak sejtetik és jöhetnek a találgatások:)
7.
7.
whabaky
Hát most elszomorodtam :'(

De egy valami akkor is vígasztal és reménnyel tölt el... egyszer talán egy hasonló videót (Max Payne 3) kiadnak és igaznak bizonyul :)
6.
6.
StevenSTV
Izgalmas vidi... Minek raktok egyáltalán fel ilyeneket???
5.
5.
Mathia$
3: én az mgs3al voltam így bár azt 5x toltam ki egymás után xD

azóta még 2x(1szer úgy hogy sohasem senki nem látott meg, 1szer pedig láthatatlanság camouflage-el)



Offon kívül:sajnálom hogy ez csak 1 fake-vidi bár ha a rockstar kidob 1 videót az tuti nem csak egy képből fog állni szal már fura volt.
4.
4.
tjames
3.
3.
whabaky
Hát a hideg is kirázott... akkora hangulata van... hát nem lesz egyszerű kibírni :) 1 játék, 1 hangulat, 1 fíling... Max Payne :)

Amúgy a 2 annyira tetszett, hogy egymás után 3x végigjátszottam és rájöttem, hogy megérte, mivel a sztori (vége/végkifejlete) megváltozott 3-madszorra
2.
2.
zoenn
Már hivatalosan is cáfolták: ez a videó fake. A monológ és a zene a második részből van. Ügyesen felhasználták az egyetlen megjelent képet a játékból.
1.
1.
tjames
A lényeg: 2009 tele

Jóóóóóóóó
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...