Idén már nem jelenik meg a Heavy Rain?

  • Írta: fojesz
  • 2009. május 26.
  • Csúszás
Link másolása
A Heavy Rainről egyre többet hallani mostanában, ám úgy tűnik, hogy a játék megjelenése egyre későbbre csúszik: a legfrissebb hírek szerint jövőre érkezik a program.
A Heavy Rainről egyre többet hallani mostanában, ám úgy tűnik, hogy a játék megjelenése egyre későbbre csúszik: a legfrissebb hírek szerint jövőre érkezik a program.



A Sony európai részleglének volt elnöke, David Reeves a PlayStation 3 egyik legfontosabb 2009-es címének nevezte a Fahrenheitről ismertté vált Quantic Dreams új kalandjátékát, azonban korántsem biztos, hogy idén tényleg boltokba kerülhet a Heavy Rain. A Gametrailers értesülései szerint csak jövőre készül el a játék, az információ pedig állítólag Petro Piaseckyj producertől származik. Hivatalos bejelentésben a csapat még nem erősítette meg a híreket, de vélhetően az úriember nem beszélt a levegőbe.
9.
9.
hedzsooo
Ugyan má', Hunlord, vazze !

A PC-re mindig is szebb es jobb jatekok keszulhetne(ne)k, de akkkor ugye ki lenne az a hulye, aki +venne a konzolokat ??? Ezert van az, szerintem, hogy sajna idonkent tenyleg jelennek meg nagyon jo exluziv cimek, jatekok, CSAK konzolra, h vegye csak + a "paraszt" az eppen aktualis, legujabb generacios-konzolt, + hozza a meregdraga jatekokat....szerintam PC-re szerencsre + mindig 1000Xszer tobb jo jatekokat talalni. En inkabb szemely szerint maradok a PC-nel, amit jatek mellett + 1000-er mas dologra is hasznalhatsz.
8.
8.
Mathia$
Na ez nem eddig is így volt hogy csak jövő márciusban jön mint a GoW3?

Nekem ez tuti vétel lesz! a fahrenheit királyság volt, ez pedig annál is jobbnak néz ki!
7.
7.
koffein
4,5: köszi a segitseget. akkor sajnos en is jol ertettem :( alfa szakasz, akkor ez meg nagyon sokära lesz kesz :------o
6.
6.
hunlord
Ez a játék... gyönyörű! Az animációk, az arcmimika... Ilyenkor sajnálom, hogy nincs PS3-am.
5.
5.
Ghost
Én is úgy értem, hogy jelenleg alfa szakaszában van, s amit eddig mutattak, az már mind játszható is.
4.
4.
fojesz
Én úgy értettem, hogy "a játék jelenleg fejlesztés alfa szakaszában van". Stage means szakasz too. :) Persze én sem mondom biztosra, eléggé hadar a srác.
3.
3.
koffein
http://www.gametrailers.com/player/49593.html


na ez a video linkje. A fontos mondat 1:55 es 2:05 között hangzik el. Meghalgattam vagy 5ször de mär most halottam, hogy felreertettem valamit. Azthiszem azt mondja, hogy kinn lesz a heawy Rain az E3on az alfa stage-en ( es asszem ezt ertettem alfa phase-nek) es hogy lehet vele jätszani is. de örülnek, ha valaki segitene.

Nekem nagyon tetszik a jätek, tuti vetel.
2.
2.
koffein
hät en ha jol ertettem az egyik videoban(bär nem nagyon tudok angolul de ez sztem egyertelmü volt), amikor az egyik keszitöt kerdeztek, hogy a jätek jätszhato de hogy meg csak alfa fäzisban van?!?! Letezik ez?

Ha valaki tudna segiteni, annak örülnek. Märmint forditäsnak :P probälok linket szervälni a videorol
1.
1.
klemid
Hát nekem nemnagyon tetszik ez a játék! Elöszzőr aszthittem vmi nyomozis Max Payne féleség de hát nemaz...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...