Ingyenes lett a BattleForge

  • Írta: fojesz
  • 2009. május 26.
  • Bejelentés
Link másolása
Teljes árú játékként jelent meg, majd ötven százalékos kedvezményt kaptak a vásárlók, azóta pedig teljesen ingyenesen beszerezhető a BattleForge.
Teljes árú játékként jelent meg, majd ötven százalékos kedvezményt kaptak a vásárlók, azóta pedig teljesen ingyenesen beszerezhető a BattleForge.



Az Electronic Arts új stratégiája a Battlefield: Heroeshoz hasonlóan a Play 4 Free program keretében vált ingyenessé, ami valójában azt jelenti, hogy bár az alapjáték teljesen ingyenesen beszerezhető és játszható, a további extrákért - jelent esetben a stratégiázás közben kijátszható új kártyákért - fizetnünk kell. Aki jobban szereti a kézzel fogható dolgokat, természetesen még a boltokban is megvásárolhatja a játékot, így ráadásul 3000 pontot kap, amelyet elkölthet a letölthető paklikra. A BattleForge az alábbi linken keresztül érhető el.

11.
11.
pjoco
Regeltem letöltöttem a játékot de kell neki Serial ID azt hol találom?
10.
10.
laca009
ez király itt legalább nem bank kártyázni kell mint a bfh-nál hanem meg fogod magad és elmész a kártyáért a boltba mint a gamecard-ért :D
9.
9.
Racsika
Iszonyat jó játék, kb két hete szedtem a demóját, azóta próbálom rávenni magam, hogy megvegyem, de akkor megoldódott a gondom. :) Csak egy a gáz, ahoz képest, hogy "angol" a szerver, tele van németekkel, gondolom nem is nagyon szeretnek más nyelven beszélni játék közben. :S
8.
8.
Optimus Prime
Na, ez nem is rossz. Imádom, ha a kiadók ingyen játékot dobnak hozzám. :)

A demóját próbáltam, de nem igazán jött be. Egyedül a grafikus motor tetszik, ami a tavaly Black Sea Studios WorldShift játéknak motorja, mely céget azóta a CryTek megevett.
7.
7.
t.roli
pedig megéri... nagyon jó Coop is van benne, szal sztem tőccsük..
6.
6.
megalonagyix
ki mondta h nem 2.7 gigásra gondoltam? csak mondtam, h semmi kedvem kivárni :D
5.
5.
t.roli
megalonagyix: Miért? 2.7 megás játékra gondoltál???
4.
4.
megalonagyix
ejj valami 2.7 gigás lófaszt szed le :(
1.
1.
LiMiT
Na én kipróbálom. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...