Fényképek a Duna Plazás Guitar Hero versenyről

  • Írta: Daks
  • 2009. május 27.
  • Rendezvény
Link másolása
Tegnap sikeresen lezajlott Duna Plazás a Guitar Hero: Metallica verseny, melyen nem kevesebb, mint 30 csapat indult! A bulin mi is ott voltunk, következzenek a képek!
Tegnap sikeresen lezajlott Duna Plazás a Guitar Hero: Metallica verseny, melyen nem kevesebb, mint 30 csapat indult! A bulin mi is ott voltunk, következzenek a képek!

Aki valamiért lemaradt volna a versenyről, de szeretné kipróbálni magát a színpadon, az megteheti május 29-én, amikor ugyanis négy újabb áruházban rendeznek majd GH versenyt. A Saturn Buda (Mammut), MM Westend, MM Pólus, MM Budaörs és a székesfehérvári Media Markt bajnokságokra a bemelegítés délután kettőtől indul, az esti versenyre nevezni pedig a helyi hostess lányoknál lehet majd.

Ugrás a galériához

17.
17.
Noel Ryyka
tényleg? :D én csak azt láttam a tv-ken hogy az xbox kikapcsolt xD nem véletlenül volt ott bekészítve egy másik :P
16.
16.
laca009
jah meg az xbox már megint rrod-t kapott ugy mint a gameshow-n xD
15.
15.
tjames
#14: Lagalább nem ér meglepi 13.-án, ha meglátlak! :) Lehet az ottani estés képeinkhez a PS CS3 is kevés lesz, hogy restauráljuk :)
14.
14.
InGen
Úgy nézek ki mint egy zombi, Daks biztos bénán fotóz.
13.
13.
Noel Ryyka
mi fél 9 után nem sokkal kerültünk sorra, majdnem elaludtunk addigra :D ami viszont felküldött agyilag, hogy a Master of Puppets-et, a One-t, a Sad But True-t és a Toxicity-t vagy 60-as játszották. én eredetileg gitáros lettem volna, akkor több esélyünk lett volna, mert elhülyéskedtünk volna az énekessel, de végülis dobos lettem, ugyanis a dobos jelöltünknek a gitározás jobban ment, de jó móka volt, legalább kaptunk pólót, ma abba voltunk suliba :D
12.
12.
laca009
haverokkal is kint voltunk bameg utolsonak jöttünk mi xD de ucsók biztos nem lettünk de az első 4-ben nem voltunk benne
11.
11.
fojesz
És ezért inkább negyvenes, dagadt, tetovált repperek fotózásába kezdtél. :)
10.
10.
Daks
en voltam :)) igazabol gondolkoztam hogy belekezdjek-e egy csajfotozasba, aztan miutan realizalodott hogy az atlag korosztaly 13-15, feltem hogy feljelentenek pedofiliaert, ugyhogy inkabb a kepes esemenytudositas mellett dontottem :)
9.
9.
Scoo
Szegény dobosoknak milyen odanemillő széken kellett ülniük.

Egyébként ki volt a fotós? Csak, mert picit meg szeretném dorgálni mivel a hölgyeket vagy hátulról vagy csak félve a távolból merte lefényképzeni ;)
8.
8.
tjames
8: Ja, le vagyok fáradva :)
6.
6.
tjames
:) Az első jóóóó! :) Felhajtott gallér, lazán zsebrevágott kéz...még az hiányzik, hogy kigombold a pike-polód, hogy afrikai mellszőrzetedből is domboríts valamit! :) Amolyan germán félistenesen :)

Jól sikerült kép!

És legalább végre InGen-hez is tudok arcot társítani! HELLÓÓÓÓÓÓ

5.
5.
Daks
az elso kepen en lennek, az utolso elotti ingen, az utana kovetkezo viszont nem stabtag - jelentkezett, de manccsal nem tudta nyomkodni a kontrollert, ezert mint jatektesztelo, sajnos kibukott kozulunk :(
4.
4.
tjames
#1: most látom csak, Daks is ottvan a képen! :)

Muhahahaaaa :)
3.
3.
tjames
És kik voltak még innnen??? Valaki még keresett itt énekes a minap. Nem erre a rendezvényre? Hogy szerepeltetek?
1.
1.
tjames
Az első képen lévő arc ismerős nekem!!!!

Sanders ezredes :)

1.
1.
tjames
de ki az az uccsó előtti képen?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...