Gladiátoros játékot fejlesztenek a Conduit alkotói

  • Írta: fojesz
  • 2009. május 27.
  • Bejelentés
Link másolása
Nem bírt várni az E3-ig a High Voltage Software sem, idő előtt leleplezték új munkájukat, mely egy Wii-exluzív gladiátorokat egymásnak eresztő verekedős játék lesz.
Nem bírt várni az E3-ig a High Voltage Software sem, idő előtt leleplezték új munkájukat, mely egy Wii-exluzív gladiátorokat egymásnak eresztő verekedős játék lesz.

Izgalmasan hangzik? Az is lesz, a The Conduit előzetes anyagait elnézve pedig, már biztosak is vagyunk ebben. A High Voltage múlt héten kotyogta ki, hogy bejelentéssel készülnek az E3-ra, ám a srácok meglehetősen beszédesnek tűnnek, ugyanis már egy héttel az expó előtt elárultak nekünk néhány érdekességet a játékról.

A Gladiator AD kizárólag Wii-re készül, megjelenése pedig a jövő év első negyedében várható. Alapvetően verekedős játékról van szó, ám a történet az ókori Rómában játszódik, a főhősök pedig gladitárok lesznek. A készítők lenyűgöző grafikát, zenét és  némi stratégiai érzéket megkövetelő harcot ígérnek. A játék nem ízületgyulladásig tartó gombnyomkodásból áll majd, a Wii MotionPlus segítségével inkább hadonászni fogunk, ami azért nem csak kényelmesebb, de érdekesebb és izgalmasabb is lesz. Brutalitás, vér, kegyetlenség és kivégzés is lesz, ám ne számítsunk Mortal Kombat szintű vérengzésre: a fejlesztők elmondása szerint jó dolog a játékbeli brutalitás, de a Midway klasszikusában előforduló szívkitépések nevetségesen hatnának egy történelmi hitelességre törekvő játékban. Meglátjuk, mi sül ki belőle!
11.
11.
Csimpy
Én jó ötletnek tartom, rengetek mindent ki lehet hozni belőle (pl.: tengeri csata a Colosseumban, vagy olyan sisakban nyomulni, ami el van sötétítve, és csak a hangok alapján hadonászol a karddal.) Am sztem Pc-re is ki lehetne adni, Dark messiah szerű harcrendszerrel.
10.
10.
fojesz
Paprikás a hangulat egy picit, ahogy látom, relax emberek! Úgy is lehet véleményt alkotni, hogy kihagyjátok belőle a személyeskedést.
9.
9.
OldM4n
8: Lefordítva magyarról- magyarra soraidat: SZERINTED a hollywoodi propagandagépezet CSAK történelmileg hiteles dolgokat visz a vászonra... Nem tudom, hogy mit nyomsz, de állj le vele, amíg nem késő! Javaslom történelemoktatáshoz (És Oliver barátom nem azt írta, hogy a filmben mi volt, hanem a történelmi Rómában mi volt, ergo történelmileg hitelesnek fogadott el hollywoodi kultúrmocskot, erről beszélünk) a történelemkönyvek forgatását. Ha száraznak gondolod, akkor pl a Quo Vadis -szal többre mégy, mint a Gladiátor-ral. Sőt általában a könyvekkel többre mégy, mint a filmekkel. (Lásd 300, És messze volt a Híd, A szakasz, és egyéb hiteltelen moslék, amit az amerikai filmipar (pl megfigyelted már, hogy CSAK amerikai filmeket látsz háború témájában? Miért? Csináltak pl a németek is néhányat, sőt még a franciák is...) felböfögött) Persze, gondolkodni sem ártana...
8.
8.
tjames
#8: A filmben tényleg úgy volt, s a #6 is arról beszélt. De a #7-nek igaza van, ez csak egy véletlen a filmben. A valóságban úgy volt ahogy Ő leírta.
7.
7.
OldM4n
Kedves Oliver, nem jól "szed". Az aréna alakjai bizonyos történelmi személyeket, eseményeket, népfajokat, törzseket, és kultúrákat testesítenek meg. A retarius amire gondolsz, történetesen a halászokat. (általában a római halászokat, tehát semmiképpen sem niggerek voltak.) testesíti meg. Az ókori római birodalomban meglehetősen kevés "nigger" volt, részint a római szegregációnak köszönhetően, részint mivel egész másra használták őket. (Rabszolgának, főleg az evezős hajókon) Történelem, ált. isk. 6. osztály... javaslom a tananyag tanulmányozását. Leülhetsz, egyes.
6.
6.
Oliver S96
asszem úgy volt hogy a niggerek (feketék) nyomultak hálóval meg szigonnyal a többi meg karddal de nem biztos
5.
5.
SWBF2
Vagy szigonnyal. Ne féltsd te az ókori Rómát, volt ott minden :D
4.
4.
Petike x
Ugye a verekedés alatt karddal szétdarabolást értettetek, mert nekem ez jött le belőle.
3.
3.
klemid
1:Nálunk sesett az eső! xD
2.
2.
Scoo
Nekem inkább a másik játékuk fog tetszeni. Az co-op fps lesz Wii-re. Hiánypótló lesz, az tuti.
1.
1.
tjames
Hol van még az E3, de fojesz hogy beindult ma! Ez igen! Belefúlunk a hírekbe :)

Szép nap ez a mai :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...