Új játékon dolgozik a Ninja Gaiden atyja

  • Írta: fojesz
  • 2009. május 28.
  • Érdekesség
Link másolása
Rövid szünet után visszatér Tomonobu Itagaki, aki egy új X360-exkluzív játékon dolgozik - a mester viszont ezúttal nem akciójátékot fejleszt, hanem valami mást.
Rövid szünet után visszatér Tomonobu Itagaki, aki egy új X360-exkluzív játékon dolgozik - a mester viszont ezúttal nem akciójátékot fejleszt, hanem valami mást.Némi pereskedés után hagyta el Itagaki a Ninja Gaiden sorozatot kivitelező Team Ninját, aki anno visszavonulását is bejelentette, továbbá hozzátette, hogy nem készül majd új Ninja Gaiden és a Dead or Alive. Mint tudjuk, ez a kiadó Tecmót nem igazán érdekli, ők továbbra is folytatni fogják a sorozatot, jogilag Itagaki ebbe nem tud beleszólni. Most már az is biztos, hogy a neves játékdizájner is folytatja munkásságát, immáron egy új csapatnál, amely a bizarr Tokyo Vikings nevet viseli. Elmondása szerint az új projekt nem akciójáték lesz, s kizárólag Xbox 360-ra fog elkészülni.
1.
1.
tyler001
vééégreeeeeeeeeeeee :D:D bár a 2-vel sem tudtam végigmenni.. én hülye legnehezebben kezdtem és uccso bossoknál megakadtam LoL xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...