Videók kora reggel

  • Írta: Shifty
  • 2004. szeptember 4.
  • Videó
Link másolása

A szeptember 14-én debütáló Call of Duty: United Offensive-ről most egy rövidke kis intró látott napvilágot. Az Activison által dédelgetett második világháborús FPS-t az Infinity Ward és a Gray Matter csapata jegyzi, melynek eredménye 13új küldetés, új fegyverek és képességek továbbá a lehengerlő grafika. A multiplayer módban 11 új pályát és 3 új játékmódot rejtettek el a srácok.

Call of Duty: United Offensive INTRO

 

Másik videónk egy kicsit más vizekre visz minket, igaz még mindig a háború áll a középpontban. A Full Spectrum Warrior egy taktikai/katonai/akció FPSnek tekinthető, melyben a fő hangsúly az életszerűségre helyeződik. Ez a grafikán,a játékélményen érezhető,de hogy a Pandemic Studios mit hoz ki belőle a végleges verzióban, még nem tudni. Hasonló célkitűzéssel készül a Close Combat: First to Fight, mely egyelőre grafikailag veri a FSW-t. A játék XBoxra és PC-re várható ez év őszén és a PC-s verzió állítólag két bónusz pályát is tartalmazni fog, melyek az XBox verzióban nem lesznek megtalálhatóak.

 

Full Spectrum Warrior Trailer

3.
3.
badguy
de az multi nem? az introja nagyon jó [mint egy film :) ], de nem hiszem, hogy a játék közben (főleg multiban) is hasonló lesz a hangulat. aztán ki tudja, nem játszottam még sok résztvevős multi játszmát.
2.
2.
Shifty
1.
1.
badguy
ez az FSW oltári jó lesz! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...