DJ Hero - Az első ingame pillanatképek

  • Írta: Ghost
  • 2009. május 29.
  • Képek
Link másolása
Az Activision ma nyilvánosságra hozta az első trailert a játékból, s mellette befutottak az első ingame screenshotok is, amelyen szemügyre vehetjük a játékmenetet.
Az Activision ma nyilvánosságra hozta az első trailert a játékból, s mellette befutottak az első ingame screenshotok is, amelyen szemügyre vehetjük a játékmenetet.

Ugrás a galériához


A trailerből még nem sok minden derült ki, ám az új képeken már elgondolkodhatunk. A Guitar Hero sorozatban megismert felülethez hasonló köszön vissza, s vélhetően a szín megfelelő irányát majd a speciális kontrollerrel tudjuk szabályozni. Kíváncsian várjuk az első olyan előzetest, amely megmutatja a játék irányítását is, addig pedig maradnak a friss képek.
63.
63.
OldM4n
Azt hittem az elmúlt három évtized leszoktatta a tinédzsereket egymás zenei orientációjából eredő nyírásáról. Úgy látom, nemhogy tévedtem, de durván megölnétek egymást.. Mi anno a popperekkel nyírtuk egymást, meg a modokkal, meg a p*csa tudja, úgy látom ez nem nagyon változott. Csak más a zászló... :)) Milyen jókat fogtok ezeken negyven évesen röhögni!
62.
62.
laca009
de akkora sikert nem fog aratni mint a guitar hero... :P
61.
61.
Fr33K
Jogos. :)

Ez az életstílus nekem sem nyerő. De kinek mi. Én sem hordom le őket, egészségükre.

A játékot meg még mindig várom. :D
60.
60.
Tilla25
Fr33K igen, annak is durvább változatára gondoltam. Mondjuk én nem örülnék annak ha sör ivás közben valaki hátulról egy jó nagyot lökne rajtam és az összes sör kimene a pólómra. Vagy neki mennének az asztalnak és kiborúlna az össze pia
59.
59.
Fr33K
Talán nem is a primitív a megfelelő szó. Hanem inkább csőlátás, szűklátókörűség. :)
58.
58.
Fr33K
Tilla25 te a pogóra vagy mire gondolsz. :)

Aki azt mondja hogy a Disco zenéhez nem kell érzék az nagyon nem ért hozzá de akkor sem kell az "igazát" mások arcába csapni. Ugyanúgy sok munkát kell belefektetni. Természetesen egy igényes zenébe. Aláírom a stílusunkba is előfordul a hulladék zene gondolom mint a tiétekben is. És ti szakemberek a zene megírása nem a potméterek húzogatásával történik. :D Röhögtem ezen a primitív hozzászóláson.
57.
57.
Tilla25
Az Elektronikus zene leginkább a szabadságról szól a rock zene meg arról, hogy a fejedet verd bele a falba. De azt birom a legjobban amikor egymást elkezdik lökdösni.
56.
56.
szambotomi
55: sztem épp ez az h már látott
55.
55.
Tijs92
54 - nem cseszegetésből írom de akkor te még nem láttál DJ-t játszani.
54.
54.
laca009
40 nekem inkább ne bizonygass mivel a doboláshoz sokkal nagyobb érzék kell meg a gitározáshoz is itt legalább te csinálod a zenét.



a djknél meg... felrakja a lemezt oszt a 60x lejátsza ugyan azt a részt lasítva gyorsítva meg ahogy akarja ... ehez nem kell érzék...
53.
53.
Pain
52: asszem te nagyon el vagy szállva és látszik, hogy gőzöd nincsen rólunk! szal sztem itt fejezzük be mert nagyon nagy hülyeségeket mondasz és te nagyon is általánosítasz.
52.
52.
déw89
te megint általánosítasz, ami elég gáz.. itt nem a kikenésről van szó, mert nekem se a szétkent csajok jönnek be hanem a természetes szépségek. amu a rocker nőszemélyek között is van elég rendesen szétkent feketére mint egy zombi... más kérdés hogy csak ilyen állnak szóba veletek .. /:
51.
51.
Pain
50: Kinek mi a jó. Nekem nem jönnek be a szétkent, műcsajok ezeknek akik a "divatos" pasikkal vannak. Szal asszem ez most nagyon gyenge indok volt. Hidd el a legszebb lányok nem köztük vannak. Az igazi gyöngyszemeknek nem kell kimázolni magukat, hogy szépek legyenek...
50.
50.
déw89
Tomi bácsi rólad rí le h karcolod a 14 évet és az iq-d is körülbelül ennyi, gengszter pali vagy na nincs mit tenni :) Pain neked meg azt mondom mivel mint mondtam a stílusos zenét szeretem ezért szeretek stílusosan öltözködni, és ezalatt nem a rózsaszín meg a pöcsömig feszülő csőnadrágot értem, a másik nyugodtan megszólhatod az ilyen embereket de azért azt is mondd nyugodtan h az ilyen kaliberű srácok (akik divatosak, nem homokosan öltözkedők) milyen nőkkel mászkálnak :) ellentétben ti nektek milyen "nők" jutnak.. na ennyit erről megintcsak :)
49.
49.
Pain
Na akkor sztem hagyjuk abba az egészet, mert Fr33K-nek igaza van nagyon el tértünk a témától.



(Amúgy nekem spec nincs melegem, mert inget hordok és azt ki lehet gombolni:D)
48.
48.
Fr33K
Meg ahol én élek nem olyan jellemző ez a Metroszexualitás. :P Én szerintem a pesti lurkók azok akik főleg követik ezt az öltözködési formát. Hangsúlyozom ez erre is megtalálható de nem olyan jellemző.
47.
47.
Tilla25
44. Hát ebben van némi igazság. De ez leginkább a föiskolásokra vonatkozik mert ők szeretik a divatot követni.
46.
46.
Fr33K
Úgy értem én nem vennék fel ilyen göncöket mielőtt megkérdőjeleznétek a beállítottságomat. :)

De már nagyon kanyarodunk el a témától emberek.
45.
45.
Fr33K
Nincs melegetek nyáron? :P A fekete szín véleményem szerint nagyon lehangoló és depressziós szín. A világ színes és ezért hordunk színes ruhákat és öltözünk változatosan. A csajos ruhák már engem is taszítanak. :)
44.
44.
Pain
39: Ezt az öltözködést mire értetted? Mert sztem egy fekete ruha(én azt preferálom) sokkal jobban passzol egy hetero férfihoz, mint a csilli-villi rózsaszín, lila stb... Nem tom melyik undorítóbb egy sötét ruha vagy fiún a női színek. Ha az én öltözködésem igénytelen, akkor egy szavatok sem lehet ha lebuzizok egy nőiesen öltözködő fiút!
43.
43.
Fr33K
nektek nem tetszik a stílus azt aláírom. jogotok van hozzá. de lealacsonyítani valamit amiről halvány lila fogalmatok sincs az gusztustalan. semmivel nem könnyebb elektronikus zenét írni mint rock zenét. ha úgy vesszük még a hangzás paletta is magasabb teret adva a kretivitásnak. nem hordom le a stílusotokat, akármennyire is rühellem mert nincs jogom megváltoztatni más ízlését. kivülálóként nekem sem tűnik nehéznek dobot ütögetni meg pár húrt pengetni de mivel nem érdekel a stílus és nem értek hozzá ezért nem ugatom le. a játék meg jó lesz és kész. :)
42.
42.
Raam989
Hogy a játékhoz szóljak hozzá:

A rock örök. Minden más zenei stílus múlandó, túl gyorsan megunhatóak a számok, így hamar feledésbe merülnek. Ebből kifolyólag a DJ Hero is hamar unalmassá fog válni. Szerintem...
41.
41.
szambotomi
déw89: te jó isten, azt hittem hogy a lejjebnél már nincs lejjebb, de te bebizonyítottad, hogy van! gratulálok!
40.
40.
déw89
laca neked meg tanácsolom hallgass meg egy két jó vocalos "disco" zenét, és ha van érzéked a zenéhez rájössz h jééé ebbe a vocal jóóó, a másik aszondjátok annyira könnyű a djskedés, mégis több év kell ahhoz hogy valakiből profi dj legyen, mint profi gitáros pl ;) és ha azonos eséllyel indulnak, semmi protekció stb..
39.
39.
déw89
tomi bácsi kérlek szépen 5 évig gitároztam, ugyh nyugodtan adhatsz nekem gitárt a kezemben, lehet h még jobban játszom nálad :) én mindig is az igényes zene kedvelője voltam, és tény h van 1-2 jó rock zene is amit meghallgatok, igaz azért nem bömböltetném a buszon az mp3mamon, mert kicsit röhögnének csak ki :) én az aljanépen a megjelenést értettem, mort elszomorító ahogy tudtok öltözködni már bocs, viszont ha az iteligenciát nézzük hát igen sokszor több értelmes igénytelen van, mint értelmes igényes... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...