Újabb Call of Pripyat információk és képek

Link másolása
Újabb infók, valamint új képek és artwörkök érkeztek az idén ősszel érkező Call of Pripyatból, mely a S.T.A.L.K.E.R. sorozat harmadik része lesz.
Újabb infók, valamint új képek és artwörkök érkeztek az idén ősszel érkező Call of Pripyatból, mely a S.T.A.L.K.E.R. sorozat harmadik része lesz.

A Rock, Paper, Shotgun magazin nemrég interjút készített a GSC GameWorld PR igazgatójával, Oleg Yavorsky-val, melyből pár új információ is kiderül. A Call of Pripyat valóban új pályákat fog kínálni nekünk, Oleg szerint így a játék a legfotorealisztikusabb, és földrajzilag a legpontosabb lesz mindhárom S.T.A.L.K.E.R.-játék közül. A készítők sokat tanultak a múltban elkövetett hibáikból, és több időt fektetnek a játék tesztelésébe, a stabilitás ellenőrzésébe, na meg a frissített motor csiszolásába is, amely már az X-Ray Engine 1.6-os verziószámot viseli.

További friss képek a galériában

Most már az eddigi játékokból sajnálatos módon kimaradt alvás funkció is helyet fog kapni a játékban,  az éhség pedig továbbra is döntő faktor lesz a játékidő alatt. A rajongók által már sokat követelt freeplay mód is bekerül végre az új részbe, ami megengedi, hogy a játék befejezése után szabadon felfedezhessük azokat a pályarészeket, ahol esetleg még nem jártunk.
17.
17.
Teuton
akarom mondani: kivéve*
16.
16.
DanielRock
13: te vagy a nap taplója... majd miattad fog átjönni mittomén Szlovákiából, hogy vegyen egy magyar billentyűzetet.



Viszont a patch-el egyetértek, bár lehetett gépelési hiba is, amibe szintén butaság belekötni
15.
15.
Teuton
11# a hangtompító minden arra alkamas fegyverre felrakható, nincsenek külön fegyverekre készítve, pisztolytól gépkarabélyig bármire rárakhatóak, kivétel persze a söréteseket :P

Desert Eagle a Szemétdombon, a fosztogatók bázisán van a legmagasabb rangúaknál.
14.
14.
Hé hé hé nyugi,mi a fenének kell ekkora felhajtást csinalni ebből? Mindenki magyarnyelv és irodalom tanár! és amikor a hírekben van a hiba pedig azt olvassa az ember gyakrabban nem a hozzászolásokat.13:nesze ÁRVÍZTŰRŐ TÜKÖRFÚRÓGÉP.
13.
13.
OldM4n
9: Akkor azt megemlítsem, hogy a patch és a path a Kossuth és a vasút esete???

Ékezet: Magyar oldalra írogatsz magyarra felettébb emlékeztető nyelven. Illene ékezetet használni. A külföldet én nem fogadom el, tessék a billentyűzetet telepíteni, és lesz ékezetes karaktered.

Azt hogy írnád le, hogy:



ÁRVÍZTŰRŐ TÜKÖRFÚRÓGÉP ?????



...az "akatt" tényleg nagyon durva...
12.
12.
Dcrysis02
11:Pontosan nem emlékszem, de tuti volt tompító 47-re, sőt még a SHOC-ban is volt rá.Desert Eagle, az is van a játékban? :)

Mindegyik más nevet kapott a játékban ha jól emlékszem, így nem tudom melyikre gondolsz pontosan.
11.
11.
Jery
Valaki a STALKER Clear Sky-ban talalt valamelyik AK-tipusu fegyvere hangtopitot? Vagy a Desert Eaglet meg kapta valaki?

En anyit kerestem oket de nem igazan talaltam meg.
9.
9.
8:De van ra path ami sokat segit nekem is akatt amikor legelsonek feltettem de egy ket path csodakat muvel.
8.
8.
Fr33K
Nekem már a CS is akadt a gépemen :P Boxra is jöhetne. :)
7.
7.
d15a5t3r
Fáradtan bedőlök a gép elé és tessék: friss infok a Call of Pripyat-ról! Remek! A Vérszopók elég sok helyen fognak avázni fel-alá, ami para! Kíváncsi leszek erre a "földrajzi pontosságra". Egyébként a Gugli Őrt-ön egész frankón végig lehet nézegetni a valódi Zónát. Kordontól Antennákon át, Vörös Erdőig. Egészen északig; Yanov VÁ, Yupiter Gyár,... Hangulatos képeket találni. Még a megfeneklett hajókat is valóban megtalálni a folyóparton.
6.
6.
Dcrysis02
A régi játékokba is tervezett Burer és a Chimera most benne lesz a CoP-ban,
5.
5.
Dranzer
4: ellenfél? mire gondolsz?
4.
4.
Dcrysis02
2:Új fegyverekről még nem hallottam, viszont ugyanúgy lehet majd őket tuningolni mint a Clear Sky esetében.Két új/régi ellenfél is lesz.
3.
3.
O de jol hangzik remelem az alvas funkcio olyan lessz mint a farcry 2-ben es az E3 mutatnak belolle valamit.
2.
2.
Jery
Remelem, h lesznek uj vegyverek is?!
1.
1.
thelegendary
Gyöjjönmá ki, GYÜJJÖN MÁÁ!! :)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...