Constantine International Trailer

  • Írta: Shifty
  • 2004. szeptember 4.
  • Videó
Link másolása

Keanu Reeves azon sztárok közé sorolható, akik az elért sikerek ellenére sem szálltak el maguktól. Nincsenek idióta kívánságai, szokásai, szépen éli a maga kis hétköznapi életét. Első nagy szabású filmje, talán Az ördög ügyvédje volt, igaz előtte is számos filmben volt látható, de egyikkel sem tudott igazán berobbanni Hollywoodba.

 

Az igazi áttörést a Wachowski fivérek filmje a Mátrix hozta meg Keanu-nak, akinek a neve hawaiiul annyit tesz, hogy „hegyeken átfúvó hideg szellő”. Ennek ellenére az úriember nem Hawaii-n született, hanem Libanonban, pontosabban Bejrútban látta meg a napvilágot egészen pontosan 40 éve. A Mátrixot ugye követte a folytatás, igaz közben szerepeket vállalt más filmekben is mint például a Cserecsapat, A leselkedő, az Aranytartalék, az Édes November.

 

Mostani filmjében a Constantine-ban egy természetfeletti képességekkel felvértezett nyomozót alakít majd (John Constantine), aki Rachel Weisz (Angela Dodson) rendőrnővel karöltve próbálnak megoldani egy ügyet. Angela ikertestvére halálának körülményeit próbálják feltárni, azonban a megoldásig vezető út során meg kell járniuk a poklot. A 2005 februárjában debütáló film, amúgy egy Warner Hellblazer adaptáció, melyet Francis Lawrence vitt vászonra. Hogy mi jó sül mindebből még nem tudni, de a most megjelent „International Trailer” talán némi segítséget nyújt eldönteni.

 

 

Constantine International Trailer (Teaser vost)

3.
3.
Shifty
Hmm ez egy trailer volt csupán:DAmúgy épp azt kérdeztem magamból, hogy mi van még badguy sem nézte meg?:DD
2.
2.
badguy
én megnéztem, :) de sztem nem lesz vmi nagy durranás. persze azé' megnézem majd. :)
1.
1.
Shifty
Senki nem nézte meg??Szerintem jó kis film lesz ez!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...