E3 2009: Idő előtt lelepleződött a PSP Go

  • Írta: fojesz
  • 2009. május 30.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sony sajtókonferenciájáig ugyan keddig várni kell, az új PSP Go viszont már a hivatalos bemutató előtt lelepleződött: információk, látnivalók itt, olvass tovább!
A Sony sajtókonferenciájáig ugyan keddig várni kell, az új PSP Go viszont már a hivatalos bemutató előtt lelepleződött: információk, látnivalók itt, olvass tovább!



Qore névre hallgató videós magazin júniusi adása révén szivárogtak ki az első részletek az új PSP-ről, a Go-ról. A pletykák többsége bejött: az új gép kisebb mind magát a konzolt (az irányításhoz szükséges gombokat a kijelző mögül csúsztathatjuk ki, emellett 43 százalékkal könnyebb a PSP-3000-hez képest), mind a kijelző méretét tekintve (utóbbi 3.8 hüvelykes lesz). Kimarad belőle az UMD-meghajtó, lesz helyette viszont 16 gigabájtnyi beépített memória, amelyre a PlayStation Store-on keresztül tölthetünk le tartalmakat. Bluetooth-támogatást is kap a Go, amely lehetővé teszi bármilyen headset használatát, továbbá telefonunkkal is összehangolhatjuk  a konzolt.

Ugrás a galériához

A videóban John Koller, a Sony marketing igazgatója beszél a letölthető játékokról is. Készül a PSP-s LittleBigPlanet, lesz új Jak & Daxter és talán egy új Metal Gear Solid is érkezik majd a jövőben, míg a jövő héten valószínűlég újra bemutatásra kerül az először 2004-ben bejelentett PSP-s Gran Turismo. A PlayStation Store-ról természetesen filmek elérhetőek: ezeket kikölcsönözhetjük és meg is vásárolhatjuk egyaránt.

Koller szerint fontos, hogy a PSP Go nem fogja helyettesíteni a mostani PSP-t. A két konzol egyformán a piacon marad, ebből pedig arra következtethetünk, hogy az igazi PSP 2 ideje még nem jött el. A hírért hatalmas köszönet InGennek!
42.
42.
Matthew97
Aki nem lenne vele tisztában azzal most közlöm hogy nem lesz PSP2.

Mind a SONY, mind a Nintendo kijelentette, hogy a PSP Go!-nál és a DS-nél mind a kettő örökre leáll a marokkonzolok készítésének terén.

Úgyhogy addig amíg a SONY-nak nem lesz új tulajdonosa, addig ne is álmodjatok a PSP2-ről.
41.
41.
Matthew97
Az az igazán nagy kár hogy nem tettek bele most sem egy második analóg kart.Én abban reménykedtem hogy tesznek bele még egy analóg kart.
40.
40.
Matthew97
Szerintem nagyon szép és simán megéri a $250-t (250 dollárt).

A Bluetooth is nagyon jó ötlet volt és a felbontása is jobb lesz egy szinttel.Ráadásul olvastam azt is, hogyha két gyereknek van go-ja, akkor ha gran turismo5-znek akkor autókat is cserélhetnek, ami könnyebbé teszi az összes autó megszerzését.
38.
38.
ÁDÁMFESTÕ
Smaczy, megérdemelnél egy 5X5 mm-es változatot hogy szenvedj vele, igazi tarack vagy, neked nem érdremes az új technikát megvenni. Ja, meg bármekkora is, úgyse lesz rá pénzed...
37.
37.
smaczylaci
issszonyat undorító!!! és ez sem fog elférni zsebben, max g-unitos repergatyában aminek akkora a zsebe h egy macbook is elfér benne :P
36.
36.
Tilla25
Nem lesz kisebb mert 3.8 hüvelyk 9.6 cm. Ugyan annyi mint a PSP-2004. PSP-3000 méretét nem tudom
35.
35.
fuzaco
Tilla25: Itt írják a cikkben, hogy a kijelző is kisebb lesz.
34.
34.
Mateo87
ja bocsi, wifi az van rajta.
33.
33.
Mateo87
hát azért is jött ki az új, hogy legyen mit promózni. szarnak most a sony-nál az iphone-tól, mert ugye egyre nagyobb teret hódít kézi-konzolság terén. hát van mitől félniük már most, arról nem is beszélve, hogy jönnek az újgen iphone-ok. és ha már játszani akarok, miért vegyek külön konzolt, mikor a telefonom is magas szinten kielégíti ezt, + még wifi és miegymás, és mindezek felett nap mint nap ömlenek az iphone-os gémek. igaz sok a szemét, de igényes cuccokat is találni, sőt, sok már psp szinten van!
32.
32.
Tilla25
cyber-x az új PSP tényleg kisebb lesz, de a kijelzöje szerintem ugyan akkora marad. Az eredeti PSP 2004 17 cm a képernyö 10 cm, és az új játékok is fognak menni a régieken. Én is csak azért vagyok felháborodva, mert egy két játékot csak majd kizárólag PS Storerol lehet majd megszerezni. És mivel csak Dolláros és Euros Store van igy pár országba egyátalán nem lehet majd ellérni ezzeket a játékokat és ezáltal csökeni fognak a bevételek. Gondolom a PS3 tulajok sem örülnének annak ha a játékokat csak a PS Storerol tudnák letölteni.
31.
31.
cyber-x
Nemtom, nekem nincs PSP-m és nem is akarok, de megértem a Sony-t hogy kiad egy új PSP-t. Mert lesz akit nem zavar hogy kisebb a kijelző, mert igy alíg lesz nagyobb egy méretesebb telefonnál, ezáltal a hordozhatósága ami a lényege is sokkal jobb lesz. Igy legalább nem kell kis tárolókba meg egyéb hülyeségekbe rakni, hanem simán elfér zsebben, bármikor előkapja az ember és játszhat is. Több most nem is kell, úgy is sokan a nagy mérete miatt szidták. Különben meg nem sok értelme lenne egy újabb "PSP"-nek, mer akkor meg akinek egy mezei cucca van akkor meg az lenne felháborodva hogy az ő kütyüjén miért nem megy az új game. De ez csak egy laikus véleménye.
30.
30.
Fr33K
Az a vicc hogy a 3000 is most jött ki. Nem tudom hogy erre a hűzásnak mi értelme volt...
29.
29.
Tilla25
Pontosan ezért tartom én is feleslegesnek ezt a PSP Go-t. Semmi értelme. Csak külsöleg lett változás, de azt is elbaszták. Kiváncsi leszek majd az eladásokra
28.
28.
fuzaco
Már nem azért, de nincs olyan, hogy külön játék új PSP-re és régi PSP-re. Ez a Go! csak egy újabb változat, nyugodtan vehetjük PSP4000-nek is. Ezért is maradnak a hardverek ugyanazok, ezért nincs új analog stick se. Nem kell ezt túlreagálni, ez egy PSP4000, mindössze pár újítással a 3000-hez képest (akárcsak a 2000 is az 1000-hez képest).

Én megvagyok a 2004-esemmel. Az egyetlen ami jó ebbe az új gépbe, az a Bluetooth. A szétcsúsztatható alak, az első ránézésre hülyén elhelyezett gombok és a KISEBB kijelző valahogy nem tud meghatni. (Mem. Stick-et meg tudok venni külön is, köszönöm szépen)



27: A PSP-n keresztül is lehet letölteni, csak legalább 5.00-s FW-vel kell rendelkeznie a tulajnak.
27.
27.
I
29. Köszi a választ.
26.
26.
Tilla25
27. lehet PC-röl is de elötte telepiteni kell PSP média managert. itt a link http://www.playstation.com/mediamanager/en/ Ha sikerüt akkor indisd el és a sarokba megjelenik a PS Store. Rákantitasz és csinálnod kell majd egy accountot (US Store vagy EU Store) amivel majd beléphetsz. Ja, meg kell hozzá egy USB kábel is
25.
25.
ACDC 4ever
24.
24.
I
Valamit nem értek. Ahhoz, hogy játékokat tudjunk rá letölteni, kell egy PS3? És akinke nincs? Vagy lehet PC-ről is tölteni?
23.
23.
kankadi
AZ ELŐZŐ KOMMENTEMNÉL:

nem, nem ugy töltötte le hogy illegálisan, hanem ps store-ról... a god of war és még vmelyik... azokért fizetett 20 dollárt, és azokat ha rárakjuk erre azbujra akkor menni fog?
22.
22.
kankadi
de ez viszi a régi psp-s játlékokat, haveromnak van 1-2 letöltött játéka psp-re és ő szeretné tudni hogy azokat erre ha rrakjuk, viszi e őket... mivel umd-t nem lehet belerakni...
21.
21.
Ca$h
Még mindig nem tudtak rábeszélni az első generációs PSP-m lecserélésére... de próbálkozzanak csak! =)
20.
20.
tommy93
Uristen!Szerencsétlen milyen ronda! : / Hát ugy látszik maradok a 2004-esemnél és jól hallotam hogy 300 dodo körül lesz az ára?
19.
19.
milerik
Hát nem tudom, ki kéne próbálni milyen a fogása , lehet tök jó x) ,lehet túl vékony és nincs stabil tartása. Amikor belefeledkezel a játékba akkor azért jó ,hogy van mit fogni a PSP-n xD xD
18.
18.
Spider925
pff, de gagyin néz ki :S

jó kis fehér fat psp. az a menő :D
17.
17.
Aramisz93
Hát ez sem egy Pininfarina dizájn az szent...



Ritka ronda. :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...