E3 2009: Nem Kojima rendezi a Metal Gear Risingot

  • Írta: InGen
  • 2009. június 4.
  • Hír
Link másolása
Friss információink szerint nem a designer Istenség Hideo Kojima rendezi az első, rivális konzolra is megjelenő Metal Gear Solid epizódot.
Friss információink szerint nem a designer Istenség Hideo Kojima rendezi az első, rivális konzolra is megjelenő Metal Gear Solid epizódot.

Ugyan Kojima mester producerként részt vesz Kenichiro Imaizumi mellett a játék felügyeletében, azonban teljes erejével a PSP-re megjelenő Metal Gear Solid: Peace Walker anyagra koncentrál, melyen a korábbi MGS-ekhez hasonlóan producer, designer, író és rendezői szerepeket vállal magára.

Elmondása szerint a Peace Walkert érzi az igazi Metal Gear Solid 5-nek, amit én nem is csodálok, hiszen Jack, alias Naked Snake, alias Big Boss az egész Metal Gear univerzum legkirályabb karaktere, s aki emlékszik, hogy ért véget a Metal Gear Solid 3 (könnyekkel áztattuk el a kontrollert, olyan szomorú volt, szívbemarkoló és kegyetlen, azóta sem tudott senki hasonlót csinálni, még az MGS 4 vége is gyerekmese ahhoz képest), nos az tudja, hogy bizony nem is lehetne jobb helyen folytatni a szériát!

Kis adalékként érdemes megjegyezni a félreértések elkerülése végett: a Metal Gear Rising nem X360 exkluzív, tegnap Jack Tretton megerősítette, hogy érkezik PS3-ra is, pontosan ugyanazon a napon, mint a Microsoft masinájára!
14.
14.
szaszu83
Remélem a peace walkert majd portolják ps2re.Legalábbis jó lenne.
13.
13.
Aramisz93
Nekem Raiden sosem tartozott a kedvenceim közé...Naked Snake viszont annál inkább! :D És az mgs 4 vége nekem jobban tetszett, mint a 3-é.
12.
12.
Horvi14
tehát az xboxosok azért sem kapnak igaz kojima -művet :D
11.
11.
Hororo
Ez van haver...:D jön PS3 ra is király!!!
10.
10.
eckero
De jó,hogy a PS3asok kapnak egy jó MGS4et amit Kojima rendez mi meg PCsek és XBOXosok kapunk egy Risinget amit nem is ő csinál.
9.
9.
Mathia$
8: Majd a Gk-teszt után úgyis minden kiderül. :)))
8.
8.
Dcrysis02
Viszont jó lenne ha a Rising is normális érzést kapni.No nem azt mondom hogy nem lesz neki, de valóban olyan mintha, "itt a pénz, itt a név, és csá" szitu lenne ez..
7.
7.
Mathia$
Egyetértek Kojimával!

Én is mindig egy olyan MGS5-t vártam amiben újra big bossal lehetünk és a 3 és 1 közötti üres részt kipótolja.

Nagyon jó lenne ha ezt a pspset majd ps3ra is kiadná.
6.
6.
norbeeMAN
tehát akkor azért lessz PC-re mert nem Kijoma rendezi, de sebaj, hisz Metal Gear PC-re
5.
5.
HomoLudens
Én azért most cslódtam Kojamiban .

3.
3.
Pain
A 3. rész volt a legjobb és Big Boss a kedvenc karakterem! Sajnálom, hogy nem PS3-ra jön, de így is végig kell majd vinnem! Majd gyepálok Raidennel PS3on!
2.
2.
tjames
Azért az okos. Elad egy nevet, ozt mossa kezeit. Gondolom dollár milliókban....
1.
1.
MadDragon
Meg úgy tudom PC-re is, ha nem tévedek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...