GK HÍREZŐ ÉS CIKKIRÓ KERESTETIK!

Link másolása

Személyi változásokkal megtűzdelt szeptember elé néztünk itt a Gamekapocs berkein belül. Sajnálatos módon néhány kollegánk el kényszerült hagyni minket vagy jobb ajánlatot kapván máshová szegödött. Ezen oknál fogva most felvételt hírdetünk két munkakörbe is. Keresünk Hírezőket és Cikkírókat. Amennyiben úgy érzed, hogy van tehetséged ezen irányban és az angolt is jól beszéled, akkor ne habozz, jelentkezz mielőbb az alábbi e-mail címen:

mykoalto@gamekapocs.hu

5.
5.
Ford Fairlane
En is kivancsi lennek. Gondolom nem titok, hogy ki lepett jobb ajanlat miatt, elobb-utobb ugyis kiderul, hogy ki hianyzik. :)
4.
4.
rocko
Nyuuugiii:) Nem arulonak akarom kikialtani oket, csupan kivancsi voltam, hogy kit nem fogok erre latni mostanaban, akar a net miatt akar azert mert ellepet.
3.
3.
Shifty
Akkor ezt ne írd kérlek, hanem EMinek a mailt ,hogy jelentkezel! Sztem az meg nem lényeg ki ment el, mert van olyan aki nem ment el csak nem lesz netje...
2.
2.
rocko
Angoltudasom nem egetvero, igy a hirezest inkabb hagyom. De ha gondoljatok iratok neha cikket. Iletve eloszor csak probalkozom vele, azt ha jol sikerul akkor be is allhatok a cikiroi sorba:)
Viszont az erdekelne, hogy kik hagytak el az oldalt?
1.
1.
Shifty
Ajaj...Remélem lesznek emberek, akik éreznek magukban annyit, hogy jelentkezzenek és csinálják is ezt!

Amikor tehetem EMi én is csinálni fogom...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...