E3 2009: Ingyenes lesz a Huxley: The Dystopia

  • Írta: fojesz
  • 2009. június 5.
  • Bejelentés
Ingyenes lesz a hosszú évek óta fejlesztett MMOFPS, a Huxley: The Dystopia, melynek a napokban indult el a zárt béta tesztje is - igaz, csak Amerikában.
Ingyenes lesz a hosszú évek óta fejlesztett MMOFPS, a Huxley: The Dystopia, melynek a napokban indult el a zárt béta tesztje is - igaz, csak Amerikában.Az időközben alcímet is kapott MMOFPS alatt a harmadik generációs Unreal motor dübörög, s körülbelül azóta ülnek rajta a Webzen munkatársai, mióta szóba került, hogy készül az Unreal Engine 3.0. A játékot PC-re és Xbox 360-ra jelentették be, s míg többen egy komoly fizetős játékra vártak, addig a mai bejelentés szerint a program havidíjmentes lesz, csupán bizonyos felszerelésekért és extrákért kell majd minimális összegeket kicsengetni. Rossz hír azonban, hogy nem jött össze a fejlesztők eredeti elképzelése, miszerint a PC-s és Xbox 360-as játékosok együtt játszhatnának, így a platformháború virtuális lebokszolása más játékokra marad.


10.
gergely6
Őszintén, nem tudom hogy miről beszélsz, de nekem megy, és semmi proxyt nem használtam...
9.
dareal
1: nézd meg akkor jobban :) flieplanet szórja ugyan a meghívókat, de a regisztrációnál már írja, hogy usa+canada only.

egyébként kijátszható, proxy rulez :)
8.
OldM4n
Pénzt nem adnék érte, de ingyé' megsasolnám.. a hangulat mindenesetre rendben van!
7.
Evilsmile
Már nem azért, de ezekben a videókban, eléggé "zárt körűnek" látszik a buli!Én úgy tudom, hogy ez egy nyílt terepű játék. Vagy tévednék?!De ha valóban csak egy Unreal 3 klón, akkor be fogok sírni, mert szerintem a HARMADIK rész, egy kalap sz*r!
6.
pjoco
Hát ez tiszta Unreal 3!

Azt hittem olyasmi lesz mintt a WoW FPSben! Kár érte igy csak egy egyszerü Unreal Klón még jó hogy ingyenes lesz mert nem érné meg a pénzét!
5.
Killerbee
"nem jött össze a fejlesztők eredeti elképzelése, miszerint a PC-s és Xbox 360-as játékosok együtt játszhatnának"Ez baj?:S

Eger+Bill Vs kontroller.. nos igen
2.
tDr1v3r
Átállítod gépen a koordinátáidat, és kész :)
1.
gergely6
Hogyhogy csak Amerikában? Már megkaptam a meghívót a beta tesztre...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...