E3 2009: Left 4 Dead 2 információk és látnivalók

  • Írta: fojesz
  • 2009. június 5.
  • Hír
Link másolása
A Left 4 Dead 2 az idei kiállítás egyik legnagyobb meglepetése volt, s szerencsére a készítők nem hagytak tudatlanul bennünket a folytatást illetően.
A Left 4 Dead 2 az idei kiállítás egyik legnagyobb meglepetése volt, s szerencsére a készítők nem hagytak tudatlanul bennünket a folytatást illetően.


Míg a Half-Life sorozatot évekig húzzák a Valve-nál, addig a Left 4 Dead viszonylag hamar megkapja a maga folytatását: a második rész november 17-én jelenik meg PC-re és Xbox 360-ra. Öt új kampány várja a játékosokat, ezek közül mindegyik támogatja majd a Versus, Survival és egy eddig ismeretlen játékmódot. A folytatásban új főszereplőkkel tehetünk rendet a zombik között; Coach, Nick, Ellis és Rochelle állítólag jóval kidolgozottabb személyiséget kap majd, mint az első rész hősei.


Maga a játékmenet nem változik sokat, viszont az új fegyvereknek köszönhetően mindenképpen színesedni fog egy csöppet. A hagyományos golyószórók mellett megjelennek a közelharci fegyverek, mint például a balta, a láncfűrész vagy a serpenyő, amelyek nem csak püfölésre, de csonkolásra is alkalmasak lesznek. A speciális zombik között három újjal találkozhatunk majd, egyikük egy állig páncélozott behemót lesz, aki egyszerre képes leütni csapatunkat, míg egyikünket különleges kezelésben részesíti majd. Új típus is bemutatkozik: ezek a többek között tűzre immunis zombik a specális és a közönséges élőhalottak közé sorolhatók.


A kiállításon mindkét verziót ki lehetett próbálni (ennek köszönhetően tetemes gameplay anyagot tekinthettek most meg), s állítólag a PC-s  verzió - ha nem is észrevehetően - szebb, mint a konzolos, de ez valószínűleg csak annak fog feltűnni, aki kutat majd a különbségek után. Rossz hír, hogy a második rész megjelenésével, megszűnhet az első DLC-utánpótlása. A játék producerei szerint kisebb frissítések várhatók majd a Left 4 Deadhez, a további komoly kiegészítők kérdésében viszont egyelőre bizonytalanok. Reméljük a legjobbakat!



















23.
23.
zsombee1945
Hát én az elsőt megvettem és nem bántam meg :) Egyedül eléggé szar, de ha vagytok 4-en akkor marha élvezetes tud lenni ahogy rátok ront a horda ti meg lacs kövitek őket mint a barom és nem fogynak el :D

Ebbe a másodikba az nem tetszik a vidi alapján hogy világos van. Egyáltalán nem volt olyan érzésem mint az előzőnél, hogy ez a város elpusztult és mi csak sima hétköznapi emberek vagyunk akik nem akarnak megahalni. Ez ahogy beálltak a láncfűrésszel meg a baltával, inkább egy filmre hasonlított semmi valóságérzetet nem éreztem. Bár a lényege ugyan az mind a kettőnek: mész előre és szétdarálsz mindent ami mozog...
22.
22.
LonGleY
Ugyanaz a rohangálós szar, 5 perc után kuka.
21.
21.
Gael
A jatek szavatossaga meg mehet a picsaba
20.
20.
Mathia$
Ezek alapján szerintem az első rész sokkal jobb volt, nekem ez nem tetszik. Nincs meg a hangulata. Bár biztos meglesz :P
17.
17.
pjoco
Ez tényleg lehúzás! Egyhez is lehetett volna új mapokat embereket fegyvereket csinálni! De neeeem inkább basszunk ki a néppel!
16.
16.
coderman
Tök ugyanaz a gameplay mint az 1-ben, ezért lesz pofájuk elkérni 12 rongyot? Már most kezdem megunni a játékmenetet az egyben, nem biztos hogy erre befizetek... Bezzeg a Team Fortress 2: folyamatosan újítják a játékot teljesen ingyen, példát vehetnének róla.
14.
14.
Giga0509
Jah HL2 ep3 bejelentés még belefért volna... :( ep2 vége óta izgulok h h fog folytatódni xD
13.
13.
Giga0509
úristen mennyi gameplay XD 11:jaja,source.Amúgy király lesz.
12.
12.
bence9
igen a source.mondjuk csak legalább egy fegyver update lenne az e-hez hogy több legyen...
11.
11.
megalonagyix
ezt Source Engine fogja hajtani?
10.
10.
pepsus
Ebbe csak az a szar hogy pl en most vettem meg nemreg alig jatszottam vele. Az hogy uj fegyver meg uj map meg hogy lessz melee fegyver 1 pecsel updateval emg lehetett volna oldani. Mondjuk meg abba mi a biznisz ? :)
9.
9.
MadDragon
Sokan azért is mérgesek a Valve-re, mert mindenki HL2 Ep 3 bejelentést várt, nem L4D folytatást.
7.
7.
klemid
Mien kemény lenne ez ellen is tüntetnének a bibliás emberkék!

Asztán mondani nekik, hogy a zombi egy ember aki meghalt és felélet(élő halott) pont mint Jázus.:D
6.
6.
LINK 18
Pont mint az első lefnél itt is egy elég gyökér játszik összevissza futkározik lövödözzzzzz :@ néha rossz nézzzz ni :D ....De eztet én meg veszem asszem :D jó lesz ez .. Több cucc több pálya több lehetőség több több :D.... De lehet h kevés lesz ez 2009 -ben ? .... nahh majd meglássuk őhmm első rész az szerintem nem volt rossz de kicsit túl lett értékelve .... De én meg veszem ezt is mert imádok zombikat gyalázni .. :D :D
5.
5.
klemid
Sokan leszólják az 1-et de nekem mindkettő tetszik. Csak kár, hogy nincs PS-re.:S
4.
4.
pyro
LOL! Csinálhattak volna egy filmet ezekből a videókból, annyi van!
3.
3.
hakydakillah
Nagyon-nagyon jóóó játék, főleg multiban, úgyhogy jöhet a 2es :-)
2.
2.
tjames
úúúúristen mennyi video!!!!!
1.
1.
Nagyi06
fu de megutáltam a valvet!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...