Készül a legújabb Singstar, Take That alcímmel

  • Írta: Ghost
  • 2009. június 7.
  • Bejelentés
A Sony karaoke játéka hatalmas sikereket ért el az idők folyamán, s bejelentették az új epizódot, amelyben a '90-es évek egyik népszerű fiúbandája lesz.
A Sony karaoke játéka hatalmas sikereket ért el az idők folyamán, s bejelentették az új epizódot, amelyben a '90-es évek egyik népszerű fiúbandája lesz.


A Sony már évek óta ellátja a karaoke kedvelőit a jobbnál jobb zenékkel, s úgy tűnik, hogy a Singstar Abba után sem maradunk sokáig újdonság nélkül, ugyanis az idei esztendő végén a '90-es évek népszerű fiúcsapata, a Take That lesz a főszereplő. A zenekart nem ismerőknek érdemes megemlíteni, hogy Robbie Williams is itt kezdte a pályafutását, ám ő később kivált a zenekarból. A Singstar Take That a Sony konzoljaira, PS2-re és PS3-ra fog megjelenni.
8.
OldM4n
Mert nem történt semmi a nagyvilágban.

Ó, kövezési idény van, Kocsis92 (piff-paff) akkor is, ha nem mondja, hogy JEHOVA!
6.
tjames
#5: Én nem vetek rád követ, nekem is tetszik jópár számuk. Főként az olvadozó lányok miatti irigység miatt húzom le inkább őket! :) De ők voltak az egyetlen kankör, akinek volt számomra is tetsző száma. Nem is egy :)
5.
Kocsis92
kövezzetek meg de a Take That-nak van pár jó száma:D
4.
OldM4n
Mind meghalunk! Elszabadultak a nyugdíjasok...!!!
3.
Gael
2:kicsit lemaradtal James,mar osszeallt,es turnezik is majd.Bar lehet hogy ez megtortent mar.Van/volt Irorszagi koncertjuk is,onnan tudom.
2.
tjames
A nyúkiccesek meg most tüntetni fognak! :) De hogy legyen nyúkicces singstar, ahhoz annak a csapatnak is újra össze kéne állnia.

Az úgyis divat manapság :)
1.
tjames
Jéééé, micsoda hajasbaba lett mindenik :)

Mi az a fészek a fejükön? :)

Ezek nem öregedtek, hanem fiatalodtak! (szerettek volna)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...