Dwight Howard kerül az NBA Live 10 borítójára

  • Írta: fojesz
  • 2009. június 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Electronic Arts bejelentette, hogy készül az NBA Live 10, melynek borítójára idén az Orlando Magic tehetséges centerje, Dwight Howard kerül.
Az Electronic Arts bejelentette, hogy készül az NBA Live 10, melynek borítójára idén az Orlando Magic tehetséges centerje, Dwight Howard kerül.

Persze nem csupán a sportágban számos sikeres bajnokságot maga mögött tudó játékos miatt lesz érdemes beruházni az idei kosárlabdás a programba, a fejlesztők számos újítást ígérnek elsősorban a játékmenet és az online játékmódok terén. Továbbfejlődik a Synergy Sports Technology által fejlesztett Dynamic DNA is, így az NBA Live 10 olyan játékélménnyel várja a játékosokat, amit eddig nem tapasztalhattunk meg kosárlabdás játékban. Spanyolország, Olaszország, Franciaország és Németország hazai NBA-sztárokkal dekorált játékot kap majd, minden más országban Howard kerül a borítóra. Az NBA Live 10 októberben jelenik meg PSP, PS3 és X360 konzolokra.
9.
9.
suti_88
én is szeretem a kosárlabdát, és hát azért a "számos sikeres bajnokságot" jelző sem állja meg teljesen a helyét, mert az ide 2009-es szezon Howard első igazán sikeres éve...amúgy aki hallotta már Howard-ot interjún, annak nem kell mondanom, hogy még csak nem is ő beszél a videó alatt....ez meg aztán már arcátlanság....neki sokkal jobb hangja van, de hogy még erre se vegyék a fáradságot....
8.
8.
simon 555
nemigazán érdekel ez a game mivel nem jon PC re:(

De remélem a 2k majd jonni fog arra is:)
7.
7.
fojesz
4: Köszi, javítottam.
6.
6.
webadam
Pár éve már csak a 2k sports NBA játékával játszom.Amúgy tényleg érdekes lenne Howard irányítóként a maga 211 centijével és 120kilójával.
5.
5.
maestroo
Ugyanolyan sz*r lesz mint az előzőek...
4.
4.
CsRicsi2600
A játék leírásában ami jobb fent olvasható valamin megakadt a szemem.Én igen csak egy kosárlabda-kedvelő ember vagyok és észrevettem egy hibát:

Dwight Howard nem a Magic irányítója.Ő centert játszik.Nagy a különbség.Csak ennyi...
2.
2.
brolin10
Ha jól emlékszem tavaly legyőzte a 2k az ea nba-ba.

1:lol
1.
1.
LINK 18
Nahh fa**a megkötöm a szerződést az EA -val h kirakják az arcom a borítóra erre nehh. MOst azért vagyok ideg mert be kell perelnem őket .meg hát ez rosszúl esett meg áhh shit ...Remélem megértitek h most nagyon rosszúl érzem magam :(..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...