Újra mozgásban az Amaricas Army 3

  • Írta: Ghost
  • 2009. június 12.
  • Videó
Újra mozgásba lendült az amerikai hadsereg által fejlesztett játék, az Americas Army 3, amelyben a katonákat és képességeiket vehetjük szemügyre.
Újra mozgásba lendült az amerikai hadsereg által fejlesztett játék, az Americas Army 3, amelyben a katonákat és képességeiket vehetjük szemügyre.A legújabb videóban megcsodálhatjuk a karakterek képességeit, valamint azt is megtudhatjuk, hogy a játékban minden egyes részlet számít ahhoz, hogy sikert érjünk el. A grafikát és a karakterek mozgásait elnézve még van min dolgozni a fejlesztőknek, de ha az apróbb hibákat javítják, akkor remek szórakozás lehet minden, taktikai játékot kedvelő játékosnak.
14.
14.
Mathia$
Fura, ha jönne boxra talán érdekelne
12.
12.
AlexanderHUN
steamen is lelehet szedni a játékot azaz: achimetek és auto update
11.
11.
dareal
10: azért az AA realisztikussága eléggé megkérdőjelezendő :D

kapásból ebben a videóban is nem egy olyan szitu van, ahol a drága katonánk össze kéne esnie, de csak rohan vígan.még az 1-el játszottam, ingyenes játéknak nem rossz, de nem is kiemelkedő.3: lesz multijuk. szerintem azért sokakat fog érdekelni, mert ingyenes, illetve sokaknak bőven elegendő egy gyors FPS darálás, kevesebbeket érdekel szerintem egy szimuláció.5: igen, emlékeim szerint az 1. részben 1 gombbal fel is lehetett menni az us army oldalára, ahol külön bemutatták, hogy jaj de jó az us army-ban szolgálni. ezt azt hiszem, hogy kivetették bírósági úton (nagyon halovány emlék)
10.
10.
Dcrysis02
Kis hiba a címben:" Amaricas"
9.
9.
krisinho1
it nem a grafika számít, hanem a realisztikusság, hogy teljesen visszaadja a háború érzését. ahogy elnéem isszafogja adni. :)
7.
7.
bzsp
eléggé hülyén mozognak
5.
5.
simon 555
szerintem jo lesz.

de a grafon nem fognak javitani elvégre azt akarják,hogy mindenkinek menjen:)

nemtudom de én valahol azt olvastam,hogy az americas army-t arra csinálta a hadsereg,hogy embereket "csábitson" a seregbe:D
4.
4.
tjames
Ez most így szerintem a CoD:MW szintjén van. Alulról. Pedig az másfél év lemaradást jelent....
3.
3.
suti_88
ha az arma2-nek vagy az új operation flashpoint-nak lesz multija, akkor ez nem sokakat fog érdekelni úgy vélem....nemde?
2.
2.
klemid
WáoW! Vmi nagyon megfogott ebben a játékban. Kár, hogy nemlesz konzolra...
1.
1.
Mast3rmind
Kicsit gagyinak tűnik... az első rész óta nincs méltó folytatása a programnak...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...