Újra száguld a Need for Speed: Shift

  • Írta: Ghost
  • 2009. június 16.
  • Videó
Link másolása
Az Electronic Arts gondozásában készülő Need for Speed: Shift a szimulátorok irányába tereli majd a sorozatot. Az új videóban a szinteket leshetjük meg.
Az Electronic Arts gondozásában készülő Need for Speed: Shift a szimulátorok irányába tereli majd a sorozatot. Az új videóban a szinteket leshetjük meg.


A legutóbbi néhány Need for Speed epizód nem hozott akkora sikert a kiadó számára, mint szerették volna, így ideje volt más irányba terelni a sorozatot az illegális versenyzés helyett. A Shift a szimulátorok irányába tereli majd a sorozatot, s a videó alapján ezt jól is csinálja. Szeptember 17-én meglátjuk, hogy milyen is lett a sorozat új része.
46.
46.
killi
#53

Szerintem mindegyiknek jó volt a graf., csak más...olyan nagyon nem tudják már elrontani...

#52 De sajna! Szerintem itt a fizika lesz nagyon elbaszva...nem tudom miért kell ez a "'szimulátor" faszág? És miért akar folyamatosan hasonlítani a GIRD és egyéb játékokra a NFS? Mert mi van? "Vérszagra gyűlik az éjji vad"...Mi is van? a GIRD bejött, tehát csináljunk olyasmit...pézéé..

#51 ..nincs is semmi baja az EA-nak anyagilag...micsoda? Olyan kasza van hogy markológépekkel lapátolják be a zsettát a bankba...

Látszik...a MW óta új marketing...a válságra való tekintettel kicsit belehúzunk és sűrűbben adunk ki játékot..ja és drágábban természetesen! mostmár 13.000 egy NFS játék...
45.
45.
cross56
Még 1 szót szólnék. Legalább a grafikát most annyira nem rontották el... az Undercover grafija szemmelláthatóan szarabb volt mint a ProStreet-é.
44.
44.
cross56
Igen,én is ebben reménykedem 51. A vidik alapján,akik a Race Driver Grid,GTR2,PGR4 játékokat szeretik... sőt most sajna azok a legmenőbbek az ilyen stílusúak,azoknak biztos tetszeni fog a játék,így talán egy kis pénzt bezsebelhetnek az EA-s srácok. Sztem nem lessz sem jó,sem rossz, azért én megfogom venni,remélem nem kell csalódnom... mint elődjénél az Undercoverrel.
43.
43.
laca009
50 nem mivel a criterion kihúzza a fosból az nfs-t
42.
42.
killi
"A Shift a szimulátorok irányába tereli majd a sorozatot" :s :o

DE KÖNYÖRGÖM, MIÉRT???

..."szimulátorok irányába tereli"...ez akkor lefordítva annyit jelent, hogy nem az

...de annak meg MI ÉRTELME? Semmi. Megint lesz egy irányíthatatlan fos...mint az Undercover...amire szintén azt írták, hogy a szimulátorok irányába tereli majd a sorozatot...

Ez a sorozat úgy ahogy van, egy fabatkát sem ér már...ennek befellegzett

41.
41.
ATi0021
47: És itt hol a gond? Nekem nagyon bejött a GRID is. :)
40.
40.
Esslinger
nekem azért valamennyire tetszik amit látok, de valószínűleg csak azért mert a szimulátoros vonalat preferálom -mindenesetre azt nem értem hogy az NFS is miért próbálja ezt követni és majmolja a nagyokat (sose lesz egy Gran Turismo, habár lehet inkáb Grid-es arcade irány van megcélozva) - jobb lenne ha maradna az NFS az általa megteremtett stílusnál és abban alkotna valami maradandót, mert még van abban potenciál nem is kevés - például lehetne hogy végre ne csak supra lambók és M3 ak tartkítanák azt az igen szerény kínálatot...
39.
39.
bozsika
basszatok meg ez full GRID. koppintás ennyi.
38.
38.
45: Én most vettem controlert 10 euróért. Ugyanúgy néz ki mint az xboxos.
37.
37.
gszundi
hát én nem tudom...szerintem ez már 100% nem NFS...utoljára a Most Wanted volt az amin nagyon szívesen játszottam...a Carbon a szar volt...a többi meg már felesleges...ha benne olyan lesz az irányítás mint a Pro Streetben akkor az ember PC-n controller nélkül nem fog semmire menni...akkor ez a játék rengeteg embernek fog csalódást okozni....
36.
36.
MoDeAnHoMA
A nézet nagyon szép az bejön.

Sajnos ez már nem is NFS ebben igazatok van.

De a gyártót csak az érdekli hogy megvedd utána már nem mindegy neki

hogy tetszik-e vagy nem?

Én megveszem,kipróbálom de reményeket nem fűzök hozzá.
33.
33.
Takuma Sato
Hát nem tom, hogy hogy vagytok vele, de én egyszerüen imádtam a éjszaka versenyezni, és tuningolni a verdát mint állat. Ez allatt gondolok az Undeground 2-re.

De az utolsó két NFS résszel, kb 2 h-t nyomtam, és tettem is el a tar gémek közé.

Egyszerüen nem értem, hogy miért nem tudnak oly jó NFS-ket csinálni mint annó.

Hány éjszakát végig versenyeztünk a haverockal. Huuhhu menyi kávé fogyott XD:)

De ezt a részét is megszerzem, és kiprobálom, de a vidik alapján nem sok reményt füzök hozzá. :(

Egyáltalán nem tetszik nekem az, hogy mindenkibe belemék, oszt pördülnek össze-vissza, mint a részeg ringlispil. Semmi komolyabb lasításomba, ill. korigálásomba nem kerül ez az akció.

De majd meglátjuk, amikor gémelek vele.
32.
32.
laca009
31 talán 10 15 hírrel ezelött volt hogy a kövi nfs után jön a criterionos én azért ugy tudom illik ezt tudni ha egyszer nem rég lehetett olvasni...
31.
31.
trialboj
Es halalra van itelve, semmi koze mar 1ik jatekhoz, sem, se arcade nem lesz igazan se szimulator,ketto kozti szar....



A kovetkezore koncentralna mar az ea-es abba preselni a millioit, mert azt akarmien 10 eves kisovodas megmondja, hogy ezert a jatekertt, nem fogja anyu apu fulet ragni!



A gameplay videok nem tarolnak, s akkor csinanak ilyen csilivili trailereket, nagyon meno!
30.
30.
Ryan15
Bocs, nem olvatam el a korábbi észrevételeket, de nekem egyből a Burnout sorozat jutott róla eszembe ("képernyőhöz csapkodott menü", összetört képernyő stb...).

Nekem az Undercover tetszett (igaz, csak psp-m van), remélem ez is valami hasonlót, vagy még jobbat fog nyújtani.
29.
29.
Theodor
Nagyon bejönn, jol néz kis és tetszik is , így volt ProStreet-tel és az Undercoverrel is .. remélem legalább ezt nem cseszik el ..
28.
28.
TCr
Félreértés ne essék, én sem a GK-t szidom, hanem a fostalicska EA-t, azt, amit már jópár éve művel az anno páratlan NFS névvel. :/
27.
27.
laptop12
húú az előzetes nagyon bejön, remélem jó játék lesz
25.
25.
Ghost
25: Nem fizet egy kiadó sem a cikk megírásáért, ám mint sokan tudjuk, az Electronic Arts a szimulátoros irányvonallal reklámozza a Shiftet. Ez annyiban ki is merül, hogy jól néz ki a belső nézet, meg nem illegális versenyek vannak, legalábbis eddig ennyi látszik. Addig nem írhatunk róla mást, mivel még nem volt szerencsénk kipróbálni, kénytelenek vagyunk az ígéretekre hagyatkozni.
25.
25.
n_csacsi
32: Abban igazad van, hogy mivel már a szimulátorra építenek, akár a Need For Speed név az Undercovernél megszakadhatna, sőt még a Pro Street-et se lehetne NFS-nek nevezni...az NFS-hez télleg az illegális versenyzések és rendőrüldözések illettek...abban is igazad van, h télleg visszább vehetnének a grafikából és a játékélményre koncentrálnának...viszont én ezektől függetlenül is ki fogom próbálni a játékot :)
24.
24.
Gubi
Egy játékon összevesznek ami még ki se jött :P Na mind1. Az NFS-ek terén fűt fát ígérnek az alkotók, azonban nem sokat kapunk. Undercovernél is mondtak mindenfélét, jöttek már Hollywood-i történetírókkal ha jól rémlik és milyen lett. Most hogy átváltanak egy új stílusra és már nem az illegális autóversenyzés lesz a cél, eldobhatnák a Need for Speed nevet is talán. De ha fel akarják venni a versenyt más játékokkal, akkor a grafikát kicsit háttérbe kéne szorítani és a játékélményre kéne koncentrálni.
23.
23.
laca009
27 itt még nem a burnoutos csapat csinálja te fos lé itt még a gt legends meg a gtr készítői csinálják a criterionos nfs meg lesz a kövi
22.
22.
Csacso
Egy biztos videókat tudnak csinálni.. mert nekem ennyi jött le kb...
21.
21.
suti_88
Elnézést a kedves cikkírónak, de Önnek fizettek a cikk megírásához? Mert ebből semmi nem derül ki, egy tiszta gameplay nincs benne, így a "s a videó alapján ezt jól is csinálja" mondatrész abszolút nem állja meg a helyét....egyébként az E3-as videókból világosan ki lehet venni, hogy csak a grafikára gyúrtak, ami bár szebb lett mint a Grid, de vezetési élmény, törés, fizika nulla, idegesítő sofőr nyögdécselések....



vajon eme valószínűsíthető ötlettelen és abszolút nem innovatív játék milyen pontokat fog kapni a GK-tól?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...