Hamarosan kezdődik a Nyári Alfa Challenge

  • Írta: fojesz
  • 2009. június 16.
  • Rendezvény
Két nap múlva veszi kezdetét az egész nyáron tartó Nyári Alfa Challenge névre hallgató versenysorozat, mely során a GT Legends-ben mérhetik össze képességeiket a játékosok.
Két nap múlva veszi kezdetét az egész nyáron tartó Nyári Alfa Challenge névre hallgató versenysorozat, mely során a GT Legends-ben mérhetik össze képességeiket a játékosok.

Ugrás a galériához

Nyílt nyári bajnokságot szervez az Alfa Romeo GTA-val a Hungarian GTL Masters csapata. Az összesen 6 futamból álló sorozat a valódi FIA Historic GT idei versenynaptárában szereplő pályákon kerül megrendezésre, profi szervezésben. Izgalmakból reméljük nem lesz hiány, erről a GT Legends már alapból gondoskodik, hiszen eleve nem kis meló és élvezet úton tartani ezeket a 60-as évekből származó méregzsákokat, amikor is a leszorító erőt csak hírből ismerték még az autótervezők. A kupasorozatnak a GTR-Masters.hu ad helyet, további részleteket a honlapon és fórumán találhattok, a részvételhez pedig eredeti GT Legends szükséges.

8.
neilszab
Kipróbálni ki lehet kormány nélkül is, pár segítség bekapcsolásával úgy is vezethető/élvezhető lesz a dolog azért......aztán meg ki tudja, evés közben jön meg az étvágy! :)
7.
Ányy
#9 én kipróbálnám, csak sajnos nincs kormányom ami szvsz elég nagy hátrány az ilyen gameknél....
6.
neilszab
A játék a megjelenésekor egy teljesen új fizikai engine-t kapot, ugyan ezt használja az rFactor, a GT2, a Race és a GTR-Evolution is.Grafikában nyilván nem veszi fel a versenyt a legújabb csiriviri NFS-ekkel, de nincs szégyelni valója sem. Itt amúgy sem az a lényeg...hanme hogy mit lehet művelni a pályán ezekkel a dögökkel...demót nézzétek meg.... :)
5.
bukov
ezt nagyon várom már!!!!
4.
tDr1v3r
4: Nézd azt is meg, hogy mikor csinálták a játékot.
3.
Birom ezeket a nagy szimulátorokat. A grafikájuk olyan mint a PSP-s gran turisomonal. XDNa jó. Igazából arról van szó hogy ezeket a játékokalt egy 8 éves game engine-re építik.
2.
neilszab
Srácok, a GTL jelenleg 1800 Ft, ennyi pénzt szerintem már csak azért is megér, hogy meglegyen, baromi jó kis game :)http://www.argep.hu/main.asp?suche=gt+legends&x=0&y=0
1.
laca009
:P miért kell eredeti xD -.- tudom mert neten lesz és csak eredetivel lehet neten játszani
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...