Quake 4 infók hamarosan

  • Írta: Shifty
  • 2004. szeptember 9.
  • Érdekesség
Link másolása

Carmack bácsi most pár hete jól megérdemelt pihenését tölti, hiszen a Doom 3 hatalmas sikernek örvend világszerte és csak úgy dől a pénz az iD Software számlájára. Azonban az iD úgy gondolta, hogy jobb ha mindig róluk beszélnek így hát most felröppent a hír, hogy lesz Quake 4! Pontosabban a hír már évekkelz ezelőtt felröppent, de eddig semmi kép, infó nem látott napvilágot és a Quake 3 megjelenése óta, azért már jó pár év telt el. Állítólag az idei QuakeCon-ra némi médiaanyagot vittek volna Carmackék, de ez sem történt meg.

Azonban végre megtört a jég, ugyanis az amerikai PC Gamer szeptember 21-én megjelenő friss számában számos infót közölnek majd au újabb Quake-ről. Ebből gondolom az is következik, hogy dőlni fognak a scanképek, aminek természtesen csak mi rajongók örülünk a legjobban. Íme az ékes bizonyíték:

 

1.
1.
Avium
szvsz a Quake sorozatbol egyedul az elso volt igazan elvezetes. az osszes tobbi egy semara ment es nem sok ujitast hozott.. vajon miben fog kulombozni a Quake4 a Doom3-tol?! semmiben.. kb.. tobbnyire
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...