Novemberben végre megérkezik a Gran Turismo 5?

  • Írta: Ghost
  • 2009. június 22.
  • Megjelenés
Link másolása
A Sony konzoljára szánt legütősebb autós játékot már rengetegen várják, s a Play.com munkatársai úgy vélik, hogy már csak novemberig kell kibírni a játék nélkül.
A Sony konzoljára szánt legütősebb autós játékot már rengetegen várják, s a Play.com munkatársai úgy vélik, hogy már csak novemberig kell kibírni a játék nélkül.


A Gran Turismo 5 Prologue sokakat meggyőzött arról, hogy a Playstation 3 legütősebb autós játéka lesz a végleges változat, ha végre, sok év fejlesztés után megjelenik. Az angol Play.com áruház értesülése szerint a játék november 27-én jelenik meg, ezt velük a kiadó közölte. Az üzlet szerint a Sony természetesen fenntartja a változtatás jogát, ám egyelőre ez tűnik a hivatalos dátumnak. Sokan örülnének, ha az idei évben végre megjelenne a Gran Turismo 5.
29.
29.
duran3
En veszem a Speed újságot (angol nyelvu).A múlt hónapi számában az volt,hogy a GT5 online versenyzoi kozul a legjobb 3 vagy 2 játékost elviszik Dubay-ba,ahol egy Nissan 350Z-vel (versenyautó) tesztelik tudásukat kozben sportolnak is,és versenyeken indulnak.Most egy 23 éves (anfol) fiatal ember volt a leggyorsabb az online versenyben o mehetett el.A Forza kapja be!!!!!!:):):)
28.
28.
paker
Játszottam és még most is a GT4-el. Ps3 még nincs, de szerintem még játék sincs hozzá ami nekem tetszene. (autós) A GT4 kissé kétoldalú játék, annyira nem "real diving" de akkor sem tudom elfelejteni, mindig előveszem. De! Amiket látok a neten-demo,gameplay video stb..-az odabasz! Azt hiszem, ha minden igaz lesz, amit várni lehet, a GT5 lesz a legjobb játék a "videójátékok" történetében. És remélem jobb lesz, mint amit várunk!
27.
27.
Tyebeca
Persze. A Sony lopott a microsoft-tól mi? Windowsot sem tudnak rendeset csinálni, nem még konzolt. A Sony eddigi elért sikereire alapoznak. Az összes hatalmas címet sony-tól lopják.



Gran Turismo 5 = siker

minden ps3 tulaj kezében egyszer tuti megfordul majd ez a játék. És akkor gondolhatjátok mekkora lesz majd az eladások száma. Lehet hogy már a megjelenés napján PLATINUM lesz az előrendelések miatt :-D
26.
26.
sweetdani
Megéri venni egy PS3-at.Azért jelenik meg ilyen későn mert fel sem lehet fogni hogy mennyi munka van egy ilyen nagy játéknak.Nézétek meg aGT4-et majd próbáld ki mondjuk a GT Prologue-ot hát mérföldek választják el a kettőt a grafikában és a fizikában.A játékkal foglalkozzatok már ne az kontrollerekkel.Egyébként meg a PS kontrollert Kazunori Yamauchi( )a Polyphony Digital elnöke tervezte.
25.
25.
rododendron
26: Mi a francról beszélsz itt ember. Ha elolvasnád amit írt, és értelmeznéd is, akkor talán tudnád, hogy ő Gael a francról beszél.

Azt is leírta Gael, hogy mit lopnak, benne van a 22-es hszben.

A bekapcsológombot meg remélem csak viccnek szántad, ha nem, akkor közlöm, hogy az első xbox az egész kontrollert a PS2-ről másolta le. Sőt, azt is, hogy be lehet dugni a konnektorba, a PS2-őt már sokkal hamarabb be lehetett dugni a 220ba mint az xboxot.
24.
24.
cross56
22: Mi a francról beszélsz itt ember? Az xbox360 töbett bukott mint a ps3? Ne hülyéskedjél már ez nevetséges...!

1. Kijött az új NXE dashboard (siker)

2.Egyretöbb kiegészítők jönnek a boxhoz(pl billentyűzet,mozgásérzékelő amit játék közben használhatsz)

stb.

Meg mi az hogy lopnak?? Mit? Az Xbox360 elöbb jött ki mint a ps3,és az xboxon már akkor volt a joystick-on gomb amivel belehet kapcsolni a konzolt. Szal inkább ezt a Ps3 nyúlta le. Hopp várjál csak, vezetéknélküli joystick.....,szal aki nem tud semmit az xboxról ne írjon olyat róla ami hülyeség. Nah részemről ennyi nem vitázom
23.
23.
tjames
22: Na ezt jól megkaptam. Úgy néz ki még én vagyok a rosszfiú, amiért hitetlen Balázs játszom? :) Ne már...

Egy pillanatig nem kérdőjeleztem meg a GT über minőségét. S nem kívánom a deficitet sem a fejlesztőknek... biztos hatalmas bevétjük lesz! Ezt sem vontam kétségbe. Én csak a profitot, a megtérülést gondolom majdan alacsonynak. Bátran kijelenhetjük hogy ez a legtovább fejlesztett nextgen játék. A legtovább és a legtöb ember által fejlesztett. És még exclusive is. Ezért gondoltam botor fejjel, hogy nehéz lesz ebből sokat kihozni. Nem jártam örömtáncokat, s nem nyomtam ovásiót ezért. Úgyhogy ez a hsz most kicsit furán érintett. Hogy nekem (mert ha nem is személyeskedtél, csak nekem címzted) a villámjátékok, meg az agyamba égették, meg mittomén... Ember.... köszi szépen.
21.
21.
SWBF2
Biztos nem. Akkor már tudnánk róla szerintem.
20.
20.
Gael
17:az viszont csak a boxosokat erdekli,hogy megterul-e majd nekik.Szerintem meg fog terulni,mert az osszes resze csucsfejlesztes volt,es nem harom honapos kifutassal szamolnak.Nektek a sok villamjatek boxon beidomitotta az agyatokba,hogy eladasok,eladasok es eladasok a fontosak.Az MS rengeteget bukott-bukik a multiplatformos fejlesztesek kisajatitasaert,es az garantaltan nem terul meg anyagilag ennel a konzolgeneracional nekik.Le is lassultak a lopkodassal,gondolom nem akarjak az egekbe loni a deficitet.Ugyanez mondhato el a Sony-rol is,csak ok joval kevesebbet buktak,es hamarabb realizaljak a helyzetuket.

Visszaterve a jatekra,nem is szabadna arrol tudnunk,hogy mennyiert fejlesztik oket,es mennyi a hasznuk.Ami a jatekost erdekli az a minoseg es az ertekallosag.Mindkettoben a maximumot fogja hozni a GT mint mindig.
19.
19.
girgosz
Aki itt anyagi buktákról beszél az nagyon elvan tévedve. Csak a Prologue-ből eddig 3 és fél milliót adtak el, a Gran Turismo minden idők legsikeresebb autós játéka. A Gran Turismo 3-ból 16 milliót a 4-ből 10 milliót adtak el.
18.
18.
Sohi
Szerintem a Sonynak presztízs kérdés, hogy tökéletes legyen a játék, akármekkora anyagi bukta is, megugrik a ps3 eladás, utánna pedig a sok-sok eladott ps3-ra veszik a sok-sok sony exlusive címet, ami véleményem szerint idén van bőven. Pl.: valaki vesz gt5 miatt ps3-at, mi lesz a következő: Mostmár van ps3-m megveszem a Killzonet is...
17.
17.
tjames
10: :) Rossz ajtón kopogtatsz fiam :) Az én számból ilyent, hogy "ps buzi" még nem hallottál. Ezenkívül nekem is MINDEN játékom eredeti! :)

És nem tudtál meggyőzni arról hogy ez nem lesz bukta ANYAGILAG. Mert azt én egy percig sem kétlem hogy minőségileg ott lesz a szeren! De kétséges, hogy a beleölt időt, energiát és pénzt be tudja e hozni.... bár ezt mondtam az elején is,,,csak ismétlem magam.
16.
16.
Aramisz93
Jeremy Clarkson már a GT4-ben azt mondta, hogy tökéletesen moddelezték az autó viselkedését. ( ő aztán tudja több száz autót vezetett már :P ). Milyen lehet majd itt?:O
15.
15.
Pezsgõ
fasza alig varom tuti vetel ezt a játékot még apam is szereti xd
14.
14.
girgosz
13.
13.
geri1
Ezt garantáltan beszerzem!
12.
12.
tommy93
11.
11.
dareal
azé' itt lettem volna beta teszter:



"nos, akkor ma megnézem, hogy a(z) [akármelyik autócsoda] mennyire viselkedik jól a játékban, srácok, kérném az autó kulcsát, furikázok pár órát, oszt a végén játszom vele ps-en" :)
10.
10.
Exinor
6 értem... ha valaki nem warezol hanem megvesz egy gépet és boltban vesz játékokat, akkor az már PS buzi... bármilyen hihetetlen még Xbox-on is vannak olyanok akik boltban veszik a játékaikat és nem csak üres lemezért járnak oda...



Bukta nem lesz ebből, hegesztik már pár éve:) Csak a novemberi megjelenést szerintem követni fogja hamarosan 1 patch

Ami biztos, hogy ezért sokan fognak PS-t venni, úgy mint előtte PS2-n, hiszen a GT a legnagyobb nevű és legjobb szimulátor...

Nekem eddig nincs autos játékom PS-re, és nem is tervezek a GT-ig, hiszen ebben minden benne lesz (rally, nascar, versenyke, utcai autok stb...)
9.
9.
Mathia$
Lehet csak emiatt volt veszteséges idén a sony :DDD

Nekem ez tuti vétel lesz a prologue is bejött hát még ez!
8.
8.
Torque
Ha jól tudom akkor az összes benne szereplő autóval több tesztet, hangfelvételeket és próbavezetéseket tartanak, hogy a lehető legélethűbb legyen a végeredmény, márpedig ha ez így van, akkor csak a kocsikra kötött biztosítási, és bérleti díj is simán hazavágna egy magyar miliárdost, de gondolom a Sony ezzel mindvégig tisztában volt, és ha szerintük így is megéri, hát csak tessék.
7.
7.
tjames
6: Nem tudni mennyit öltek bele!
6.
6.
Csoola
annyira nem, mivel tudtommal PS3on nincs warez, rengetegen meg fogják venni, aki PS buzi annak tuti kötelezö darab
5.
5.
tjames
:) Fejlesztették ezt már elég ideig. Más játékok a nulláról elkészülnek ennyi idő alatt :) Jó persze a minőség! De ez a játék, mivel exclusive is, ennyi beleölt pénzzel már csak bukta lehet bevét szempontjából. Jó, valamit talán termel....de akkor is aránytalan.
4.
4.
tDr1v3r
2: Pedig azért sztem. Összecsapott munka? Lehetséges... és ugyanúgy ősszel jön.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...