Valós idejű verseny szimulátor készül a Simbinnél

Link másolása
A SimBin új szimulátoron dolgozik az iOpener Enableddel, amely alkalmat nyújt a játékosoknak, hogy valós időben összemérhessék erejüket profi versenyzőkkel.
A SimBin új autóverseny szimulátoron dolgozik az iOpener Enabled közreműködésével, amely alkalmat nyújt a játékosoknak, hogy valós időben összemérhessék erejüket profi versenyzőkkel.



Erre az iOpener által szabadalmaztatott új technológia ad lehetőséget. A Simbin vezérigazgatója szerint, ez a technológia lesz a verseny szimuláció fejlődésének egy fontos mérföldköve, és nagy ugrást jelent majd az autó fizikájának és a verseny realisztikusságának visszaadásában. "Mi lenne jobb annál, mint a legjobbak ellen versenyezni? Amellett hogy élőben játszanak, lehetőségük lesz arra hogy tárolt körrekordok alapján versenyezzenek" - mondta Henrik Roos.

Olyan multiplayer opciókon is gondolkoznak, melyben több játékos, különböző játékokban mérheti össze tudását. Elmondásuk szerint ez még csak a kezdet, még keresik a lehetőségeket, hogy még realisztikusabb játékot fejlesszenek, és még több együttműködés legyen a motorsportiparral, az iOpener technológiáján keresztül.

Az elkövetkezendő néhány hónapban mindkét csapat erre a fejlesztésre fog koncentrálni. Ezután megindul a béta tesztelés (eddigi hírek alapján várhatóan szeptember végén, október elején), ahol 5000 játékost kérnek fel a játék hibáinak felderítésére. Ők lesznek az elsők, akik élőben, a számítógépük mögül versenyezhetnek a világ legjobbjai ellen, miközben igazi GT autókat vezetve, eredeti pályákon koptatják az aszfaltcsíkot. Eddig 2 autó került bemutatásra, az egyik a Moritz Racing, Mantis névre keresztelt 5 literes V8-asa, a másik pedig a KRK Racing team Dodge Viperje amelyben egy 8.2 literes V10-es szív dobog.
7.
7.
FeroxX
6.
6.
Fr33K
5. Persze hogy kormánnyal jobb. Minden autós game jobb vele. De nekem sima joy van és nem is tervezem kormány vásárlását. :)
5.
5.
joshfeed
Az simbin játékai csak bőrnyúzók és a motoron sem újitank régóta. Az Rfactor sokkal dinamikusabban fejlődik nem beszélva a fantasztikus modjairol és majd az Rfactor 2 röl ami készülget. Én a simbintöl Egy jó kis retrót várnék mint pl a GT Legends volt anno, esetleg vmi komoly rallyt mert a Dirt és társai elég sz**ok.
3.
3.
Ányy
#4: Nem vagyok szimulátorok terén nagyon jártas, de úgy hiszem, hogy itt a teljes játékélményhez inkább egy jóminőségű kormányra lenne szükség ;)
2.
2.
Fr33K
Az 5let tetszik. Remélem nem lesz nagy gépigénye. Kár hogy Wireless box controllerem van és nem tom gépre kötni. :S Billentyűzeten meg nem szeretek játszani. :S Majd meglátjuk az eredményt.
1.
1.
Gael
ez mekkora kamu.Ez is teljesen korhazsteril jatek lesz,es ez a nagy szimulator,meg akarnak kozeliteni a valoshoz?Lemasoljak a versenyt egy videon?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...