A Brothers in Arms is elhagyhatja a világháborút

Link másolása
Úgy fest, hogy a második világháború lerágott csont lett. A Battlefield és a Call of Duty sorozatok után talán a Brothers in Arms is elhagyja nagy világégés csatatereit.
Úgy fest, hogy a második világháború lerágott csont lett. A Battlefield és a Call of Duty sorozatok után talán a Brothers in Arms is elhagyhatja nagy világégés csatatereit.

Egyelőre még csak feltételezés, de mindenesetre gyanús körülmények utalnak rá, hogy bizony nemsokára a Brothers in Arms széria is színhelyet vált. Eme következtetésekre pedig az ad okot mind külföldön, mind pedig kis hazánkban, hogy a Gearbox Software négy igen sejtelmes címet foglalt le magának: World War II Hero, War Hero, Brothers in Arms War Hero és Modern War Hero. Az első még egyértelműen marad a régi jól bevált idősíkban, azonban az utolsó már elég gyanús tud lenni, már csak a „Modern” szócska miatt is. Megerősítve nincs semmi, még csak egy morzsányi hivatalos bejelentés sem hangzott el, így hát ez csak egy találgatás. De azért érdemes rá odafigyelni.
14.
14.
Mathia$
a hh végén azt írták hogy folytatódik...
13.
13.
joshfeed
Még, hogy lerágott csont :DDD

Van egy rahedli helyszín amit "barátaink" nem csináltak meg, mert esetleg szoptak a ruszkik vagy németek ellen az adott hadszíntéren.

Nem normadiát kéne favorizálni orrba szájba.

Hidden & Dangerous 1-2 ebben kifejezetten csemege volt, hogy voltak klassz küldetések változatos helyszínekkel nem az unásig megcsinált vackokkal.

Kellenének már olyan játékok is a hol a csúnya bácsinak titulált Nácikkal vagy ne adj isten modern hadszíntéren Irakkal Iránnal lehetne lenni végig.

Én Company Of heroes-t és COD 1-et nyúzok sokat és érdekes módon a Náci oldal sokkal kapósabb és kedveltebb.

Vajon miért ?.....kedves Amerika, Angol és szövetséges b*zi fejlesztők.



12.
12.
Kriccs
Első világháborút emberek!! Jó lenne már tényleg kiszállni a WWIIből és áttérni más vizekre. Szeretem a WWIIes játékokat, de annyi van, hogy azzal Dunát lehetne rekeszteni. Nekem ez a modern környezet annyira nem jön át. Kéne hidegháborús is meg minden. Felőlem akár lehetne a muskétás korban is, csak változást, vagy tényleg nagyon átérezhető legyen az egész, akkor felőlem jöhet második világháború, mondjuk ebben a BIAHH elég jó volt, de akkor se volt teljes az élmény.
11.
11.
simon 555
emberek egy kicsit gondolkodjatok már....

itt áradoztok,hogy váltani fog meg minden ami szerintem nem a kovetkezo résznél fog megtorténni!!!!

Mert a BIA az 506. ejtoernyos ezred torténetét viszi végig.és a torténet szerint hollandia után most Bastogne azaz Ardenek ben kell lennie a játéknak!és a HH után amugy is kivolt irva,hogy

To be Continued....Tehát erol ennyit.Majd az ez utáni rész esetleg mert bastogne után már nem volt semmi nagy csata az 506. ezredben.
9.
9.
klemid
A Medal of Honor is váltott!
8.
8.
r.o.b.
képzeljétek el:CoD MW + BIA :D sztem még jól is elsülhet :D:P majd meglátjuk.. :D
7.
7.
gamerplayer
vhol hallottam h a medal of honor is modern lesz de 1enlöre még emis hallottam hirét az uj résznek de biztos vok benne h jo lesz az uj BIA
6.
6.
christopher24
a Cod 4 az egyik kedvenc játékom

biztos jó lesz!!!
5.
5.
Dcrysis02
Brothers In Arms:Back To The Future

Must have!
4.
4.
Dentis 360
Most meg a modern kor lesz lerágott csont:)

Bár abszolút jobb a modern korban,hogy némi sztorit és összelehet csapni a öldöklés mellé lásd.CoD 4.
3.
3.
Jery
1-de gondoltak az 1-Vh ra is! Eppen a minap olvastam egy jatekrol melyben feldolgozasra kerul a amerika polgarhaboru, 1-Vh haboru stb.

Sajna nem tom jatek cimet de ha jol tudom ebben az evben fog megjeleni.
2.
2.
K.G.
1: Nem olyan érdekes a téma. A modern harcászat a másodikban kezdett kibontakozni. Egyik lövészárokból átlövöldözni a másikba egy egész kátékon át? Izgi....
1.
1.
Aramisz93
???



I Vh-ra senki sem gondol?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...