Kirúgták a csapnivaló Damnation fejlesztőit

  • Írta: Ghost
  • 2009. július 1.
  • Érdekesség
Link másolása
A kritikusok szerint nagyon gyér lett a Blue Omega által fejlesztett steampunk játék, a Damnation, amelynek a fejlesztőit felszámolta a kiadó.
A kritikusok szerint nagyon gyér lett a Blue Omega által fejlesztett steampunk játék, a Damnation, amelynek a fejlesztőit felszámolta a kiadó.


Az előzetes képek és videók alapján nagyon is jónak tűnt a Damnation, ám mikor megjelent a játék, akkor jött az igazán nagy csalódás, a kritikusok és a játékosok részéről egyaránt. Sajnos a minőség csapnivaló volt, a Blue Omega csapata egy igazán játszhatatlan és sajnos sokak szerint élvezhetetlen játékot dobott össze. Ennek meg is lett az eredménye, ugyanis a Codemasters szélnek eresztette a fejlesztőket, köszönhetően a gyér eladásokat produkáló Damnation-nek. A csapat állítólag már egy új produktumon is dolgozott, amelynek a sorsa így bizonytalanná vált.

Érdekel, hogy milyen is lett a Damnation?
Olvasd el Mast3rmind előzetesét!
35.
35.
Jocilus
35: Oda a pont!Nah ez volt itt eddig az egyik legjobb hozzászólás!Ha ebből a szemszögből nézzük akkor tényleg maradhattak volna...Én nem játszottam a game-mel,de azért olyan rossz nem lehetett,hogy egyszer nem lehet végigjátszani!De én nem tudom...nem játszottam vele...
34.
34.
Avvoltoio
nem a fejlesztőket, inkább a vezetőjüket kellett volna kirúgni, annak kellett volna törődni a minőségi elvárásokkal, váltani azt a fejlesztőt aki nem teljesít megfelelően, összehangolni a munkát, tesztereket hívni stb.

Amúgy egyet értek adikas-sal(30). Emlékezzetek, annak idején 1994, és 1996-ban megjelent the elder scrolls: Arena, majd Daggerfall játékok, amik a 60%-ot sem érték el az értékelésekben(és utána még folytatódott is a bukássorozat: red guard, Battlespire). Mégse rúgták ki a fejlesztőcsapatot, és ma meg minden idők legsikeresebb szerepjátékait készítették el Morrowind, Oblivion, és Fallout 3 címen.
33.
33.
n_csacsi
Én azt mondom megérdemelték, hogy kirúgták őket...lehet velem egyetérteni meg lehet fikázni, de én végigtoltam a game-t és a végére már kicsit untam, ráadásul a grafó! :S A videók alapján jónak tűnt de mikor felraktam.... :/
32.
32.
szajoli
30: Sztem ahogy ők állnak anyagilag, nem biztos h kibírnák h egy fejlesztőcsapat tanulgasson , sok pénzt bukhattak itt is .
31.
31.
tutikoko
Aki nem képes egy normális játékot gyártani azt jobb is ha kirúgják
30.
30.
skate_punk
Nem csoda h kirúgták őket már az 1. vidi után mondtam h *@/% szar
29.
29.
adikas
Én szerintem egyszer nyugodtan ki lehetett játszani.

Az pedig szerintem figyelembe kell venni ,hogy akik készítették még nincsenek annyi játékon túl mint a ma már híres fejlesztők.És lehet ,hogy ha nem rugják ki őket ebből tanulnak mit rontottak el következőnek meg olyan gamel állnak be ,hogy leesik az állunk.
28.
28.
Jocilus
Végül is szerintem is lehetett volna jobban dolgozni.Mert azért ezeknek súlya van...ha egy játék szar akkor az nagyon sokba kerül!És ez szar lett.Nem dolgoztak jól...megérdemelték a büntetést!
27.
27.
muerte1980
Nem tudom mi q kulonleges baban, hogy kirugjak oket. Itthon szamtalan fejleszto munkaj afugg attol, hogy hogy dolgozik. Meg hogy a fonoknek milyn a kedve. Ennyi. Ha valaki szarul dolgozik, erre kell szamitani.
26.
26.
Krekk
Nem csodálkozom, hogy kirúgták őket. Eleve amatőr csapat volt, asszem valami amatőr pályázat vagy verseny el/megnyerésével szerződtette le őket a codemasters. Megnyerték, hogy megcsinálhajták a játékukat, a cm meg pénzeli őket. Elcseszték, kaptak egy esélyt. Most akkor mit kéne csinálni? Business az business, a következő dollárhalmokat másnak is lehetne adni, aki nemcsak eltapsolja. Szerencsétleneket csak nem kéne istápolni, csakhogy a lelkecskéjük ne sérüljön a cm pénzén kitanulják a szakmát, ha vannak sokkal jobbak. Ha mondjuk egy jelentősebb múlttal rendelkező stúdióval tették volna ezt, csodálkoznék, mondván, emberek, ez most nem lett jó, de ott a többi. Hát itt nem volt és nem is lesz! Ami szar az szar, nem sajnálom őket
25.
25.
tyler001
megértem h szar lett a game.. de attól kirugni ... jézusom -.- hova jut ez a világ?

24.
24.
LtK
én is egyet értek azzal, hogy nem kellett volna ezért kirúgni őket. dehát ez van, a játék tényleg nagyon rossz =D
23.
23.
Giga0509
23:Darkwatch az nagyon ütött télleg! ki toltam anno PS2-n haverral co-opba.Jó lenne egy 2. rész nextgen konzolokra :)
22.
22.
Takuma Sato
Hát az már biztos, hogy kibekurtul szar játék lett.

Semmi élvezhetö dolog nem volt benne.

Amikor megláttam, hogy mien tar az egész, ki is kapcsoltam az x-t, oszt izzitottam be a PS"-t. Nyomultam egy a Darkwatch-l.

Az már játék a javából
21.
21.
megyesfalvi_2007
#21 De te nem okozol több millio dolláros veszteséget senkinek azáltal, hogy rossz vagy nyelvtanbol. Viszont igaz ami igaz ,szerintem sem kellett volna a fejlesztöket ezen hibájuk miatt elbocsájtani, végülis ök is emberek. :)
20.
20.
Oliver S96
én is szar vagyok nyelvtanbók de még nem rúgtak ki XD
19.
19.
Naliak
Ilyenkor a projekt minőségbiztosítóit szokták kirugni (aki valszeg nem Blue Omega tag, hanem egyrészt külsős, másrészt belsős, tehát cmds) És persze a Codemastersnél nem vol felelőse / vagy voltak felelősei a projektnek.



A játék szegény tényleg nem a legsikerültebb darabb, nekem sem tetszett.

18.
18.
tubi911
Ennyire ne legyetek kemények velük , ők is csak emberekXD:D
16.
16.
Giga0509
lol :D hát ha télleg ilyen sz*r lett a játék akkor megérdemlik :D
15.
15.
Fr33K
Tudtommal ezeket tesztelni szokták kiadás előtt nem? Szal a cég (Codemasters) le se ellenőrizte hogy mit ad ki. Szal adtak a sz*rnak egy pofont. Meg érdemlik. Csak az F1et ne qrják el. :)
13.
13.
Raam989
Meg is érdemelték. Sőt, én nem fel, hanem leszámoltam volna velük...
13.
13.
bsg09
6: Az 1 pálya nagyon rossz majdbnem töröltem, de ahogy haladtam benne egyre jobban tetszett. Bár vannak benne idegesítő dolgok bőven élvezhető.
12.
12.
Kerax
Egyet értek Tubi911 -el! =

A játék tényleg pocsék volt, de azért nem kellet volna kirúgni a fejlesztőket! =)
11.
11.
tubi911
A jaték tényleg nem volt az igazi.De talán kirugni nem kellet volna őket:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...