Filmtrailer estére

  • Írta: Shifty
  • 2004. szeptember 18.
  • Videó
Link másolása

Tűzoltós filmekkel nem igazán vagyunk elkényesztetve és nagyon mélyre kell nyúlnom, hogy talán egyre is visszaemlékezzek. Hmm már meg is van a Lánglovagok volt az egyik kiemelkedő alkotás és talán még a Collateral Damage volt a másik, ami említésre méltó-igaz abban csak a főszereplő tűzoltó a történetnek köze sincs a tűzoltáshoz-. Aztán 2001. szeptember 11-e óta az ilyen filmek közel sem olyan népszerűek így érthető, hogy nem is nagyon készülgetnek ilyen témában alkotások. Jay Russel ennek ellenére megtörte a téma körüli csendet és most egy új tűzoltókkal foglalkozó filmet rendezett, melyben olyan nevek szerepelnek, mint John Travolta vagy Joaquin Phoenix.

A Ladder 49 egy bajba jutott lánglovag megmentéséről szól, habár a történet inkább egy személyre irányul, így a film során a mentési procedúra mellett a főhős Joaquin életét is figyelemmel követhetjük. A most megjelent trailer alapján egy igen csak érdekesnek tűnő film ez, mely talán újra fellendíti a tűzoltós filmeket és talán még nagyobb megbecsülésben lesz részük azoknak a hősöknek, akik nap mint nap értünk dolgoznak!

Ladder 49 Hivatalos oldal

 

Ladder 49 TV Spot

 

2.
2.
kukac7
1.
1.
Shifty
Ne hari fiúk de az admin nekem szar és így linkel hogy kiba sok sort kihagy és vonalak vannak...ettől még a tv spot sztem érdekes!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...