Újabb ütős PS3 bundle pack a Sony-tól

Link másolása
A Sony-nak sokan beígérték mostanában, hogy amennyiben nem lesz olcsóbb a PS3, akkor nem fejlesztenek rá. Nos, ha nem is komoly, de apró engedményt már kaptunk.
A Sony-nak sokan beígérték mostanában, hogy amennyiben nem lesz olcsóbb a PS3, akkor nem fejlesztenek rá. Nos, ha nem is komoly, de apró engedményt már kaptunk.

A japán cégóriás amolyan tűzoltás jelleggel most hétvégén piacra dobott egy nagyon is ütős bundle packot. A csomagban egy 80 Gb-os Playstation 3, egy Metal Gear Solid 4, illetve egy Killzone 2 játék kapott helyet, mindezt pedig kompletten 400 dollárért vesztegetik, ami valljuk be nem a várva-várt árcsökkentés. Minden esetre míg az ember él, remél, hát tegyük mi is azt, és reméljük, hogy a Sony-nál végre beindult a gépezet, és ez az akció talán a meglóduló fogaskerekek első csikorgása lehet.
42.
42.
klemid
40: Ugy netezel rajta mint a PCden hidd el nekem!:D
41.
41.
Mathia$
40:akinek van otthon net és router annak ingyen van a ps netezés. :)))
40.
40.
Lachgas
@Aramisz93: a 3.0-ás system software-t várjuk meg és majd elválik h mi meg hogy és h milyen is lett
39.
39.
Aramisz93
#28: 60 gbos már nincs, netezni nem lehet ingyen rajta, és a ps storeon is azért ritka az ingyen tartalom. És a PSN még mindig a közelébe sem ér a LIVE-nak. Lehet, hogy ingyenes, de használhatatlanabb is.
38.
38.
Mathia$
37.
37.
Lachgas
@Gael: azért mert a magyarok 80%-a egoista, pénzéhes, lusta és csak várja h teremjen valami a semmiböl, átbasszák mások fejét, tudatlanok lásd az ország irányitóit. söt magyarország ezek miatt van leirva európába mint európa szemete nics már semmi se magyarországnak ami volt nagy cég a györi édes az is már francia kéz alatt van. na mind1 ez meginn más téma
36.
36.
Killerbee
28: Egyebkent demokat meg videokat Silver-rel lehet tolteni ua. nem kell hozza gold.
35.
35.
Gael
Ezt a hasznalt cikk asarlast nem ertem miert kerulik otthon annyira.Mindenki akivel otthon beszeltem,es konzolja van,keservesen kuporgatta a penzet sokaig,hogy megvehesse almai statusszimbolumat,hovatartozasanak jelkepet.Ami csak es kizarolag uj lehet,es ha tehette nem kert csomagolast sem a dobozra,meg kerulouton ment haza,hogy minel tobben lassak mit vett.

Itt az Ireknel meg az van,hogy eloszor mindenki a hasznaltat bongeszi(mindegy hogy jatek vagy konzol),amibol remek a valasztek,es joval olcsobb.Amennyiben ott nem talal be,akkor vesz ujat.Itt van penz,megsem szorjak,otthon nincs penz,es mindenki a dragabbat erolteti.Ez miert van?
34.
34.
ATi0021
33 - Ez részben igaz, de azért azt se feledjük el, hogy az a hiba 1000 PS3-ből kb 1-en ha előjön. Míg XBoxnál ez az arány sokkal nagyobb volt. Bár azt elismerem az új XBoxok már jobbak.



PS3mal max akkor lehet gond, ha a BluRayt ellepi a por. Ekkor jöhet elő az "error 80010514". Ilyenkor a nem képes beolvasni a lemezeket. De ha normálisan használja valaki, akkor a PS3 még mindig stabilabb, mint a legtöbb X360.



Az árat illetően aki PS3mat akar és drágálja, csak annyit tudok mondani, hogy különféle oldalakon használtan kb 50ezer forintért már lehet venni. Az eredeti játékokat meg lehet cserélgetni, és szintén vannak ár alatt levő használt termékek.
33.
33.
Gael
33:az Xboxot meg gonoszok gyartjak,es van benne titkos negativ agyhullam generator.Amikor bekapcsolod,akkor racsatlakozik az agyadra es feltolti gonoszsaggal.Az sem segit,ha bibliaba csomagolod
32.
32.
simon 555
ja de az xboxot lehet flashelni és így a játékokat nem kell megvenni rá:)

ja és a PS3 nak is van ez a LED es hibája....
31.
31.
Dcrysis02
28:"ráadásul netezni ingyen lehet rajta"

Ja, ha pénzért rendelsz netet, utána ingyen netezhetsz rajta.

Szerintem te e a multira gondoltál, nem?Azért nem kérnek pénzt, míg a LIVE fizus a boxosoknak.
30.
30.
klemid
28: 60-asat már nemgyártanak... Jah és kifelejtetted, hogy viszi a PS2-es játékokat.
29.
29.
asdal99
A mai xboxok már elég stabilra sikerednek, sokkal kevesebbet küldenek vissza mint már régen.
28.
28.
Zakharov
http://en.wikipedia.org/wiki/Red_Ring_of_Death#Three_flashing_red_lights a wikipédián külön rész van az x360 technikai hibáiról ps3-ról nem találtam
27.
27.
Zakharov
Most akkor felvilágosítalak titeket a 60 gb-os $499 és jár hozzá 1 blu-ray lejáttszó ráadásul netezni ingyen lehet rajta és a ps store-ol leszedhetők ingyen tartalmak Vidzone Home photogallery playtv + psp-vel lehet ps3 játékokal is játsani ha hozzákapcsolod az xbox arcade $199 nem jár hozzá merevlemez és csak dvd lejátszója van a live-ért fizetni kell hogy a haverokkal játszhass ráadásul a demókhoz is kell live szóval a ps jobban megéri bár ez nézőpont kérdése is
26.
26.
dzsiádzsó
Ez az egész play projekt 3 bukott volt a hazug render videóktól kezdve, ott vége lett mindennek, a sony a saját hülyeségére szivott rá grat!!
25.
25.
Killerbee
Ezzel arra próbál rámenni, h akit érdekelnek ezek a játékok annak megérje, de ez sehol se csökkentés. Ugyanis Sony-nak hozzávágni azt a 2 játékot szinte semmi.

Elhiszem, h kénytelenek mivel drága előállítani, bár így 2009-re már nem tudom elképzelni mi lehet benne ilyen drága.

Bár már szorongatják a töküket és gondolom a mostani készleten lévő konzolokon még keresni akar egy kis pénzt a mostani árukkal.



Kiváncsian várom, h mit találnak ki.
24.
24.
Pukhi-zik
10 probalj meg gondolkodni..



'ez az h az emberek mindig csak magukra gondolnak és nem arra h a sony kurva olcsón adta meg még most is olcsón adja a gépét az elkészitéséhez képpest.'



Ha Ferrarikat arulnanak ötöd áron, akkor az jo lenne nekem egyszeri vasarlonak? Attol, h a ceghez kepest olcso a többségek még bőven drága..

Ergo senkit nem erdekel h az elkesziteshez kepest menniy az ára.. Pont nem ez erdekel ha gepet akarok venni, sem a sony közerzete..
23.
23.
Lachgas
az a kicsi nyerség annyi lenne szerintem h nemfolyásolna be szinte semmit csak talán azt h a fejeseknek a sony irodába hosszabb lenne a reggeli erekcio amugy az a kis árcsökkentés itt van 2x 50eurós játék és marad 300 euró a konzolért
22.
22.
simon 555
10:de heába adják ilyen áron a PS3 at ha nem veszik!ha olcsobban adnák akkor tobben vennék és akkor lehet lenne kicsi nyereség belole...
21.
21.
Aramisz93
Uhh azért ez tényleg ütős csomag. Végre nem az, hogy az egyik játék a csomagból egyáltalán nem érdekelne, és így is nem is veszek bundle-t. Ez a pack szuper.
20.
20.
Lachgas
@asdal99: nemporosodik csak nemfogyik belölle annyi egység mint amennyit elvárnának de ha valamit el akar érni az ember akkor áldozni is kell érte
19.
19.
klemid
18: Igen a Tekkent sajnálom a legjobban!
18.
18.
asdal99
Mért az úgy jobb, hogyha a raktárban porosodnak a gépek és már most azzal fenyegetőznek, hogy nem fejlesztenek rá? :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...