Újabb L4D2 csemege a rajongók engesztelésére

  • Írta: billadama
  • 2009. július 6.
  • Érdekesség
Link másolása
Miközben a rajongók kitartóan bojkottálják a Valve új produktumát, a Left 4 Dead második részét, addig a stúdió mindent megtesz a botrány enyhítése érdekében.
Miközben a rajongók kitartóan bojkottálják a Valve új produktumát, a Left 4 Dead második részét, addig a stúdió mindent megtesz a botrány enyhítése érdekében.

Még több régebbi kép a galériában

Nemrégiben egy megjelenés előtti demót ígértek, és elmondták, hogy a játék nem fog csalódást okozni senkinek. Most egy újabb bejelentés keretében közölte a Valve, hogy az első rész játékosai majdan ugyan úgy jogosultak lesznek korábbi accountjaikra. A Left 4 Dead 2 tehát kompatibilis lesz az első résszel így senki nem veszt semmit, mindenki csak nyerhet. Egy biztos, novemberben a játék megjelenésekor minden kiderül.
11.
11.
Hebling
L4D 2 pfff A karakterek mint a cirkuszban komolyan meg halottam olyat is hogy lángoló töltények lesznek benne kolyolyan milyen játékot terveznek? Maradok az 1 nél azt eltalálták bár amennyi bug van abba is "I L Valve" nah mindegy kiváncsian várom mi lesz az egészből....
9.
9.
Kerax
Ez nem horror.... sztem mert nincs benne semmi ijesztő xD
8.
8.
Kyuubi
5: Azért a Left 4 Deadet elég nagy túlzás horrornka nevezni.
7.
7.
Moldren
ezt nem értem valaki fordítson
6.
6.
megalonagyix
engem nem hiszem hogy érdekelni fog, ha L4D-zni akarok akkor felmegyek az 1-re, ugyan az, csak más helyek meg szereplők. Bár a láncfűrészért fáj a szívem :P
5.
5.
megalonagyix
3# újat biztos hogy nem fognak
4.
4.
Kocsis92
lenne inkább csak egy sima kieg, feleannyiért mint a rendes játék, és senkinek semmi baja nem lenne. szvsz
3.
3.
bence9
legalább a grafikán tuningolnának.1:már nyilatkozott a lombardi vagy ki.én azt vettem ki belőle, hogy itt valami büntetős játék lesz.grafikus motort szerintem lecserélik (talán source 2 ?)vagy feltuningolják.
2.
2.
Dentis 360
1:Hát nem ártana.Már baromira érdekel a vége.
1.
1.
MadDragon
Ha rajongókat akarnak engesztelni, akkor adjanak ki végre információt a HL2 EP3-ról. :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...