Újabb Operation Flashpoint 2 látnivalók érkeztek

  • Írta: tjames
  • 2009. július 6.
  • Hír
Link másolása
Négy kép és egy új videó érkezett a minap a konzolosok ArmA-járól - ha szabad így fogalmaznom -, az Operation Flashpoint második részéről.
Négy kép és egy új videó érkezett a konzolosok ArmA-járól - ha szabad így fogalmaznom -, az Operation Flashpoint 2-ről.


Lehet nem kell számítanunk ArmA II-s szimulációra, de a mostani infók alapján elég ütős lesz a játék így is - a hangok és a a látvány legalábbis meggyőzőek, s a látottak alapján a játékmenetre sem lehet majd panaszunk. Remek csapatmunka folyik a videóban épp, remélhetőleg lesz benne kooperatív mód, mert az nagyot tudna dobni a játékélményen!


Ugrás a galériához

19.
19.
dareal
20: ez a beszéd :)

arma.hu szerveren vagyunk (tod, a hc féle :)), elég baba. elején anyáztunk sokat, de most már egyre jobb és jobb. sokkal jobban bejön, mint a nem hc szerverek. no meg, ha hc szerveren jó vagy, képzelheted, hogy a többin mire vagy képes :D



tengap este már jól ment (kár, hogy léptél), ma megy már méginkább :))

ja, de itt ez most off, sorry :)
18.
18.
Zuglopowa
Csak engem zavar az h amikor fut a katona túlságosan rángatják a kamerát?:D
16.
16.
dareal
13: sajnos attól tartok, hogy nagyon arcade-ra vették. a fejlesztői megjegyzések, ill a videós anyagok mind ezt igazolják.



bár nem tudom, hogy mit nyavajgok. nekem ott az arma, teljes mértékben kielégíti a lövöldözös játékokkal szemben támasztott igéyneimet, sőt, a modok miatt méginkább (csak lenne már kész az ace2 mod, még több realizmust visz a játékba))



grafika ütni fog, az tuti. látvány miatt biztos, hogy megnézem, de hogy meddig tartok ki mellette, az passz (cod4 mw nekem kb egy pár órás móka volt).

fura egyébként, mert a BF2-t sokáig nyomtam, pedig annál nagyobb arcade shooter nincs is. bár szerintem a társaságnak köszönhető, hogy sokat nyomtam, az nagyon jó volt.
15.
15.
milan32
hmm nekem ez nagyon bejön
13.
13.
LonGleY
6: Depresszió nem csak, hogy nem érte még egy a kamaszkort, hanem még értelmi fogyatékos is. úgysem olvas vissza, és akkor sem értené, amit más ír, úgyhogy... kár a gőzért. :]
13.
13.
LonGleY
12.
12.
K.G.
Nekem tetszik. Én örülök neki, hogy kicsit "arcadosabbra" vették a figurát. Várom róla a teszteket, és a demót. Már, ha lesz.
11.
11.
Mathia$
Ha lesz benne co-op akkor már megvan a partnerem :)))



Persze anélkül is hatalmas játék.
10.
10.
Unrad
Nekem valahogy a füst és a tűz, valamint a roncsok környezetre való behatásai kicsit bibisek. Olyan papírséma. De igaz hogy Arma-ban és az Opf:dr-ban nem ez a legfontosabb.
9.
9.
tjames
Dareal: hidd el, az ARMAII-nél megnyerni jobban mást nem akarok én sem!
8.
8.
Drider
A járművek textúrái és a fény-árnyék hatások, illetve a környezet kidolgozottságai szebbnek tűnnek az ARMA2-ben, kivéve a fákat, a füves mezőket, a karakterek kezeit, fegyvereit, textúráit, a por-füsteffekteket és a vizet amik viszont itt tűnnek szebbnek. A helikopter rotorja forgás közben ugyanakkor nem valami szép, nem tudom miért nem javítják-simítják ki. Nekem ez a szemcsés post-process effekt, ami a trailer-ben van elég régimódinak tűnik. A Stubbs The Zombie-nál volt ilyen állandóan bekapcsolva, ami már ott is elég egyhangú, idegesítő volt. A trailer hangulata az egyik COD4 misszióra emlékeztet. :D
7.
7.
torolaci
Hmmm nem tűnik rossznak. Bár szerintem ez inkább CoD4 és Brothers in Arms keverék lesz (lehet tévedek, annyira nem ástam bele magam, a videók alapján tűnik annak). Kiváncsi leszek mit hoztak ki belőle. :)
6.
6.
Drider
Helyesbítenék: kb. 2008 novembere óta már nem Operation Flashpoint 2: Dragon Rising, hanem Operation Flashpoint: Dragon Rising!
5.
5.
klemid
ArmA helyett teljesen megfelel!
3.
3.
dareal
tjames, te meg nyerjed megfele az armát, oszt gyerünk a háborúba :) mire jössz, norb már full profi hentes lesz! :)
2.
2.
Cinemabizarre
remélem javítani fognak 1-2 dolgot még de ami a legjobban nem tetszik ahogy a katonák mozognak :S nemtom nekem valahogy nem jönnek be :S de a grafika az nagyon szép szerintem :)
1.
1.
dareal
az biztos, hogy megnézem, de sajnos arcade játékmenetre számítok. tegyük hozzá, hogy elég ütősnek tűnik az akció. az viszont nekem már sok volt, hogy a mittomén milyen kiállításon amikor bemutatták és kapott egy fejlövést, csak ennyi volt a reakció: "semmi komoly, csak erősen vérzem" és egy stilizált emberalakon a fej rész pirosan lüktetett. no az volt az a pont, amikor már előre elkönyveltem BF szintre. sajnos.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...