Fight Night Round 4 - ingyenes kiegészítők jönnek

  • Írta: tjames
  • 2009. július 8.
  • Hír
Link másolása
Már a játék demójának megjelenése óta bombázza az EA-t a rajongók egy része, hogy nem tetszik nekik a karos irányítás, kérik vissza a jól ismert és szeretett gombos alternatívát.
Már a játék demójának megjelenése óta bombázza az EA-t a rajongók egy jelentős része, hogy nem tetszik nekik a karos irányítás, kérik vissza a jól ismert és szeretett gombos alternatívát.


Végre megtört a jég, s az EA tegnap bejelentette a készülő két, ingyenes DLC tartalmát. Az első augusztus elején érkezik Xbox 360-ra, melyben egy új edzőterem, új "játékmenet csúszka" és Sugar Ray Leonard egy alternatív verziója lesz benne, majd szeptemberben jön a sokak által hiányolt gombos irányítást tartalmazó DLC - ez már mindkét konzolra.

A fejlesztők persze még mindig ragaszkodnak ahhoz, hogy ezt a játékot TPC-s irányítással a legtutibb játszani (Total Punch Control), de nem akarják elveszíteni azt a sok játékos rajongót sem, aki viszolyog az analóg karos irányítástól. "Erősen hisszük, hogy a kifinomult Total Punch Control a legintuitívebb mód, hogy a játékosok ütéseket dobjanak be Fight Night Round 4-ben" - mondta a sajtóközleményben a játék vezető producere, Dean Richards - "de természetesen azt akarjuk, hogy a rajongóknak legyen lehetőségük a választásra."

Az új "játékmenet csúszkáról" augusztusban tudhatunk meg többet, de valószínűsíthetően a Counter Punchot, a Staminát és az ütéspontosságot lehet majd vele állítani.

15.
15.
Mathia$
Nekem is tetszik a videók alapján, már megvan de még nem játszottam vele. :)
13.
13.
gangsta79
Nekem megvan az összes része a Fight Night-nak és én már az elejétől kezdve az analóg karral játszottam, nem is tudtam hogy van ilyen gombos irányítás.Vagy ez xbox-on van?
12.
12.
simon 555
ja a kérdésem másik részét kihagytam:D

még azt,hogy nem e lehet PC-n letolteni oszt USB-n átvinni a boxra?(vagy csak live on?)
11.
11.
simon 555
nem tudja valaki,hogy ezeket majd csak LIVE on keresztul lehet e letolteni?mert én nem fogom rákotni netre a xboxom az biztos:)

nem kell rosszra gondolni!azért nem kotom rá mert a boxom lent van a gépem meg fent:)
9.
9.
terenceHill
hogy lehet leszedni az easportsworld.com oldaláról a csinált boxolókat. Beregisztráltam, bookmarkoltam a boxolokat akikiket leakarok tölteni, de sehol sem találom, hogy hol van a download gomb. Pedig látom, a boxolók adatai között, hogy pl.: 1000x letöltve.

Valaki légyszi magyarázza el!
8.
8.
klemid
Nekem bejön az analógós irányítás! Más miatt nemfogom megvenni.
7.
7.
tjames
#8: Igen ezt nagyon sokan mondják, EA fórumon is! De én nem gondolnám, hogy egy jó TPC-s ne verne meg egy átlagos gombost.
6.
6.
Daveout
Ennek majd a multiba isszuk meg a levét! Mert esélytelen TPCsként egy GOMBOS ellent megverni....szerintem
5.
5.
Dentis 360
4:Azt hittem Te írod majd James!:)Nekem a demo alapján nagyon tetszett pedig se a boxot,de az ilyesfajta küzdősportokat sem szeretem.
4.
4.
Raszti
Hát nem tudom én nem játszottam a 3al így nem tudom milyen a gombos megoldás de én egyből megszoktam ezt az analóg irányítást és szerintem nagyon el lett találva!!
3.
3.
tjames
#3: Ez jó kérdés ! ! !

InGen: hogy állsz? Vagy már Daks-nál a laszti?
2.
2.
gyerecske
1.
1.
tjames
Én ugyan kezdem megszokni már a TPC-s irányítást, de azért azt mondom még mindig: Gombos a jobb.

DLC boxolók meg "szinte" feleslegesek! Ott az EA honlapja, mar többszáz boxolót lehet letölteni, amiket rajongók készítettek.

Szerintem nem tudsz olyant mondani, aki még nincs kész. Ha tudsz, akkor pedig meg lehet csinálni magadnak.



Update a hírhez: mind2 DLC INGYENES LESZ ! ! !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...