Már készül a Command & Conquer 4

Link másolása
Az EA nemrég a Twitteren keresztül jelentette be a Command & Conquer negyedik részének készültét, ám nem sokkal később eltűnt a bejegyzés.
Az EA nemrég a Twitteren keresztül jelentette be a Command & Conquer negyedik részének készültét, ám nem sokkal később eltűnt a bejegyzés.

Hogy ez mit jelent, pontosan még nem tudni, de mint a Crysis 2 esetében, valószínűleg az EA itt is előre ivott a medve bőrére, és egy kis hiba miatt előbb tudódott ki a bejelentés, mint azt szerették volna.

A dolognak van előzménye is, pár hete ugyanis már voltak olyan pletykák, miszerint az EA Los Angeles készül bejelenteni a C&C sorozat legújabb részét, mely végre pontot tenne a 15 éve elindult történetnek, és a titokzatos Kane sztorijának a végére.

A lavinát egy kérdőív indította el, amiben különböző új ötletekről faggatták a C&C játékosokat, ilyen például az elmozdítható bázis, mely a "Crawler" nevet viselné, különböző kasztok bevezetése, és az tapasztalat pontok (XP-k) használata, amit az ellenséges bázisok és egységek elpusztításáért kapnánk, és amit fejlettebb egységekre, új képességekre, vagy épületekre válthatnánk be. Érdekesen hangzik, várjuk az igazi bejelentést!
15.
15.
OldM4n
Ha jól emlékszem a Generalsban a második bázisépületet már vissza lehetett csomagolni, újnak semmiképpen sem új az ötlet. Meg "te-öreg-ez-má-vót" egyébként. A tapasztalati pontok a RA2-ben is megvoltak egy-kettő-három csillag formájában, és mondjuk az usa oldalon három-négy háromcsillagos katona eléggé durván tudott kasználni...

Én nem vagyok platform-irigy, de szerintem stratégia nem igazán a konzol műfaja, lévén egeres cucc.
14.
14.
dzsiádzsó
1 skirmish abszolút nem csak offline harcot jelent ;)



2 Az elmozdítható bázis mint kiderült összecsomagolható épületeket jelent mint pl APC kocsi esetében.



3 Az elsó kép elég durva jól néz ki.



4 Remélem csak vicc pc preferácíó, és jön konzolra is
13.
13.
ATi0021
Az EA hivatalosan is megerősítette a hír. Szerintem mehet a hírre az update.



Forrás: http://www.ea.com/news/command-and-conquer-4
12.
12.
LordSlash
Hmm Nekem a C&C zerohour a favorit de erre kiváncsi leszek naon :DDe ne már nem tom el mozfitani a bázist :S na majd meg oldom valahogy :S
11.
11.
Kocsis92
A C&C 3 az egyik legjobb RTS volt szvsz... és még mindig az legalábbis az én szemembe. a Színekről pedig ne tessék összekeverni a Red Alerttel. Mindenesetre, ott fog csücsülni a polcomon
10.
10.
t.roli
XP remélem offline lesz csak, mert skrimishbe elég vicces lenne :D:D:D



Online MMORTS lesz, és a skirmish, meg amúgy offline mód általában :)
9.
9.
dzsiádzsó
Elmozdítható bázis XD XD neee

Nem azér de lerakni alig lehet épületeket a sok pályán lévő objektumok miatt, most meg majd arrébb húzom az egészet de....



XP remélem offline lesz csak, mert skrimishbe elég vicces lenne :D:D:D
8.
8.
Gael
Johet,en mindegyik reszet szerettem

7.
7.
Lachgas
@Quent1n: nekem is tul szines de zet már leirtam valahova
6.
6.
MadDragon
#5 Azok más játékok, más működéssel. Az hogy a bázis nem nagyon volt mozdítható az alap C&C óta van így kisebb változtatásokkal.
5.
5.
Quent1n
Micsoda újító ötletek, elmozdítható bázis meg xp! Nem semmi! :D

Igazán megnézhetnének egy igazi stratégiai játékot mert nagyon elszaladt a világ mellettük. Superme Commander, illetve CoH. Szerintem a két legjobb a piacon. Ezekből bőven lehetne ötletet meríteni. Grafikában meg valami "szagosabb" vonulatot szeretnék, mert ez a meseszerű színes cucc annyira nem jön be. És egyetértek az előttem szólókkal a Generalst kéne inkább folytatni az egy ütős játék volt, szerintem a mai napig a leginkább stratégiai játékuk.
4.
4.
Giga0509
Ez most vmi divat h mostanában többször is a facebbokon meg twitteren jelentik be a játékokat? :D
3.
3.
pyro
Várjuk szeretettel! :D
1.
1.
Lachgas
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...