Képeken a Need for Speed: Shift

  • Írta: ATi0021
  • 2009. július 10.
  • Hír
Link másolása
Új képek érkeztek a szeptemberben megjelenő Need for Speed: Shiftből. A shotokon megcsodálhatjuk többek közt a Porsche 911 GT3-at, és a Renault Mégane RS-t is.
Új képek érkeztek a szeptemberben megjelenő Need for Speed: Shiftből. A shotokon megcsodálhatjuk többek közt a Porsche 911 GT3-at, és a Renault Mégane RS-t is.

Ugrás a galériához

Emlékeztetőül: július végén hazánkban is kipróbálható lesz a Need for Speed: Shift, ehhez mindössze ki kell látogatni a Budai Várba, a július 23. és 26. között megrendezendő Hungaroring Festre. A tervek szerint húsz szimulátort állítanak fel a rendezvény Boxutcájában, ahol egész nap versenyezhetnek a játékosok.

Bővebb infó:
HungaroringFest.com
17.
17.
gel00
nekem nagyon grid-re emlékesztet a cucc prostreet és undercover graffal!
16.
16.
tomee-dee
ezzel én is egyetértek :)
15.
15.
cross56
Jah és még a Shift-ről annyi. A vidik alapján ahogy ezt egy kolléga is elmondta,ismét szar irányítás lesz majd+ én nem vagyok megeelégedve a grafikával,romlik a színvonal egyre jobban....
14.
14.
cross56
Én minden évben megveszem az nfs-t már csak kiváncsiságból,hogy idén milyenre sikeredett,mert nem mindig olyan ahogy azt elmondják... De sajnos mostmár ez is így van... A most wanted még nagyon tetzsett végülis,carbonnal nem vltam megelégedve... majdnem ugyanaz volt mint a most wanted....,ProStreet,csodálatos grafika,jó irányítás ,igaz mindenki fúlyoza de nekem azért ez bejött.

Végül most az undercover. Ezt úgy elb***ták,hogy ennyire már nem is lehetne...SZARAB a grafikája mint a prostreetnek basszus,irányítás nagy szar,történet SZAR. Mostmár ényleg előállhatnának vmi ütőssel,hogy behozzák az elmaradást ebből a pár évből. Egy Underground3 pl jó lenne... vagy vmi csak ne ilyen szart.
13.
13.
Theodor
Én, hogy őszinte legyek már Most Wanted óta egyikkel sem jáccom mert a visszajelzésekből hallottak alapján nem nagyon érdemes, ugyhogy ahogy szépen zuhan lefe a nfs sorozat anyira kezdem elfelejeteni, bár mindig reménykedek hogy kövezkező rész nem lesz olyan..:S Itt lenne az ideje, hogy már valami ütőssel és maradandóval álljanak elő :)
12.
12.
Miháj
Hát inkább a Forza3. Ami gameplay videót láttam ebből, az jött le belőle, hogy az irányítás is szar. Nagyon irreálisan mozognak benn az autók. Az, hogy "megújítjuk a NFS-t" szerintem nem azt kéne, hogy jelentse, hogy lekopizzuk (szarul) a Gridet
11.
11.
Adamoooo77
Szép, de én még mindig maradok a forza motorsport 3-nál, sztem az szebb lesz azér. Sajnos én már nem fűzök semmi reményt az nfs sorozathoz, bár örülnék ha végre sikerülne megint alkotni valami maradandót.
10.
10.
meridarider
szép graf kicsit Colin Dirtes ez a sok fény meg csillogás de tetszik határozottan szép:)
8.
8.
szambotomi
9: hát ez nem túl sok autó...

sztem még a psp-s midnight club 3-ba is több volt
5.
5.
szambotomi
5: nem ilyen formában, de általában oda szokták írni az összes platformot amire megjelenik
3.
3.
dzsiádzsó
Mintha ezek a képek cseppnyit racionálisabbak lennének az előzőknél ;), de sebaj így is szépek, sztm jó játék lesz, csak ne GT-hez mérjük, hanem egy Gridhez, vagy PGR-hez.



Waiting for NFS HP3 :P:P:P:P
2.
2.
szambotomi
a platformhoz miért nincs odaírva a psp? tudtommal arra is jön... ne lúzerkedjetek már srácok...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...