Lara tiszta lappal indul az új Tomb Raiderben?

Link másolása
Az Eidos, ami már nem kiadó többé csak fejlesztő, a minap megígérte, hogy hatalmas változások elé néz a Tomb Raider sorozat. Nem vicceltek.
Az Eidos, ami már nem kiadó többé csak fejlesztő, a minap megígérte, hogy hatalmas változások elé néz a Tomb Raider sorozat. Nem vicceltek.


Olyannyira komolyan gondolták, hogy a legújabb pletykák szerint nem szégyellték megpiszkálni Lara Croft karakterét sem. Állítólag a hősnő a következő játékában nem tapasztalt kincsvadász, csak egy tapasztalatlan kezdő lesz, és új kalandja egy véletlen hajótöréssel kezdődik majd egy kis szigeten. Itt aztán olyan ellenfelekkel kell szembenéznie amiket kitalálni csak Tim Burton lenne képes. A képek valódisága még kétséges, de ha igaziak, akkor valóban érdekes résznek ígérkezik a következő. Annál is inkább, mert az ellenfeleket elnézve elég durva dolgok is történhetnek. Nem tudni még, hogy mi lesz a sztori, de az egyik képen mintha az Ent tanács nagyra becsült tagja találkozna éppen a Kör című film gyilkos kísértetével.


Ha minden igaz, akkor még a harcrendszert is átdolgozzák, több lesz majd a közelharc, és több a nem humánus fegyverzet (lásd: balta, vascső). Mindezek fényében talán az unalomig űzött kapcsoló keresgélést  felváltja a borzongás? Még semmi sem biztos, várjuk a megerősítést.
34.
34.
david95
Hát ez tényleg ilyen lesz akk az már nem Lara Crorft.A Tomb Raider végülis nem egy horror játék hanem egy kaland.De majd meglátjuk milyen lesz.Kiványcsi vagyok.
33.
33.
geri q
nem szeretnék kellemetlenséget okozni de ez így elég béna lesz :S

én nekem a legend óta duplán bejött de ez, ez át megy silent hill-be... szerintem az UNDERWORLD volt számomra a befejező rész :'(
32.
32.
bukov
Miért kisebbíteték a meleit???:{
31.
31.
F-14Tomcat
Végre egy Tomb Raider ami még az én figyelmemet is felkelete. :-)
30.
30.
meridarider
aki aztmondja hogy unalmas volta kapcsolókeresés játszon FEAR 2 vel ott nincs ilyen probléma de ne akarjunk minden játékbol mészárlást csinálni bmeg

jáccál akkor a postallal vagy amivel akarsz de ez TR ebben néha gondolkodni is kell nem csak Push The Button...
28.
28.
bukov
nem tom szerintem azek az izék is valami misztikus legenda szülöttei, mint az edigiek mint pl: az UW-ben a Krakken, vagy a legenben az Óriás Kígyó! és ha a harcredszeren is finomítottak akkor az már jó...lehet hogy kapcsolókeresés helyett több lesz a lövöldözés meg az ugrálás...
27.
27.
OldM4n
Szerintem is kiváló lett az Underworld. (Az utolsó eredetiben megvett cuccom!) Középen a kiscsaj tiszta Alma a FEAR-ből... Nem is tudom, hogy szeressem-e? A FEAR2-t imádom a mai napig, de Lara NEM a FEAR világába való... meglássuk! (sic!)
26.
26.
gyerecske
A legutolsó rész nagyon tuti volt, jobb lenne azon a vonalon haladni!
25.
25.
Hero 14
Ez így már inkább vmi horror játéknak tűnik...de kitudja, majd ha lesz vmi akk eldöntöm h tetszik e :D
24.
24.
dzsiádzsó
Nekem az utolsó rész nagyon tetszett :)

Jó a 10 éves évfordulóra készített inkább a fanoknak szólt, de én nagyon jót szorakoztam vele, szerintem más is, igazi nosztalgia volt, ölni tudnék egy Driver 2 remakért pl :(:( kell az ilyen is!!



De aztán jött az UW, ami grafikailag már hozta amit kell, nekem szemet gyönyörködtető volt, és hangulatos is.



Szóval annyira nem kell belenyúlni szerintem, de egy kis változás sose árt, csak maradjanak ezen az úton.
23.
23.
simon 555
most akk ez resident evil lesz vagy tomb raider?:Dmert szerintem nem kéne tulélo horrort csinálni ebbol a játékbol arra ott a resi és év végén ugyis jon PC re is.....
22.
22.
Csimpy
24: Mostanra egyre több játékba tesznek brutalitást (ami persze nem baj), ott van pl. az X-men új része, vagy a Dante's inferno se igazán kapcsolódik az eredeti műhöz. Abból szerintem inkább vmi kalandot lehetett volna kihozni.
21.
21.
driftking15
Összes Tomb Raidert imádom,gyerek korom óta játszom,nagyon várom ezt is,bár jó lenne az Underworld féle stílus is,kiváncsian várom ezt is.
20.
20.
Kyuubi
Pár napja már belinkeltem a fórumba, nagyon remélem hogy nem ilyen lesz. A Tomb Raider az egyik kedvenc brandem, és remélem nem csinálnak belőle egy szaros túlélő horrort. Aki szerette a játékot nem ezért szerette, aki meg nem szerette annak mindegy a cím... B*sszameg.
19.
19.
klemid
22: Ennek mi értelme volt?
18.
18.
drat576
Amit itt leírtak az nekem nagyon tetszene, mert idáig nem jöttek be túlzottan a TR-ek
17.
17.
Csimpy
További híreink:

A Hello Kitty-t több országban is betiltották erőszakos jelentei miatt, miközben a Sims 3 Láncfűrész & Balta kiegészítője az eladási listák élét ostromolja.

16.
16.
klemid
Nekem tetszik ez a történet. Mért ne lett vna horror az előző részekben? Voltak mumiák is stb... szörnyek...
15.
15.
benõmenõ
Az addig oké hogy vmi újat szeretnének, de miért kell ragaszkodni ugyan ahhoz a névhez? Az rendben, hogy marketing de akkor is. A képek alapján szinte csak a főhősnő fog hasonlítani a régebbiekhez.

14.
14.
Yagami Light
Én nem bánnám, ha változtatnának a stílusán. Sőt, már éppen ideje van.

Jó volna, ha tényleg valami jó kis horror beütése lenne, meg azért a kisasszony külseje se hasonlítson már egy próbababáéra, úgyértem lehetne élethűbb.
13.
13.
ATi0021
Továbbra is úgy gondolom, hogy a hír igaz. Másképp nem értem az Eidos miért lépett máris egyből az ügyvédeivel.



Szerintem nem feltétlen kell hatalmas újdonságnak venni az ötletet. Két Tomb Raider részből is másolhattak ehhez. Először is ott van az AOD. Ha jól emlékszem amikor a sráccal kellett menni valami diliházban, ott is voltak a második képen látható lényekhez hasonlóak. És úgy alapban az egész AOD a végére kezdett a misztikus, horror irányba menni.



Mint ahogy már előbb írtam a linkelt képen levő infó szerint a történet a Japán partoknál levő titkos szigeten zajlik majd. Na most ez sem új ötlet. Mármint a sziget. Az ötödik részben volt egy történet, ahol szintén a fiatal Larával kellett menni, szintén egy misztikus szigeten. A Tomb Raider 5ben levő szigeten is volt fej nélküli lovastól kezdve számos ijesztő lény és feladat.



Szóval az AODből és 5ből is tudtak másolni. Igazából én Tomb Raiderben mindig is az ügyességi részek miatt szerettem. A horror ami szerintem nem újdonság, valahogy nem jött be korábban sem.
12.
12.
Pezsgõ
Fasza:D Nekem teccik az 5let.Remélem a játék is jo lessz mert akkor tuti vétel:)
11.
11.
meridarider
ebből is látszik hogy ti messziről sem láttátok a tombraidert az igaziakat

1 2 3 4 ezek voltak atomb raider játékok nem azt mondom hogy az ujak rosszak de az 5 és a 6 elég gyengécske lett de hogy Lara hogy jön ösze a horrorral nemtudom meik hülye találta ki

remélem hogy ez csak valami rossz vicc
10.
10.
gel00
Ez valószínűleg egy kamuhír, vagy egy másik próbajellegű játékról van szó, ami majd segit új ötletekkel gazdagítani a tomb raidert!

9.
9.
megalonagyix
huh :D ez érdekes lesz.. bukás biztos nem lesz mert sokan veszik majd. (már ha kijön). én mindig be voltam szarva ilyen - Kör-Alma csajoktól. Várjuk :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...