Új Duke Nukem Forever screenshotok a Nap alatt

  • Írta: Daks
  • 2009. július 13.
  • Képek
Link másolása
Már a Duke Nukem megjelenésével is ciki viccelődni. Mit gondoljunk ezek után, ha meghalljuk, hogy a játék jól van, halad a fejlesztés, és a kiadó új képeket adott ki?
Már a Duke Nukem megjelenésével is ciki viccelődni. Mit gondoljunk ezek után, ha meghalljuk, hogy a játék jól van, halad a fejlesztés, és a kiadó új képeket adott ki?

Ugrás a galériához

Balhé volt bőven, néhány hónapja még dollármilliókról szóltak a viták, a 3D Realms, a Take Two és az Epic Games pedig egymásra mutogatott, hogy miért nem jelenik már meg a játék, ki a felelős azért, hogy másfél évtizede csak hülyítik a népet. Aztán leállították a munkálatokat, bezárt a fejlesztő, pár héttel rá pedig mintha mi se történt volna, visszaérkeztünk a régi felálláshoz: a Duke Nukem Forever készül, ám messze a megjelenés, a várakozásunkat enyhítendően azonban itt van néhány friss kép. Hát köszönjük.
30.
30.
koffein
azt a 3. kepet meg gondolom viccnek szäntäk.
29.
29.
koffein
33,34: nem ronda ez csak nem lesz belöle semmi.
28.
28.
Sonny2
Hát ja már igazán maradhatnának kussba inkább mert engem is már marhára idegesítenek az ilyen szarok, semmi konkrét válaszok csak a nagy büdös lótrágya.
25.
25.
tDr1v3r
27: ebből sztem még 60% sincs kész... 6-7 év még...

Demó meg miértnem jön? Egyszer azt nyilatkozták, hogy a játék egy része játszható állapotba van... akkor miértnincs demó? Mert talán nincs is belőle SEMMI SE?

Az engine miatt kiadhatnák, sok év alatt tükörre optimizálták... és akár az utóbbi 5 évbe be is tudták volna fejezni.

GTA IV meddig készült? 2005-2008. És mekkora játéktér...

F*szom tele van már ezektől a hülye DN-es hírektől...
25.
25.
tDr1v3r
25.
25.
Csimpy
Mivel már hosszabb ideje folyik a fejlesztés, mint a Második Világháború, egy videó meggyőzőbb lenne. Ez kb úgy tűnik, hogy szóltak egy embernek, dobjon már össze néhány képet, csakhogy beszéljenek a cuccról.
24.
24.
ACDC 4ever
25: nem lehet, hanem biztos :)
23.
23.
gerry666
Komolyan mondom már sajnálnám ha megjelenne ekkora legendát nem kell lerombolni de szerintem már csak 1-2 év és kijön/vagy nem fejezik be ez a két variáció van szerintem.
22.
22.
OldM4n
A jó édes anyjukat...

Bitbanditának van igaza! Amíg most már nincs egy játszható (bármilyen verzió!) belőle, nagyon kussban kellene maradniuk.
21.
21.
Hero 14
Komolyan...ez a játék legenda...de hogy lesz e belőle vmi azt senki sem tudja...lehet nincs is semmi terv sem csak szivatnak XD...
20.
20.
kharami
nék!;) bocsi!:) elirtam!
19.
19.
kharami
Erre csak ennyit mondanák!:D:D:D:D:D:D:D További szép napot gamerek és töltsétek hasznosabban az időtöket, mintsem hogy ezen f*szgyémánt híren rágódnátok!:)
18.
18.
bitbandita
Komolyan nem tudom mit képzelnek ezek magukról! Van ám (még mindig) bőr a képükön a tizenvalahány év fejleszté... ööö bocsánat, pontosabban tizenvalahány elvesztegetett év és a legutóbbi botrány után! Ezek után én a helyükben iszonyú kussba vonulnék, és egy hangot nem hallatnék-, a Duke Nukem nevet ki nem ejteném a számon még halkan se egy süketszobában addig, amíg a kész mesterlemez a kezemben nem lenne és minimum egy demót nem tudnék felmutatni!
16.
16.
Kocsis92
15.
15.
Kyuubi
#15: A berserker az hol fürkész? A berserker az első részben szereplő brutális női (XD) locust, akit csak a hambival lehetett megölni. A fürkész egyébként eredetileg wretch (asszem így kell írni).



És hogy a játékról is mongyak valamit... Majd az unokáink unokáinak az unokái talán láthatnak belőle egy hosszabb (pár perces) gameplayt.
14.
14.
Mathia$
Legelső olyan mint a gearsből a berserker(fürkész) második meg olyan mint 1 brumak :DDDD
13.
13.
Croniel
Majd az unokáimat megkérdezem,hogy kiadták-e végre az új Duke Nukem gamet.
12.
12.
szpal
Aztaa..ez nagyon komoly játék lesz...nagyon várom...hehe XD
9.
9.
princeps27
jó vicc majdnem bevettem
8.
8.
bete32
Már eleget mutogatták a photoshop tudásukat, kérünk egy gameplayt
6.
6.
Gamu92
Dcrysis02...a hihetetlen poénjaiddal szerintem Hagyd El Az Oldalt Most!

És vissza se gyere, amíg meg nem jelenik a Duke Nukem Forever... ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...